Kako prepoznati trudove (početak poroda) ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    22. Kolovoz 2014. 10:37

Boba, nadam se da je sve ok!!!!

Tejuska♡
    22. Kolovoz 2014. 10:40

Puno pozdrava cjeloj obitelji ja sam se sva najezila citajuci .. Jee svaka cast tatici na prekrasno napisanom postu ;) a mami brz oporavak i princezi puno pusica :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mare2017
    22. Kolovoz 2014. 10:50

Ajme Tea i ja se naježila, stvarno predivno napisano . Iskrene čestitke cijeloj obitelji a Tini brz oporavak 

Boba10
    22. Kolovoz 2014. 11:10

Eto mene iz TA, s bebom sve ok, teška je oko 3400 g, sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće. Vadili mi krv i urin,naravno u urinu proteini i beštije-sad još moram na mikrobiologiju nositi uzorak. I da, kako sam bila operirala slijepo crijevo imam na tom rezu priraslicu pa kažu da i to prilikom rastezanja može boliti :-/

Boba

Boba10
    22. Kolovoz 2014. 11:14

A sad vidim i kako je tata Dražen brižan, sva sam se naježila. Prekrasna mala obitelj čestitke još jednom 

Boba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.