Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    17. Srpanj 2018. 21:29

Uuu nee željet fritule evo šaljem ti poštom 😁😁😁😁
    Isssa sretnooo nadajmo se da ce u bolnici zaustaviti otvaranje 🙏 i da cete ti i bebo izdrzati jos par dana (tjedana) mozda pod njihovom kontrolom uspijete 🙂 
    Saljem dobreee vibree 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Aurora
    17. Srpanj 2018. 21:33

Isssa žao mi je što to čujem, drži se i javi kako je! Bebica je već velika, al držim fige da još malo izdrži u bušici!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.nb1
    17. Srpanj 2018. 21:48

Isssa samo hrabro! Malisa miruj jos malo u busi, nema ti vani nista tako zanimljivo ❤️

url=https://lilypie.com]

17. Srpanj 2018. 21:51

Isssa, mislim na vas i saljem puse podrske, da sto duze izdrzite u komadu! 😘😘
    Sto kazu doktori u petrovoj? Kako se osjecas?

Isssa
    17. Srpanj 2018. 22:45

E ovo više neznam tko je lud, ovi kažu da je stanje kak je i bilo prije tjedan dana, uloživa za prst, javim....

petrapp2605
    17. Srpanj 2018. 22:52

Isssa

E ovo više neznam tko je lud, ovi kažu da je stanje kak je i bilo prije tjedan dana, uloživa za prst, javim….

Ajme šta stvarno?! mislim da je to velika razlika između uloživog i otvorenog! Drži se i ti i bebač! Nadam se da vas ne boli 😘😘😘 javljaj se svakako 

• Anđeo_
    17. Srpanj 2018. 23:09

Buše su prekrasne 😊
    Ovo slatko samo zažmirim i prevrtim sutra se pikam i nosim na Vuk Vrhovec  ak nastavim morat ću pojest bar komadić štrudle od višnja šta je svekrve radila a to nebu dobro..
    Bravo ta preglede, a 
    Isssa- baš ko je tu lud, al daj Bože da je stanje kako je bilo i prije tjedan dana 🙏 javljaj se ❤

Isssa
    17. Srpanj 2018. 23:14

Eto puštaju me doma, sutra ujutro se moram javit u trudničku ambulantu na UZV i da ne pričam da sam bila privatno 😮, pa ću vidjeti kaj dalje, pa ispizdit ću, ogromna razlika u nalazima, fakat više niš ne kužim

Baby.nb1
    17. Srpanj 2018. 23:52

Isssa

Eto puštaju me doma, sutra ujutro se moram javit u trudničku ambulantu na UZV i da ne pričam da sam bila privatno 😮, pa ću vidjeti kaj dalje, pa ispizdit ću, ogromna razlika u nalazima, fakat više niš ne kužim

O svasta... Pa razlika izmedju otvorena i cerviksa nema i uloziva nije bas nesto sto mozes pobrkat 😲

url=https://lilypie.com]

Isssa
    18. Srpanj 2018. 00:18

Baby.nb1

Isssa

O svasta… Pa razlika izmedju otvorena i cerviksa nema i uloziva nije bas nesto sto mozes pobrkat 😲

Pa baš tako, ovaj privatnik veli porod je tu, 6cm otvorena ovi u Petrovoj gledaju ko tele u šarena vrata o čemu on priča🤔, sutra ću više znat kad naprave ponovo UZV
    Laku noć svima 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.