malac_28 dobrodošla i čestitam!
i vama koje ste obavile prvi pregled i sada mirnije dalje!
Jelena M i Kalanhoja hvala puno na odgovoru za betu.
Ja idem na pregled "tek" u srijedu,baš se veselim i jedva čekam da vidim svoju točkicu! Mislim da ću tek tad postati svjesna da sam trudna, sve mi je još nestvarno.
Meni je danas veliku većinu dana bilo baš jako slabo, imala sam malo teže vrtoglavice (a nije mi bilo mučno), samo mi se sve okretalo, naročito kad sam glavu pomicala, nije pomoglo ni ležanje u krevetu.. čak sam dobar dio vremena mislila da ću se i onesvijestiti.. ali evo nakon 5-6 sati se smirilo konačno.
Također brine me i temperatura koju imam, od nedjelje svaki dan iznad 37.. a najviše 37,5. Ne želim baš piti paracematol za tako nisku temperaturu, ali opet me brine što ne prolazi. Bojim se jer sam pročitala da je temperatura opasna u ranoj trudnoći. Doktorica opće prakse mi je rekla da mirujem, i da će sve ok biti, da je to prehlada. Ima tko savjet kakav u vezi temperature/tko doživio isto?
U trudnoći je i poželjno imati oko 37 i više jer ti je to dokaz da ti hormoni dobro rade i da održavaju trudnoču progesteron recimo.. Pročitaj mal oo bazalnoj temperaturi i temp. 37.5 nije temperatura.. Nit se piju paracetamoli.. Njih uzmeš kad bude preko 39 treba tijelu pustit da se rješava samo upala a ne ga trpat odmah na 37.5 ugl Pročitaj si o bazalnoj kad poraste temp i ostane visoka do kraja trudnoće.. Znači nećeš u 9 mj nikad ispod 36.8 imat
Jutro cure. Gledam se jutros u ogledalo i svakim danom imam sve više prištića po licu. 😑 prije nisam imala ništa. Užas. Kako je vama s tim?

Pozdrav,
Javljam se nakon vađenja bete 18. dan PO ili 4+4 i vrijednost je skočila s 117 na 407 :)

Delilah super za betu
Issa bebaci sad imaju najvise mjesta i ful se micu i izvode akrobacije.. moj gin. je znao u prvoj trudnoci sjedit i gledat na ultrazvuku sta beba radi i umirao je od smjeha svaki put
za pristice, onako.. pojavi se koji svako toliko, ali nista vise niti manje nego prije trudnoce..

Jutro cure. Gledam se jutros u ogledalo i svakim danom imam sve više prištića po licu. 😑 prije nisam imala ništa. Užas. Kako je vama s tim?
I meni lice katastrofa zadnjih par dana. Isto je bilo i u prvoj trudnoci tako da znam sto me ocekuje... bas grozno... 😔

Meni su čelo i brada puni prištića, samo se crvene a inače imam dosta čisto lice, ali pripisujem to i utricima

💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
I meni lice katastrofa zadnjih par dana. Isto je bilo i u prvoj trudnoci tako da znam sto me ocekuje… bas grozno… 😔
Kažu stare priče da ako se dobiju prištići u trudnoći da ju curica. Kao da krade majci ljepotu. Ali vidim ti imaš sina iz prve trudnoće hehe.

I meni lice katastrofa zadnjih par dana. Isto je bilo i u prvoj trudnoci tako da znam sto me ocekuje… bas grozno… 😔
Kažu stare priče da ako se dobiju prištići u trudnoći da ju curica. Kao da krade majci ljepotu. Ali vidim ti imaš sina iz prve trudnoće hehe.
Haha... kod mene to ocito ne pali 😄

Endzrue, slazem se za temp, meni je stalno povisena, citala sam da je to ok u trudnoci pa ne brinem.
Dija, ja zapravo stalno imam pristice, jos ih se nisam rijesila, pogotovo dolje oko brade, mozda jer su mi hormoni malo zbrckani, a i u zadnje vrijeme sam bila na klomifenu, utrogestanu, duphastonu, sto sigurno isto utjece na kozu.
Delilah, bravo za betu! Kad si vadila ovu koja je bila 117? Prije 2 dana?
Endzrue, slazem se za temp, meni je stalno povisena, citala sam da je to ok u trudnoci pa ne brinem.
Dija, ja zapravo stalno imam pristice, jos ih se nisam rijesila, pogotovo dolje oko brade, mozda jer su mi hormoni malo zbrckani, a i u zadnje vrijeme sam bila na klomifenu, utrogestanu, duphastonu, sto sigurno isto utjece na kozu.
Delilah, bravo za betu! Kad si vadila ovu koja je bila 117? Prije 2 dana?
da vadila sam u pon 14 dan bila je 45, u srijedu 16 dan je bila 117, a danas 18 dan 407...jel to ok beta?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji