Draga Petra, ako je to danas možda implantacijsko krvarenje, ponovite test sutra trebao bi biti pozitivan. Možete i brzu izvaditi, svakako je ona najsigurnija.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Pozdrav cure!
Evo trazim od Vas iskusnijih savjet ili mišljenje. Suprug i ja radimo na bebi 10-ak mjeseci ali nismo se vodili previše praćenjem nego kao kad se desi desi. Medutim nažalost nije se desilo pa zadnja 2-3 mjeseca intenzivnije uz ovulacijske trakice.
Zadnja menstruacija bila je 23.03., ovulacija sudeći po cervikalnoj sluzi i probadanja u jajniku rekla bi 08.04, nisam radila test ovulacijski. Odnose smo imali 07.04. i onda opet 10.04. Ciklusi nisu bas u dan redoviti, nekad je 27 dana, nekad 31. Menstruacija po tome sad kasni (ili ne kasni zbog neredovitih ciklusa), ovisno sto bi uzela kao prosječan ciklus. Radila sam test jutros, negativan je. Od simptoma imam već tjedan dana osjecaj kao da ću dobiti svaki cas, samo nije bol toliko jaka kao predmenstrualna nego podnošljiva. Danas imam smećkasti trag nakon pisanja, kad se idem obrisati vidim na papiru, oskudno, boja bas smeđa. Ima li smisla vaditi betu ili ponoviti test za koji dan? Ili vise srece drugi put? Hvala puno unaprijed.
Kupite clear blue digital on bi treba vec pikazati.
Meni je pokazao dva dana prije ocekivane menstruacije i to u momentu kad sam se popiskila u casu utonila test izvadila i obrisala se a na papiru uocila isto kao i Vi.
I bio je pozitivan.
Radila sam to u vecernjim satima.
Sretno
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala puno. Ukoliko M ne dođe do sutra, otici ću sutra izvaditi betu, to mi je mislim najpouzdanije. Nadam se pozitivnom ishodu🤗❤️
Pozdrav svima.
01.05.2024. primjetila sam blago krvarenje koje je trajalo samo taj dan.
Menstruacija mi je trebala stići 12.05. Međutim nema je….
Jučer ujutro sam napravila test, negativan. Napravila sam ga jer imamo nezaštićene odnose, iako prakticiramo onu “najnesigurniju” metodu zaštite.
Osjećam lagane grčeve i bol u leđima.
Ima li itko slična iskustva i da li je moguće da je test lažno negativan?
Hvala :)
Imam pitanje, ako ima netko sličnu situaciju.
Menstruacija mi kasni 4 dana. Svaki dan, osim jučer sam imala negativan test.
Jučer je bila skroz blaga crtica, danas ujutro digitalni pokazuje minus.
Napravit ću betu ovih dana, inače mi nikad ne kasni plus zbunio me taj pozitivan test.
Ne znam kak da se ponašam i jesam i nisam trudna :D
Imam pitanje, ako ima netko sličnu situaciju.
Menstruacija mi kasni 4 dana. Svaki dan, osim jučer sam imala negativan test.
Jučer je bila skroz blaga crtica, danas ujutro digitalni pokazuje minus.
Napravit ću betu ovih dana, inače mi nikad ne kasni plus zbunio me taj pozitivan test.
Ne znam kak da se ponašam i jesam i nisam trudna :D
Vjerujem ukoliko je digitalni minus da vam se to pokazala nazalost evaproaciska linija...svakako sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
dobar dan svima treba mi pomoc znaci neznam vise nista tako da mi zadnja menst bila 16.09 na 29 dan odnose sam imala prvi dan menstruacije peti dan sedmi dan 8 dan 9 dan 12 i 13 i 18 dan stim na 26 dan mi se pojavilo malo krvo rose smedje tako da nisam ga videla na papiru nego imam one stapice za brosevi imala sam neko grckanje i mislela sam da sam dobila kazem ai daa proverim sa tim brisevima ono kao stapici za usi samo sto ovo ke od labaratorie za vaginu kad ono imala samo roze braon ja mislela da sam dobila i to 3 dana ranije tako da ujutru ustala ja jos nemam nista na ulozak test mi je negativan i dalje neznam sada dali u pitanju menstruacija ili moze biti implatansko a problem jer test je negativan
Draga Tamara, moras se opustiti i ne se tako opterecivati svaki mjesec. Cim se tijelo i psiha opuste onda su ti vece sanse da zatrudnis. Pokusaj ne razmisljati samo o tome i kad su ti koji dani i vjerujem da ces ubrzo zatrudnijeti.
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
hvala doris ja se ne opterecujem stim ka imam svoj kalendar i ono kad treba da se priblizi menst ondak sam u neku paniku samo neznam ono jos nista nije procurelo kao da imam unutrasnje krvarenje ono nista ne izlazi sta zato treba mi neka vas odgovor
Pozdrav da li je moguće da test pokaže negativan rezultat nakon 15 dana kašnjenja? Kod ginekologa imam zakazano za par dana ali me ubi neizvjesnost. Uradila sam već 3 testa i negativno a ciklusa nema.😏
Sortiraj odgovore
Najstariji