Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    05. Travanj 2020. 15:36

Sue

Inače, meni je 20dc, ne znam kad je bila i je li uopće bila ovulacija jer je nisam uhvatila Lh trakicama, ali osjećam grudi, tj bradavice, i imam povremenu laganu težinu u jajnicima. Nadam se da ću i ja nastaviti pozitivan niz u testovima! 🙏❤️

Sretno Sue, nadam se da ces ugledat plus 🤗🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Ninuska
    05. Travanj 2020. 15:57

Sue

Ninuska

https://ibb.co/c2qPxtz
    Evo ga, ipak je pozitivan 😊😊

Vidim crticu!!! Koji je dan ciklusa?? Rastavi test da vidiš bolje 😉 čestitam i želim svu sreću!!! ❤️

Dosla sam kuci, i sada kada se osusio je jedna prava crtica, nije sjena. 
    Danas sam trebala dobiti, ali umjesto tog imam dosta iscjedka, a i blago povisenu temperaturu. Tako da vjerujem da je to to 😊
    Sutra cu tranziti termin kod doktorice, pa da betu vadimo. 

05. Travanj 2020. 16:11

Ninuska bas mi drago 🥰
    Do sada nisi imaa simptome nikakve nakon O?

Dashuri
    05. Travanj 2020. 16:26

Ninuska

Sue

Ninuska

https://ibb.co/c2qPxtz
    Evo ga, ipak je pozitivan 😊😊

Vidim crticu!!! Koji je dan ciklusa?? Rastavi test da vidiš bolje 😉 čestitam i želim svu sreću!!! ❤️

Dosla sam kuci, i sada kada se osusio je jedna prava crtica, nije sjena.
    Danas sam trebala dobiti, ali umjesto tog imam dosta iscjedka, a i blago povisenu temperaturu. Tako da vjerujem da je to to 😊
    Sutra cu tranziti termin kod doktorice, pa da betu vadimo.

To je to, nek je sa srećom!! Treba nam malo pozitive u ovom kupusu 😂 i mene zanimaju detalji, kad, šta, kako? Kad su simptomi krenili? 

05.12.2022 💗

Ginny
    05. Travanj 2020. 17:03

ninuska cestitam <3
    lena tek ti je ovulacija bila vjerojatno, strpi se jos  bar tjedan dana...ako se ne zelis razocarrat onda radi test tek kad ti bude kasnila menga
    malala ja sam sa prvim imala hitni carski, drugo sam rodila prirodno, razlika je 2g , a između poroda nebo i zemlja, u korist prirodnog, naravno. evo sad nikako da dođe treca sreca :( ja sutra tribam dobit 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Matkiša 😎
    05. Travanj 2020. 17:08

Ja ću sutra na 11dpo raditi test onaj najosjetljiviji.. Zadnji put mi na 12 dpo bila sjena koja je nestajala kroz dva dana sve više i na kraju do bete nije bilo niš..
    Znam da je rano ali eto želim znati ako mi se opet ponovi ta situacija.. 🥴

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

05. Travanj 2020. 17:20

Mattan28 imala si biokemijsku?cekaj jesi ti bila ono radila prohodnost jajovoda ?

Matkiša 😎
    05. Travanj 2020. 17:36

Marinalin

Mattan28 imala si biokemijsku?cekaj jesi ti bila ono radila prohodnost jajovoda ?

A gle, nemam pojma ni sama. Ja ti imam super doktoricu ali sestra joj je koma. Pa kad sam nazvala i rekla da je beta neg rekla mi je ok, nisi trudna i doslovno me otkantala..tako da sam ja ostala na tome.. Ali činjenica je da je sjena bila tamo ta 3 dana  mislim čak i da sam tu stavljala sliku..
    Jesam da 😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

05. Travanj 2020. 17:41

Ne sjecam se da si testive stavljala samo da si rekla za hgs i da sljedeca 3mj mozes ostat trudna da ti je doktor rekao.
    A koji su testovi kineski oni plavi?jer oni davaju lazne sjene kao meni prosli ciklus i danas jednoj curi.

• Ninuska
    05. Travanj 2020. 18:01

Marinalin

Ninuska bas mi drago 🥰
    Do sada nisi imaa simptome nikakve nakon O?

Nikakve simptome, prije sam neke i umisljala. Jer sam prosla jednu trudnocu od 5 tjedna, tada sam imala izrazene mucnine, odmah nakon O. 
    A sada nista, zadnja dva dana iscjedak, od tada me i grudi bole, bradavice su osjetljive nemoguce.
    Ali imala sam prije 4 dana smedi iscjedak, samo mačkice, vecec sam mislila dobila, stavim ulozak kada nakon toga nista vise. 
    Odnose smo imali na dan ovulacije i dan poslije. 
    Ali sam dizala oba puta noge u zrak nakon odnosa 😊
    Hvala svima djevojke 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.