Jane_Doe - shvaćam te potpuno jer ja sam imala par biokemijskih počela lagano krvariti i sve se bilo završilo u ovim danima koji mi sad slijede, sada je hvala Bogu sve uredu ali me isto uhvati strah neki, čak sam imala i neke čudne snove, a moramo se smiriti i misliti pozitivno i čekati taj dan kada će mi reći da srce kuca ali vjerojatno neću biti mirna dok ne primim u ruke i ne uvjerim se da ipak nije sve samo san
ja sam izgubila jednu T i tesko mi je zbog toga, a kad vidim vas koje ste ih vise izgubile moji se strahovi cine bezvezni.. jedino sto me tjesi u ovoj T jesu ti simptomi koje zadnji put nisam imala i pozitiva koja me drzi jos ovulacije. zadnji put sam od kad sam plus ugledala imala osjecaj da nesto nije ok, a sad sam pozitivna bez obzira na taj stah koji je prisutan :)
bit ce to sve ok, sigurna sam da cemo se sve redom pohvaliti srcekom koje kuca
nestrpljiva pokusaj misliti pozitivno, jos je cak i rano za neke velike simptome. a da te utjesim, ja u prosloj T nisam imala cak ni bolne grudi na dodir, niti sam isla cesto piskiti. znaci bas nikakve simptome nisam imala iako je beta bila visoka.. samo pozitivno, vjerujem da ce biti sve super
Omerta dobrodosla :)
Ajme 3 uzv ja ne znam kak bi to. Jel mozes platit da ti rade vise?
Ja zivim u njemackoj. Platila sam 100e i svaki put sam imala uzv, 3D. Onda anomaly scan, 4D svr u cijeni..
Cure jeste se vi vec pocele debljati? Jel se vazete ili vam ovako samo nisu udobne hlace?
Ja se ne vazem, ali ovako po odjeci a i po onom sto vidim u ogledalu mislim da se bas i nisam udebljala, jedino ponekad imam osjećaj da mi je trbuh ogroman i onda ga pogledam i skuzim da je to samo osjecaj
pandica1805 - ja sam po kilaži čak jednu kilu manje jer nemam baš apetita. ali sam jako napuhnuta i zato mi hlače baš i nisu udobne
ja se nisam udebljala, uvijek mi je kila dole gore ali sam toliko napuhana da mi bas smetaju hlace..
cure kakve poslove radite? i do kad mislite raditi?
ja nemam fizicki tezak posao, ali znaju mi nekad natovariti stvari koje u trudnoci bas i nebi smjela.. ako sve bude u redu, mislila sam do proljeca ostati ako mi se bude dalo a vec sad mi se neda jer me poceo hvatat umor..papiri mi stoje vec neko vrijeme na stolu i samo se gledamo
i jos jedno pitanje, koliko nas je tu kojima je ovo druga ili treca beba?
Ja jos nemam nikakve oscilacije u kilazi, skroz sam si ok u hlacama, a niti ne osjecam umor koji spominjete, a i inace sam malo hiperaktivna
Ja imam uredski posao, a nisam razmisljala nista ranije ici
Mislim da je to ok ako se izgubi u pocetku koja kg. Ja sam u prosloj trudnoci prvo skinula nekih 4kg a sveukupno se udebljala nekih 15kg.
Jane, ti i ja i jos jedna mama ako se ne varam. Nek se ne ljuti netko ako grijesim ne patim jos sve nadimke 😅
Sto se tice posla jos sam na porodiljnom od 1.bebe haha ali nisam ni planirala radit...
Cure zadnja dva dana me boli s lijeve strane i udari mi u preponu,? Nije oštra bol al ono ometa.. Imate li iskustva s takvom boli??
Sortiraj odgovore
Najstariji