Dobro jutro cure! Kako ste? Odbrojava li tko još? Ima kakvih simptoma?
url=https://lilypie.com]
Razmisljam pozitivno, test je pozitivan.
Jos je rano za deblje crte.
Tako da samo pozitiva.
Jutro curke! Cestitam na novim plusicima,vidim da se lijepo kuha i ovdje i u fb grupi,bas mi je drago i zelim vam da budu uredne,dosadne i skolske trudnoce! 😊
E sad sto se ovulacije tice,ja sam puno zadovoljnija plavim trakicama nego rozim i ne moram ih puno koristiti (osim kad mi bude dosadno pa reko aj da vidim sta se dogada🤣) obicno potrefim 2-3 dana prije pika i prosli mjesec sam s njima uhvatila lijepi pik,a i ovaj i oba mjeseca mi je testna crtica bila tamnija od kontrolne i ovulacija je bila unutar 12 sati jer sam oba puta osjetila jaku bol u jajniku skroz iznad bubrega i ovaj mjesec sam jedva ustala iz kreveta jer je doslo do ovulacije tokom noci tako da,ja sam jedna od onih koje definitivno osjecaju ovulaciju kada se dogada 😊 danas mi je 3DPO,jucer sam primijetila nekakvu sluz zuckaste boje pa me sad zanima,je li to normalno ili nekakvi znak za uzbunu?
Ninuska opa.. Pozitiva.. Pa cestitam!! Nadam se da ce tamniti. Ostale zene ima jos koja da ima plusic ovih par tjedni kak me nema?
Evo ja danas 2/3 dpo iu trbuhu osijecam da se nesto desava.. Valjda je to to.. Mi koje budemo sad trudne oko Bozica ili na sam Bozic cemo nunati u bolnici.. :-)
Ninuška tebi ne kasni? Koji si dpo? Naravno da samo pozitiva, monolog je bio samo pojašnjenje zašto neću još čestitati ali vjerujem da to je to!
Crnerupe ako iscjedak nema miris/smrad i ništa tr ne svrbi onda je ok! Nego gdje si naručila plave trakice i kolika im je osjetljivost?
MalaD da barrr... Ja sam s malom na Božić izašla iz rodilišta, najljepši Božić u mom životu, pa želim svima takav 😊
url=https://lilypie.com]
Ninuška tebi ne kasni? Koji si dpo? Naravno da samo pozitiva, monolog je bio samo pojašnjenje zašto neću još čestitati ali vjerujem da to je to!
Crnerupe ako iscjedak nema miris/smrad i ništa tr ne svrbi onda je ok! Nego gdje si naručila plave trakice i kolika im je osjetljivost?
MalaD da barrr… Ja sam s malom na Božić izašla iz rodilišta, najljepši Božić u mom životu, pa želim svima takav 😊
Jel mi vjerujes da osjetljivost uopce nisam ni gledala,ali na njima mi je pikcina kakva na rozima nikada do sada nije bila i kada ovulacija prode,testna crtica mi je slabo vidljiva a na rozoj je uvijek bila malo jaca. Ne znam jel cu dobro podijeliti vezu ili ne al pokusat cu
https://a.aliexpress.com/_d7aiPPG
Ne znam kako bas poveznicu prekopirati,valjda je to to 😊
Ninuska opa.. Pozitiva.. Pa cestitam!! Nadam se da ce tamniti. Ostale zene ima jos koja da ima plusic ovih par tjedni kak me nema?
Evo ja danas 2/3 dpo iu trbuhu osijecam da se nesto desava.. Valjda je to to.. Mi koje budemo sad trudne oko Bozica ili na sam Bozic cemo nunati u bolnici.. :-)
Ako mi sad uspije termin mi je 23.12. ali pošto ću na carski, vjerojatno će me prije, čim beba bude dovoljne težine. Moju kolegicu su tako porodili 2 tj.prije termina.
Ja svaki mj od kad pokušavamo osjećam u trbuhu "nešto" pa do sad ništa nije bilo. 😔 Tako da to pripisujem psihi.
Koliko ranije prije očekivane se može napraviti test?? Već računam da napravim 4 dana prije, možda bi pokazalo što. 🤔
Meni da je uspjelo pokazalo je ovo:
ODBROJAVANJE 3/2020
Marinastam ➕
ODBROJAVANJE 4/2020
Brunoibrankica - ➕
Ona2- 2.4.2020 - 3 dan kasni
Pepika-3.4.2020 - 2 dan kasni
Rastika- 4.4.2020 - 1 dan kasni
Anaid - 7.4.2020 - 2 dana
Tera- 8.4.2020 - 3 dana
Mallla-8.4.2020 - 3 dana
Dunja10 - 9.4 2020 - 4 dana
Sue - 14.4.2020 - 9 dana
Nova19 - 16.4.2020 - 11 dana
Kiky-16.4.2020 - 11 dana
Jelenajelana-19.4.2020 - 14 dana
Miakamo - 20.4.2020 - 15 dan
Lilo23 - 25.4.2020 - 20 dana
Kaca - 25.4.2020 - 20 dana
Malela - 26.4.2020 - 21 dan
Rita88 - 28.4.2020 - 23 dana
ChiAn6 - 28.4.2020 - 23 dana
Marakokosica - 28.4.2020 - 23 dana
Fancy - 29.4.2020 - 24 dana
ODBROJAVANJE 5/2020
Tonia - 2.5.2020 - 27 dana
Anitram1982 - 3.5.2020 - 28 dana
Ninuska vidim crticu. Slabu al je tu. Neka se deblja i da bude skolska 👍🙏
Ninuska jel to ispravan test, jer ako je to test od cb zar ne treba biti jedva vodoravna da je ispravan test kao kontrolna ako je T da ide druga okomita koja radi plus? Ne mislim ništa loše, nego znam da sam ja te radila pa li je tak bilo
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi