plusic nam je dosao iz drugog pokusaja. prvi put imala sam sve zive simptome i na kraju se jako razocarala a ovaj put jedva da sam primjetila nesto drugacije. no moj muz bio je uvjeren da sam trudna, naganjao me na test a meni je bilo zao bacati novce na jos jedno razocarenje.. no popustila sam i napravila ga, mm je krenuo odloziti stapic na stol, no u ruci mu se vec pocelo penjati na dvije crtice. poceo je vristati DVIJE SU DVIJE SUUUUU pa sam pogledala i takoder pocela vristati. ostavili smo stapic, bacili se na krevet i vristali DVIJE DVIJEEEE! pa smo se spontano vratili baciti jos jedan pogled i onda opet vristanje i tu radnju smo ponovili jos nekoliko puta
pa skoro...kao i svaka buduca majka koja i zeli dijete......i tocno onako kako sam ga i zamisljala da ce biti likom, cupave kose, smedjih ociju i rumenih usni....takav je danas...nevjerojatno.Taj djecak za dva dana napunit ce 12 godina.
Kad sam saznala da sam trudna, to mi je bio šok..sa dečkom sam tada bila tek 5 mjeseci u vezi, ali njegova reakcija je bila odlična :D bio je jako sretan, to je najviše utjecalo na mene..
Kad sam vidjela da je on sretan, shvatila sam da nemam razloga ne bit sretna.
Ubrzo nakon toga sam na ultrazvuku vidjela srćeko koje kuca i osjećaji su me preplavili, od tog trena znam da je ta beba sve što želim! :)
Sada smo u 34. tjednu i sve je spremno, samo čekamo tog malog pišulinca da se rodi :D
Dragi roditelji, hvala na sudjelovanju u nagradnom natječaju.
Dobitnici knjige autora Romana Simića Bodrožića 'Nahrani me' u izdanju Profila su basich.marina, katarina3 i lilica, a bit će obaviješteni e-mailom. Čestitamo!
https://klokanica.24sata.hr/roditelji/tatina-zona/nisam-spreman-za-jos-jedno-dijete-1111
Pozivamo vas da nam i dalje pišete kako ste vi i vaš partner reagirali kad ste saznali da očekujete dijete, a vaše komentare objavit ćemo u našoj temi s foruma.
jako emotivno..
7 mj smo pokušavali, 7 kupljenih testova i svi negativni iako je kašnjenje bilo i po 14 dana..
8. test smo kupili na nagovor moje prijateljice Maje, menstruacija je kasnila 10 dana..
dvije crtice u 17:38 sati.. uslijedilo skakutanje po boravku na koje je susjeda uzvratila lupanjem metlom i njezin pas dvominutnim lavežom.. divan dan, pomislih, divan dan..
iduća pomisao, sad mi neće produžiti ugovor.. i neće..
ali nije bitno, dolazi nam sin.. :)
ma koliko god planirano bilo uvijek je šok, nisam mogla disat, zbog tog osjećaja, i onog malo kasnijeg za par tjedana kada sam definitivno osvijestila da u meni raste beba mogla bi 100 puta rodit biti trudna i biti majka
url=https://lilypie.com]
mame koji trenutak od kada ste saznale za trudnoću nećete nikad, baš nikad zaboravit, kaj vam je u najdražemm sjećanju??
url=https://lilypie.com]
4 ujutro (ne mogu čekat od radoznalosti), ja u kupaoni radim test nakon deset dana kašnjenja menstruacije i godinu dana pokušavanja, umačem test u urin i vidim ogromnu pluščinu te mi srce počinje toliko lupati da ga mogu gotovo čuti.
Uzimam discman i slusam muziku do sedam (jer ne mogu spavati od uzbuđenja) kada budim muža da mu kažem vijest.
Poslije zovem mamu koja od šoka, pozitivnog naravno, šuti na telefonu.
Kasnije dolazim do nje i jedem jaja sa šparogama prvi put razmišljajuć kako je netko u meni i više nisam sama, a taj netko jede isto što i ja.
Eto, taj prvi dan ću vječno pamtiti.
Kao i malu točkicu koja titra na prvom ultrazvuku dva tjedna kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji