Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    23. Veljača 2018. 11:03

Jutro cure. Gledam se jutros u ogledalo i svakim danom imam sve više prištića po licu. 😑 prije nisam imala ništa. Užas. Kako je vama s tim?

Delilah
    23. Veljača 2018. 11:09

Pozdrav,
    Javljam se nakon vađenja bete 18. dan PO ili 4+4 i vrijednost je skočila s 117 na 407 :)

Jane_Doe
    23. Veljača 2018. 11:21

Delilah super za betu 
    Issa bebaci sad imaju najvise mjesta i ful se micu i izvode akrobacije.. moj gin. je znao u prvoj trudnoci sjedit i gledat na ultrazvuku sta beba radi i umirao je od smjeha svaki put 

za pristice, onako.. pojavi se koji svako toliko, ali nista vise niti manje nego prije trudnoce..

Nina ❤
    23. Veljača 2018. 11:44

Dija85

Jutro cure. Gledam se jutros u ogledalo i svakim danom imam sve više prištića po licu. 😑 prije nisam imala ništa. Užas. Kako je vama s tim?

I meni lice katastrofa zadnjih par dana. Isto je bilo i u prvoj trudnoci tako da znam sto me ocekuje... bas grozno... 😔

Lemon
    23. Veljača 2018. 11:44

Meni su čelo i brada puni prištića, samo se crvene a inače imam dosta čisto lice, ali pripisujem to i utricima 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Dija85
    23. Veljača 2018. 11:57

Nina ❤

Dija85

I meni lice katastrofa zadnjih par dana. Isto je bilo i u prvoj trudnoci tako da znam sto me ocekuje… bas grozno… 😔

Kažu stare priče da ako se dobiju prištići u trudnoći da ju curica. Kao da krade majci ljepotu. Ali vidim ti imaš sina iz prve trudnoće hehe. 

Nina ❤
    23. Veljača 2018. 12:01

Dija85

Nina ❤

Dija85

I meni lice katastrofa zadnjih par dana. Isto je bilo i u prvoj trudnoci tako da znam sto me ocekuje… bas grozno… 😔

Kažu stare priče da ako se dobiju prištići u trudnoći da ju curica. Kao da krade majci ljepotu. Ali vidim ti imaš sina iz prve trudnoće hehe.

Haha... kod mene to ocito ne pali 😄

23. Veljača 2018. 12:11

Endzrue, slazem se za temp, meni je stalno povisena, citala sam da je to ok u trudnoci pa ne brinem.
    Dija, ja zapravo stalno imam pristice, jos ih se nisam rijesila, pogotovo dolje oko brade, mozda jer su mi hormoni malo zbrckani, a i u zadnje vrijeme sam bila na klomifenu, utrogestanu, duphastonu, sto sigurno isto utjece na kozu.
    Delilah, bravo za betu! Kad si vadila ovu koja je bila 117? Prije 2 dana?

Delilah
    23. Veljača 2018. 13:00

Teta55

Endzrue, slazem se za temp, meni je stalno povisena, citala sam da je to ok u trudnoci pa ne brinem.
    Dija, ja zapravo stalno imam pristice, jos ih se nisam rijesila, pogotovo dolje oko brade, mozda jer su mi hormoni malo zbrckani, a i u zadnje vrijeme sam bila na klomifenu, utrogestanu, duphastonu, sto sigurno isto utjece na kozu.
    Delilah, bravo za betu! Kad si vadila ovu koja je bila 117? Prije 2 dana?

da vadila sam u pon 14 dan bila je 45, u srijedu 16 dan je bila 117, a danas 18 dan 407...jel to ok beta?

Jane_Doe
    23. Veljača 2018. 13:22

Delilah lijepo se dupla, koliko ja znam to je super beta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.