Kako se borite s trudničkim tegobama?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    17. Ožujak 2015. 14:25

Čaj od koprive je famozan za čišćenje kože, prvih desetak dana bude grozno jer sve izađu prištići i masnoća, dok se sebum ne oslobodi, a nakon toga bude super super! Ja sam ovo lito pila, ali bi ga lipo oladila pa s malo limuna ili naranče da mi je lipši okus 

Aleksandra2
    17. Ožujak 2015. 22:42

Kupila sam danas caj od koprive, list. Pise na njemu da se ne pije duze od 15 dana i da se ne preporucuje trudnicama i dojiljama. Sad sam zbunjena.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 22:50

Ja sam ga pila i nije mi nista :) To svugdi pise... jer se ogradjuju od eventualnih simptoma koji se mogu povezat s cajem

Aleksandra2
    17. Ožujak 2015. 22:55

Aha. Super. Jer sam ga skuvala i sad buljim u njega ne usudjujuci se pit.

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 23:02

hahahaha , a covjece daju nam penicilin a ne smijemo caj od koprive.. Ne preporucuju se cajevi koji su npr diuretici - izbacuju tekucinu iz organizma ali mislim da ti od šalice ne moze nista bit.... Ni uvin caj ne preporucuju pa su ga cure pile i nije im bilo nista, nece pit pet litara dnevno

Aleksandra2
    17. Ožujak 2015. 23:09

Ma da..al eto, upozorenje me pripalo. Sad sam na netu istrazivala o biljkama i pise za kadulju da je treba izbjegavat al pri kraju trudnoce da je dobra. Da stimulira kontrakcije i olaksava porod. Al u umjereNim kolicinama je pit.

• Loreen
    17. Ožujak 2015. 23:15

Kadulju ja nikad ne pijem jer nije dobra baš za bubrege više je koristim za grgljanje ako imam upalu grla i slično....

Leda2
    17. Ožujak 2015. 23:22

I ja sam kupila koprivu pa sad cu vidjet, probat cu dnevno jednu šalicu toga jednu čaja od lista maline!

=http://lilypie.com]

Aleksandra2
    17. Ožujak 2015. 23:25

tako i ja. S tim da malinu pijem vec neko vrime s prekidima. Al od danas i koprivu uvodim posto sam lagano pocela oticat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.