Uuu nee željet fritule evo šaljem ti poštom 😁😁😁😁
Isssa sretnooo nadajmo se da ce u bolnici zaustaviti otvaranje 🙏 i da cete ti i bebo izdrzati jos par dana (tjedana) mozda pod njihovom kontrolom uspijete 🙂
Saljem dobreee vibree 😘
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Isssa žao mi je što to čujem, drži se i javi kako je! Bebica je već velika, al držim fige da još malo izdrži u bušici!!!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Isssa samo hrabro! Malisa miruj jos malo u busi, nema ti vani nista tako zanimljivo ❤️
url=https://lilypie.com]
Isssa, mislim na vas i saljem puse podrske, da sto duze izdrzite u komadu! 😘😘
Sto kazu doktori u petrovoj? Kako se osjecas?
E ovo više neznam tko je lud, ovi kažu da je stanje kak je i bilo prije tjedan dana, uloživa za prst, javim....
E ovo više neznam tko je lud, ovi kažu da je stanje kak je i bilo prije tjedan dana, uloživa za prst, javim….
Ajme šta stvarno?! mislim da je to velika razlika između uloživog i otvorenog! Drži se i ti i bebač! Nadam se da vas ne boli 😘😘😘 javljaj se svakako
Buše su prekrasne 😊
Ovo slatko samo zažmirim i prevrtim sutra se pikam i nosim na Vuk Vrhovec ak nastavim morat ću pojest bar komadić štrudle od višnja šta je svekrve radila a to nebu dobro..
Bravo ta preglede, a
Isssa- baš ko je tu lud, al daj Bože da je stanje kako je bilo i prije tjedan dana 🙏 javljaj se ❤
Eto puštaju me doma, sutra ujutro se moram javit u trudničku ambulantu na UZV i da ne pričam da sam bila privatno 😮, pa ću vidjeti kaj dalje, pa ispizdit ću, ogromna razlika u nalazima, fakat više niš ne kužim
Eto puštaju me doma, sutra ujutro se moram javit u trudničku ambulantu na UZV i da ne pričam da sam bila privatno 😮, pa ću vidjeti kaj dalje, pa ispizdit ću, ogromna razlika u nalazima, fakat više niš ne kužim
O svasta... Pa razlika izmedju otvorena i cerviksa nema i uloziva nije bas nesto sto mozes pobrkat 😲
url=https://lilypie.com]
O svasta… Pa razlika izmedju otvorena i cerviksa nema i uloziva nije bas nesto sto mozes pobrkat 😲
Pa baš tako, ovaj privatnik veli porod je tu, 6cm otvorena ovi u Petrovoj gledaju ko tele u šarena vrata o čemu on priča🤔, sutra ću više znat kad naprave ponovo UZV
Laku noć svima 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji