Pozz...evo pisem opet za upit o klomifenu ? Dal ima ko iskustva s tim ...pisite ;)
Pila, zatrudnila nakon prve ture. Jedino je ovulacija bila bolna ali fakat bolna.
Od kojeg dana u ciklusu si pila ? I dal si isla na ultrzvuke da prati folikul ?
Ako se dobro sjecam, pijes ih od drugog dana ciklusa i ides nakon toga na uzv da se poprati velicina folikula. Usput ti kaze kad su pogodni dani za odnose.
Aha ...ja imam policisticne jajnike i znam da svako tijelo drugacije reagira na lijek ..uz to pijem prah Gynositol i Folacin i nadam se da budem uspjela :) hvala ti na odg ...
Dal si i ti imala problema s time ?
Nisam. Ja sam imala prosle godine u rujnu spontani i nakon toga nikako zatrudniti. Imam vec djete koje amo od prve zaceli i tu drugu trudnocu isto. Kako nije nikako islo a imam vec i godina, ginic mi je predlozio te tablete, reko, zasto ne pokusati i uspijelo je.
Evo da se i ja nadovežem na ovu temu, ja imam problema sa štitnjačom-Hashimoto i pcos na oba jajnika, pokušavali skoro godinu dana na kraju rekla ginicu i odmah mi dao klomifene koje sam pila od 2 dana menge pa idućih 5 dana i isla na folikulometriju i taj mjesec ostala trudna 😊 sad smo 32 tt i nemamo nikakvih problema. Želim svima svu sreću sa ostvarivanjem trudnoće, ja vjerujem da je meni klomifen pomogao
Ja sam prvu trudnocu uz Klomifen ostvarila, rodila lijepu zdravu curku! MM je imao loš spremio a ja bez ovulacija mjesecima i uspjeli od prve. Najmanja doza i oooobavezno uzv om popratiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji