Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    15. Srpanj 2018. 19:53

Bravo Hrvatska! 💪💪💪💪 Al tesko ih je vidjeti da placu 😭

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    15. Srpanj 2018. 19:53
    Ajmo klokanice 😂😂😂😂
    Ajmo klokanice 😂😂😂😂

15. Srpanj 2018. 20:15

Ja nisam mogla gledati. Spremala stvari po kući i sudje u perilicu i motala se po fejsu i bilo gdje samo da ne gledam. Baš mi nekako krivo došlo što su plakali jer gledaju iz perspektive da su izgubili zlato umjesto da gledaju na to da su osvojili srebro. 
    Jedino što me malo boli da su zbog nogometa zapostavljeni drugi sportovi. Jedva da se spominjalo u vijestima da su u tijeku Mediteranske igre i da su naši sportaši osvojili pun klinac medalja. 
    E sad će uvijek za našu djecu govoriti "A vi ste se rodili kad su nogometaši osvojili srebro" 

Looda_vila
    15. Srpanj 2018. 21:27

Ja sam krepala od smijeha gledajuci ovu nasu Kolindicu kako je grlila sve redom, pokisla ko da je iz Save isplivala...a tek ono hvatanje i ljubljenje pehara😂😂 vrh haha😂
    Zao mi je da su decki izgubili, no nema mjesta za tugu! Pa srebro je fantastican rezultat za nasu malu drzavicu u rasulu. 👏👏💪💪🥈🥈🥈🎉🎉 

• Anđeo_
    15. Srpanj 2018. 21:39

Da kiša nije počela padat Kolinda bi izljubila i sakupljače lopti 😂😂🔝🔝 (vidla negdije na fb)

Baby.nb1
    15. Srpanj 2018. 21:42

Meni je onaj Putin takav car, ovi okolo kisnu, a on gospodin pod kisobranom kojeg mu drugi drzi 😂😂👑

15. Srpanj 2018. 21:58

Anđeo_

Da kiša nije počela padat Kolinda bi izljubila i sakupljače lopti 😂😂🔝🔝 (vidla negdije na fb)

😂😂😂😂

Schinin
    15. Srpanj 2018. 22:03

Hola cure, evo i nas tuznih 😔 mi smo bili uvjerljivo bolji, a franzuzima bas ne pise fair Play na celu.... Zato sam ponosna dasu nasi stigli dotle i da su stvarno fair igrali 🏆 zato sam ja skakala i psovala ko kakav kocijas, a za sudca nisam bas ladylike rijecnik koristila 🙊 
    Moj dragi sin se namjestio na mjehur i ne silazi... Imam osjecaj citavo vrijeme da cu se istog trena upiskit u gace, trk wc a ono tri i po kapi....al hajde, nek su nam to jedini problemi sto imamo...
    Ail i Justme bas ste pokrenule temu koja i mene bas muci.... Nasa misica ce imat dve godine i mjesec dana kad se braco rodi i bas me je strah kako ce reagirat, do sada je imala svu nasu paznju a kad rodim koliko god se mi trudili oko nje tu paznju ce morat djelit😞 iako smo mi rekli da cemo ic na drugo (muz planira vec i trece...) i da necemo cekati dugo, kad nam se evo dogodilo, ja sam plakala jedno tri tjedna jer sam se osjecala kao da maloj "kradem" mamu 😖
    Bruncili & MaSan zao mi je cure sto ste u bolnici i nadam se da ce vas ubrzo pustiti... Bruncili malo sam iznenadjena da su Ti dali norvasc, nije bas "first Choice" terapija za trudnice (ni za one netrudne 😉) ali dobro... Nece skodit bebi, ali druge opcije kao bolje djeluju. Ne sjecam se jesi pisala imas li problema sa oticanjem nogu? Ako imas, trazi da Ti skinu norvasc (koji kao nuspojavu ima oticanje nogu i pogorsavanje istog) i daju ili metildopa ili metoprolol.
    Cure buse su Vam prelijepe 😍😍😍😍 bas su se fino zaokruzile 
    Isssa cestitke na 33tt 🎉🎉 jos koji dan i nema vise nikakve opasnosti

Schinin
    15. Srpanj 2018. 22:06

Andjeo sretan rodjendan 🎉🎉🎉

• Bruncili
    15. Srpanj 2018. 22:36

Schinin

Bruncilimalo sam iznenadjena da su Ti dali norvasc, nije bas "first Choice" terapija za trudnice (ni za one netrudne 😉) ali dobro… Nece skodit bebi, ali druge opcije kao bolje djeluju. Ne sjecam se jesi pisala imas li problema sa oticanjem nogu? Ako imas, trazi da Ti skinu norvasc (koji kao nuspojavu ima oticanje nogu i pogorsavanje istog) i daju ili metildopa ili metoprolol.

Imam problema sa naticanjem nogu, sve je ok dok sam u horizontali, al cim se spustim aj bok, noge balvani. Jedino sta sam primjetila da u zadnju ko da ne ispiskim sve sta popijem. Zato sam iskreno misljenja da mi je sve to u nogama. Kad bi se bar neki diuretik mogao ukljuciti paralelno... nezz, pitat cu sutra na viziti (nadam se otpusnoj). Jedva cekam doma jer je za ispalit kad ti je cimerici vjecno hladno i ne da klimu, a ti se topis ko budala....
    Odlucila sam def izbjegavati svaki oblik stresa do poroda, smanjiti max sol (a u trudnoci me bas jako vuklo slano) i vratiti cu se miksanju smoothija koje sam skroz zapostavila ( pa ako koja ima dobar recept volila bih da napisete).
    Pusa svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.