Hvala na dobrodoslici :) mene u prvoj t nista nije bolilo, nisam ni mucnine imala, a sada me grudi uzasno bole, toliko da mi i dodir majice ponekad smeta, isto ponekad imam osjećaj kao da cu dobit al nista strasno, i nemam mucnine zasad...
Jutro :)
Svekyca ja sam u prvoj trudnoci imala mucnine od negdje 8tt do 17. Al ne one jake s povracanjem vec bi znalo samo tu i tamo bit malo muka. Ali recimo grozde mi se zgadila i dan danas ga ne mogu jest a prije sam jako voljela.
Kako ste danas?
pozdrav cure, ja sam rekla da necu prec na ovu temu dok mi doktor ne potvrdi da je sve ok ali ipak sam tu
treca trudnoca, druga beba. po ZM sam 4+5 i 25.1. imam pregled.
ipak mi je lakse ovdje s trudnicama usporedjivat simptome, i nadam se da ce nam se pridruzit jos cura s teme Tko planira i radi na bebi
u prvoj T sam imala mucnine jako dugo, pa sam onda imala zgaravicu do kraja.. za sad mi mucnina nije strasna, ode pa dodje tako da mi je lakse
Jutro
mene još mučnine ne muče ali nemam baš apetita i osjećam se kao balon baš sam napuhnuta.
Inače mi se danas baš spava a na poslu sam valjda ne budem zaspala nad tipkovnicom
Jane_Doe dobro došla :) čestitam
da bolje je ovdje kad imaš s kime podijeliti i iščekivati zajedno
Jane dobrodosla :) istina, sve je lakse kad imas potporu koja zna tocno kako se osjecas.
Bbk nema spavanja 😂 mene je isto znao tako lovit umor spavala bi do podne i onda opet popodne al sad kad vec imam jedno dijete mogu zaboravit na to haha
Dobro jutro! Evo, i ja sam na poslu, upravo na pauzi..
Hej Jane_Doe, neka te s nama! I ja sam 4+5, i naručena sam za pregled dan poslije tebe.
Vrtim se već dvije noći, stalno idem piškiti, tako mi već tjedan dana. Malo me brine to, jer sam i prije imala pojačano mokrenje, ne mogu trpiti moram odmah na wc. Bila sam već na urinokulturi i ultrazvuku prije radi toga, i nisu ništa našli..
Pazite li na prehranu, jeste radile kakve izmjene?
Jutro cure, ja sam isto tako umorna, uzasno sam spavala, skoro pa i nisam, nikako se nisam mogla namjestit... Jane_Doe dobrodošla
pandica1805 bude se spavalo kada se dođe doma
kako ste vi tako brzo na pregled naručene meni je danas 5+5 a pregled mi je 29.01. dva tjedna moram čekati a vrijeme stoji
ja sam mislila da ce i mene tako oko 29.,30. narucit ali eto..nadam se samo da ce se vidjeti dovoljno i da ce sve biti ok :)
kad sam s malom bila T sam mogla spavat valjda 24 sata..budila sam se samo da bi jela i onda opet spavanje za sad me ne hvata takav umor, ali s mojim malim priljepkom nebi ni mogla spavat
Sortiraj odgovore
Najstariji