Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    22. Kolovoz 2014. 08:28

Bok svima! Piše Vam Dražen, suprug. Znam da mnoge ne mogu dočekati da Vam se Tina javi, ali ne brinite; brzo će ona doma. Možda već sad u nedjelju, ako sve bude u redu s curama.

Uglavnom, nakon predugog išćekivanja, jučer je konačno na svijet došla mala Laura, preslatka je, kao i mama. Bio sam na porodu i bilo mi je izuzetno teško gledati suprugu u svim onim bolovima i grčevima, ali sam izdržao zbog nje jer joj to puno značilo. Ubrzo smo zaboravili na sve boli i brige kad nam se curica prvi put nasmiješila. Nije mi žao ni jednog trenutka provedenog u rađaoni, i opet bih ponovio isto.

Ne brinite, Tina će se javiti ćim bude u prilici, sad odmara sa malenom. I naravno, puno hvala na velikoj podršci od svih i što ste mislima na trenutak bili s nama.
    Puno hvala i na čestitkama, primljene su od srca. Budite mi dobre i lijepo Vas pozdravljaju mama Tina, tata Dražen te princeza Laura!

Držite se!!

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    22. Kolovoz 2014. 08:33

Pozdrav tati Draženu :) baš lijepo što si nam se javio i prekrasno si to napisao :) čestitam ti na tvojoj maloj Lauri i hrabroj Tini  Pozdravi Tinu i izgrli ih i izljubi obje :) uživajte svi troje sada skupa 

piper
    22. Kolovoz 2014. 08:53

Hvala na javljanju lijepih vijesti...uživajte sad svih troje

Nalah
    22. Kolovoz 2014. 09:08

Drago mi je da je s Tinom i malom sve u redu.Lijepi pozdrav i čestitke još jednom!

Gold👑
    22. Kolovoz 2014. 09:23

Boba držim fige da sve bude u redu  Dražen jako si lijepo to napisao,pozdrav maloj obitelji 

MarijaŠ
    22. Kolovoz 2014. 09:28

Iskrene čestitke mladoj obitelji, a puno pusa Tini i maloj Lauri! 
    Boba, drži se i javljaj sto se događa!

Krešimir 19.08.2014. <3

Marincica
    22. Kolovoz 2014. 09:37

Pozdrav tati Draženu, čestitam vam na princezi Lauri....Tina zelim ti brz oporavak.... Mazite se i pazite ;) Pusa velika 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.