Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    21. Lipanj 2018. 23:36

Endzrue

Evo ovako nešto se isplati i mislim da je korisnije od mehančkih ljulja.. za mamu da ode pod tuš il nešta odradit kad se bebač krene kretat :) ali opet kažem nije o glavu

E da, bas sam htjela naci sliku. Moja seka ima slicnu i zbilja joj je super, ova sto ona ima je bila nekih 300 kn. I koristila je za srednje i sad za najmladje dijete. Tako nesto cu i ja uzeti

• NemamNadimak77
    21. Lipanj 2018. 23:51

Ja dolazim samo s pitanjima   idem sutra na par dana malo dalje od kuce... trebam li nositi trudničku knjižicu sa sobom?

Ssanja
    22. Lipanj 2018. 00:14

NemamNadimak77

Ja dolazim samo s pitanjima idem sutra na par dana malo dalje od kuce… trebam li nositi trudničku knjižicu sa sobom?

Ja svoju uvijek nosim kad idem na put, ipak su u njoj svi podaci i u slučaju nekih komplikacija dobro ju je imati. 

Dija85
    22. Lipanj 2018. 08:22

Dobro jutro, počelo zahlađenje, puše jako. Loše sam spavala, m me stalno budio s hrkanjem a kao što sam već spomenula spava u drugoj sobi pa si možete misliti kako je bio glasan 😣. 
    NemamNadimak77 kao sto kaze Ssanja bolje ju ponesi. Nije na odmet. Za svaki slucaj. 

Dija85
    22. Lipanj 2018. 09:35

puni tjedan 😄

Nas_bebac
    22. Lipanj 2018. 10:28

Dobroo hladno kisno jutroo kod nas 😁😁
    Slatkaa busica 😊😊
    I preslatkiii kompleticiii

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    22. Lipanj 2018. 10:36

Jutro cure!
    Endzrue - hvala ti za info! Bas razocaranje! jbt da platim to 2500kn i da onda još ne radi kako pise...popiz** bi!
    Kako kazes, pametnije pricekat s tim..mozda posudit od frendice prvo..ona ima onu klasicnu ljuljacku cca 500 kn, no eto ni njezina mala opce ne zeli bit u tome. Cim ju stavi unutra, bez obzira na ljuljanje i one stvarcice sto vise..mala poludi i u plac :D
    Nemamnadimak77 pa jasno da nosis sa sobom trudnicku dokumentaciju.
    Ja ni nemam trudnicku knjizicu...samo hrpu papira od svakog pregleda, barem je sve lijepo napisano na komp pa se ne moram mucit citat doktorski rukopis:)) A i sve nalaze, preglede imam u pdfu i nosim  na usb sticku sa sobom :D
    Dija85 bas ti se lijepoooo zaokružio trbušcic!! Uf kad se sjetim svog dragog kako je hrkao prije operacije nosa (zacepljenost jedne nosnice 80%, druge 60%), jer nije mogao disati..tj,  nesto izmedu gusenja i hrkanja, to je bilo strasno nesto. Sva sreca evo sad 8 mj nakon operacije, konacno oboje spavamo u tisini :D
    Divnoooo sto je zahladilo!
    Što ćete cure danas?
    Mi ostali u Zg, ne znam ni sama sto bi...mozda se zaletit do Ikee pogledat neke stvarcice.

22. Lipanj 2018. 10:40

Dobro jutro! 
    Kod nas pada od 5 nocas, bio je pljusak i grmilo je pa smo smirivali psicu, to nas ona vjezba za bebu ;)
    Lijepo je zahladilo, konacno!
    Evo muz je isao u ducan po dorucak dok ja pijem kavicu, a kasnije idemo na rucak kod njegovih :)
    Dija, predivna buskica!
    NemamNadimak, imaj trudnicku sa sobom :)
    Sto cete raditi danas?

22. Lipanj 2018. 10:49

Pozdrav cure! I kod nas pada..al neka, bar je malo zahladilo! 
    Dija slatka bušica  
    A mi..joj ni neznam..muž je bio maloprije na marendi, pa je otišao pogledat nešto u tvornicu, i onda će valjda u kancelariju..tako da ga nema cijeli dan.  
    Možda odemo do mojih, ali meni se iskreno ne da izlaziti iz kuće... 

Dija85
    22. Lipanj 2018. 10:55

Hvala cure! 😊 ja evo idem sa sekom u Novu Gradišku, uhvatila ju panika nema cipele za svatove sutra😂 a kasnije ništa, dragi je danas slobodan, možda ćemo se samo izležavati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI