Klomifen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luna55
    24. Siječanj 2020. 12:49

Bok cure, u ozujku pocinjem terapiju sa klomifenom.
    Mozete mi reci kakva su vasa iskustva?😀

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Lolitaa
    07. Veljača 2020. 19:58

Pozdrav,evo i ja sam popila prvu dozu klomifena. Od simptoma sam imala malo bolne jajnike i doljnji dio ledja i uzasne vrucine. Sad cemo vidit oce sta biti 😁😁😁😁

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• Zlatna-ribica
    24. Rujan 2020. 13:13

Drage žene dobar dan! Ovdje sam nova pa bi htjela čuti vaša iskustva. Naime radila hormon koje su uredni a folikule nemam na desnom opće a lijevom jedan,Al ne dovoljan pa ginekolog prepisao klimofen 2*1 od 3-8 dana. Dal vam je pomoglo aktivirati folikule s tim? Jel čula sam za čaj od vrkute i macine trava.  Dali ima još šta da mi pomogne? Hvala

• nivea
    02. Studeni 2020. 10:36

Evo da vam malo olakšam,
    Nakon 3 godine pokušavanja, prosli mj sam pila 1.turu klomifena.
    Napokon je potvrđena trudnoca ali je sami početak tako da čekam 10.11 da vidimo otkucaje 

m_m
    19. Studeni 2020. 18:30

nivea

Evo da vam malo olakšam,
    Napokon je potvrđena trudnoca ali je sami početak tako da čekam 10.11 da vidimo otkucaje

nivea

Evo da vam malo olakšam,

Super cestitam, ja iduci mj krecem sa klomifenom.. 

MaryClear
    19. Studeni 2020. 21:21

Zlatna-ribica

Drage žene dobar dan! Ovdje sam nova pa bi htjela čuti vaša iskustva. Naime radila hormon koje su uredni a folikule nemam na desnom opće a lijevom jedan,Al ne dovoljan pa ginekolog prepisao klimofen 2*1 od 3-8 dana. Dal vam je pomoglo aktivirati folikule s tim? Jel čula sam za čaj od vrkute i macine trava. Dali ima još šta da mi pomogne? Hvala

Ja sam imala isto jako slabo folikula, nakon klomifena malo čudo i lijepo su rasli, te sam evo u 5tj trudnoće. Nikakve nuspojave nisam imala. 🥰
    Ja sam dvije ture pila, dva mj za redom. I eto uspjelo je 🍀🍀

m_m
    10. Prosinac 2020. 12:25

Bok cure, jeli koja imala nuspojave od klomifena? Pijem prvu dozu, primjetila sam ujutro i navecer zamucenje vida, javila sam se dr. i kaze da prekinem terapiju, no ostalo mi je popiti jos samo sutra..

• zelenooka88
    09. Veljača 2021. 07:44

Hey ❤
    Ajme.. kroz tjedan dana počinjem piti prvu turu klomifena,dr mi je rekao da ga zovem prvi dan menstruacije da me naruči na folikulometriju.. rekoh ok,i sada čitam sve komentare i.iskustva🥵🙄
    Malo sam u strahu priznajem. Pokušavamo već godinu dana i nikako,sada ću krenuti sa klomifenom,nadam se da će biti sve dobro i da će rezultirati bebom 🙏🙏🙏

tea_tea
    06. Svibanj 2021. 12:38

Pozdrav svima :)
    evo nova sam u ovoj temi, jer mi je iskočilo nakon što sam pretraživala tablete koje mi je gin. prepisala, a to je klomifen.
    Znači već par godina se borim sa PCOS i imam viška kilograma, izostanak ovulacije, neredovite menstruacije, pojačanu dlakavost.. ma valjda sve što se moglo pokupiti… ugl. suprug i ja radimo na djetetu, on je radio spermiogram i nalaz mu je uredan, samo je kod mene takvo stanje kakvo je… :(
    ugl. pijem unatrag tjedan dana 2x dnevno čaj od verkute i unatrag nekih dva tjedna, ujutro evine kapi ii sad čekam da mi počne menstruacija (koja mi trenutno kasni 2-3 dana) pa da mogu početi piti klomifen, koji mi je prepisan na način da ga počnem konzumirati 3. dan ciklusa u trajanju od 5 dana i to 2x dnevno…. 
    ugl., moje pitanje je kakva imate iskustva s tom terapijom ii kako ste računale onda plodne dane uz taj klomifen? da li ste koristile trakice ili nešto drugo?
    hvala na odgovorima i svima koji se trude želim puno sretnih plusića 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

• Nati
    22. Svibanj 2021. 13:52

Lavica27

Ja sam prvu trudnocu uz Klomifen ostvarila, rodila lijepu zdravu curku! MM je imao loš spremio a ja bez ovulacija mjesecima i uspjeli od prve. Najmanja doza i oooobavezno uzv om popratiti.

Lavica, dobar dan..znam da je dvije godine proslo i neznam da li ces ovo ikada procitati ali ako procitas molim te za odgovor.. ja i mm pokusavamo 1,5 godinu a nista se ne dogadja..samnom je sve u redu, mm ima blagu oligoastenozoospermiu..dobila sam od doktora klomifen da ja pijem mada imam ovulacije i svakih 26 dana menstruaciju..zanima me koliko je tvoj muz imao los spermiogram i znaci ako ja pijem klomifen da ce zapravo biti veca sansa da sporiji spermiji oplode jajnu stanicu ?

Ako netko ima jos kakav savijet , samo napisite

Lp, Natasa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.