Nadam se da će ti pomoći. Meni je odličan, po ljeti sam ovisna o njemu. A tek varivo od koprive...uf...
Nadam se da će ti pomoći. Meni je odličan, po ljeti sam ovisna o njemu. A tek varivo od koprive…uf…
Hej Bobice, kako praviš to varivo do koprive?

Nisam nikad sama radila, više zbog toga jer ne znam gdje bi našla mladu koprivu, a da nije zagađena. Znali smo ju na poslu naručivati i muževa teta je radila. Bude skroz gusto, obično idu unutra žličnjaci i neko suho meso. Nešto kao u ovom receptu:
www.coolinarika.com/recept/varivo-od-koprive/
Samo bi izbacila vegetu i stavila manje paradajza, na početku malo špekeca prepržila s lukom i na kraju stavila žličnjake.

E super! Mislila sam da se vjerojatno radi kao i svako drugo varivo, ali ni sama na znam gdje bi našla tolike koprive i da nisu zagađene kao što kažeš, možda pokušam kad bude mladih koprivica... Hvala ti!

Možda se i ja odlučim ove godine na branje kopriva, kad sam već doma i imam više vremena. Samo mentalna zabilješka - obavezno uzeti rukavice!
Možda se i ja odlučim ove godine na branje kopriva, kad sam već doma i imam više vremena. Samo mentalna zabilješka - obavezno uzeti rukavice!
Da naravno!
A čaj od koprive sam davno na faksu pila, kad sam imala problema s licem, ali onako u fliter vrećicama. Sara jel si pila u listićima, gdje si kupovala?

Čaj od koprive je famozan za čišćenje kože, prvih desetak dana bude grozno jer sve izađu prištići i masnoća, dok se sebum ne oslobodi, a nakon toga bude super super! Ja sam ovo lito pila, ali bi ga lipo oladila pa s malo limuna ili naranče da mi je lipši okus
Kupila sam danas caj od koprive, list. Pise na njemu da se ne pije duze od 15 dana i da se ne preporucuje trudnicama i dojiljama. Sad sam zbunjena.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji