Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    22. Svibanj 2018. 08:32

Jutro drage moje! Nisam vam nešto pisala zadnjih par dana, bila sam u žurbi, ali čitam vas stalno. Dobro nam došle nove trudnice! 
    Ja sam doručkovala čokolino hehe, a sad se polako idem spremiti, imamo pregled u 11. Nekako mi se čini da neću još dugo spavati po noći, moja beba se tak razmaše kad se ja spakiram u krevet,a s obzirom da raste mogu očekivati samo jače udarce 😊.

christyy
    22. Svibanj 2018. 09:01

Isssa hahah i moj izvodi svakakve akrobacije unutra, i to po čitav dan, nekad se pitam dal ta beba spava  živahni dečkići
    Petrapp sretno na pregledu! Javi se kad završiš 

Crna191
    22. Svibanj 2018. 09:02

jutro..uspjela sam preletit nekih 30-tak str..ne zamjerite što sam pola zaboravila..
    one kiflice..ajmeeee (zamislite onog smajlija sa srcima u očima)..
    vidjela sam da će netko još dobiti Mihaela <3 
    čestitam svima na urednim pregledima, lupanjima bebica i svem ostalom..
    Isssa tvoj trbuh je kao i moj..ja još nekako sve normalno radim jer sam valjda navikla kroz prvu trudnoću.. ali dižem se iz kreveta kao tuljan, da..
    jutros sam jedva dopješačila do posla, nekih 15tak min hodanja ali ubilo me, malac se valjda tako nezgodno namjestio da me baš jako trbuh bolio dolje..neka nova bol za koju do sad nisam znala..
    tempo mi je opet ubitačan pa ne stignem ni pročitati baš što pišete ali trudim se..
    netko je pitao za tečaj u Petrovoj..i mene zanima, mada mi već imamo tečaj pa moram uopće pitati dal mora ponovno ići i mm na tečaj..meni se to neda jer sve više manje znam.. 
    ovaj vikend putujemo na svadbu u Hercegovinu.. malac ostaje sa bakom na čuvanju..prvi put u našem zajedničkom životu da ga ostavljam preko noći i baš me frka..on je super, spava cijelu noć, znam da će mu baka ugađati sve što on poželi ali nekako još uvijek imam osjećaj da samo mene treba i da ga samo ja znam smiriti.. #posesivnamama
    držite fige da sve prođe super na čuvanju..

iris2018
    22. Svibanj 2018. 09:02

riješila sam anketu :) traje deset minuta i super je.

imam pitanje, prošli sam mjesec vodila muža na pregled, idući tjedan imam opet pregled i htjela bih ga opet voditi, a ne znam da li je to uopće praksa? odnosno mogu li ga opet voditi sa sobom, jer znam da mi je prijateljica rekla da je njena ginekologinja rekla da muž ima jednom pravo ući sa mnom u ordinaciju....

22. Svibanj 2018. 09:14

Cure sretno s pregledima!
    Pitaj možda te pusti s mužem uci pa bilo bi lijepo! Ja ni ne pitam jer kod nas puštaju samo na uzv u bolnici kod Gin se nisam ni usudila nikad pitati 

22. Svibanj 2018. 09:25

Da, bas je fora anketa. I bas me zanimaju rezultati. 
    Mene je jučer cijeli dan zatezala koza na trbuhu i stalno sam mazala. Imam osjećaj da mi je u toku dana trbuh narastao za par centimetara. 

PlavaBorovnica
    22. Svibanj 2018. 09:28

Dobro jutro!
    Okozeleno, Nina bravo za preglede, Nina čestitam na dječaku Eriku
    Petrapp, sretno danas i javi se!
    A gdje su nam Pandica, i Pomalo s blizancima? Nadam se da ste dobro!

PlavaBorovnica
    22. Svibanj 2018. 09:33

garavusa005

Mene je jučer cijeli dan zatezala koza na trbuhu i stalno sam mazala. Imam osjećaj da mi je u toku dana trbuh narastao za par centimetara.

I mene! Mažem trbuh ujutro i navečer jer me jako zateže i crveni mi se trbuh po sredini. Pretpostavljam da je to od zatezanja, bude li još kome tako?
     Na grudima su mi popucale plave žilice po dvije, tri na svakoj, izgledaju kao ljubičaste crtice kojima su mi išarane grudi...Jel mislite da će ti tragovi proći ili ostaju? 

22. Svibanj 2018. 09:48

iris2018 ja svog muza vodim svaki put, nakon sta mi obavi onaj prvi dio pregleda, sestra posalje muza unutra na uzv pa skupa gledamo malca
    garavusa005 meni je naveca fobija da mi ne popuca trbuh sad, dvaput do sad sam se izvukla bez strija po trbuhu samo (po bokovima sam dobila). Pametno je sto si se mazala cim si osjetila to zatezanje, drzim fige da ostane netaknuta busa 😊. Cime se mazes?
    Mene je spasio Palmer's maslac za tijelo i masazna krema za strije, a ima ugodan miris jer je s kakao maslacem.
    Crna191 lijepo se provedite na svadbi, dolje su svadbe super ☺

22. Svibanj 2018. 09:57

PlavaBorovnica

garavusa005

I mene! Mažem trbuh ujutro i navečer jer me jako zateže i crveni mi se trbuh po sredini. Pretpostavljam da je to od zatezanja, bude li još kome tako?
    Na grudima su mi popucale plave žilice po dvije, tri na svakoj, izgledaju kao ljubičaste crtice kojima su mi išarane grudi…Jel mislite da će ti tragovi proći ili ostaju?

Meni nisu po grudima, ali imam par kapilarica tih ljubicastih na donjem dijelu trbuha koje se vide kad trbuh naraste, a nakon trudnoce vise ne. Dobila sam ih u drugoj trudnoci i nisam ih primjecivala sve do nedavno kad se trbuh malo rastegnuo. Tako da ako je to to, ne bi se trebalo vidjeti kasnije kad se sve opet smanji ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.