Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    16. Svibanj 2018. 14:30

Anđeo_

_IvaGljiva_

Da, ovo je u zg! Ovo moje je skroz na zapadu, 200kn mjesečno i treninzi su ovako u jutro.
    No, sigurna sam da ima i u drugim gradovima 👍 Držim fige da nešto iskopaš 😉

Jel to na Radničkoj?

Nije, ovo je u Španskom 

Delilah
    16. Svibanj 2018. 14:49

Anđeo_

Delilah

Anđeo_

Anđeo_

Delilah

Anđeo_hoćeš li mi poslat na josipa.solcic@gmail.com nalaz iz harni?

Ja sam plakala kad se to dijete rodilo 😂

Jaaaao ja sam skroz zaboravila to poslat evo poslala sam prazan mail 😂😂 slučajno

Jel ti stiglo??

Odgovorila sam ti, po meni je vecina iskreno copy/paste…poslikala sam ti svoj, jedino kaj je po mom misljenju tocno u cijeloj toj prici su mjere djeteta i otkucaji.

Da vidjela sam hmmm meni to izgleda kao da sve kopira pa mijenja brojke to što je različito jel baš je redosljed skoro identičan ima i par istih rečenica želučana vrečica, bubrezi….neznam malo sam se zabrinula sad uhh

Meni iskreno dođe da odem tražit povrat novaca makar je prošlo 4 tjedna...

Dea_Rene
    16. Svibanj 2018. 14:50

dobar dan 
    Vidim svašta nešto se pisalo ovdje. Nisam baš pohvatala najbolje. Što se tiče pomoči nakon rođenja bebe pa meni če mama uskočiti sigurno jer mi je blizu. Iskreno nisam još o tome razmišljala nekako mi sve to još zvuči daleko i nestvarno al doči če za čas. Dragi je isto rekao uzeti godišnji kada beba dođe tako da čemo zajedno se snalaziti.
    Što se tiče treninga neznam koliko nas je iz ri osim Garavuše i mene ali kod nas ima isto trening za trudnice u Active cenatru na Mlaci. 

• Bruncili
    16. Svibanj 2018. 15:00

Curke ima li ijedna od vas problema sa svrbezom bradavica? Svako malo me jako svrbe, mijenjala sam grudnjak, mazem ih i hidratiziram...ali svako malo mogu oguliti sitnu kozicu (ko ono kad se izgori samo cvrsce)... uopce ne kuzim,jedino mi se tu stvara neki kozni problem 🙈🙈🙈

16. Svibanj 2018. 15:23

Kalanhoja

Justme123

Bruncili

Hahaha sto bi tek bilo da smo pod iznimnim trudnickim hormonima 😂😂😂 divno je vidjeti razlicita misljenja… misljenja sam da smo bolji i sa njegovima i sa mojima na pristojnoj udaljenosti. Svekrvu ne zelim blizu, ali ljudi moji zenama treba pomoc barem prvo vrijeme. A pogotovo nama prvorotkinjama, zbunjenim do bola 😁 blago vama kojima su vam svekrve izvrsne, rijetke su takve!!!

Moja svekrva je super bila, 2 tjedna nam je kuhala i cistila kad sam dosla iz bolnice s prvim djetetom, na zalost kad sam drugo rodila, vise je nije bilo, a moja mama jos radi pa smo bili prepusteni sami sebi; i iskreno, razlika je bila ogromna.

Nego, cure, ima li koja od vas iskustva s josamycinom (jozamicinom) u trudnoci kod lijecenja ureaplazme (ili bilo cega drugog). Postavila sam pitanje na temi ureaplazma i trudnica, l ovdje je prometnije pa je mozda netko i cuo za to..

Nikad nisam cula za taj lijek, malo sam googlala sad i vidim da spada u istu skupinu kao i sumamed koji je dozvoljen u trudnoci i prvi izbor kod lijecenja ureaplasme. Pitanje je sad da li je Josamicyn dozvoljen u teudnoci i da li je djelotvorniji u odnosu na sumamed… I da li je uopce registriran u hrvatskoj… Sto si ti cula za njega?

Na zalost, ja nemam pojma o njemu, ali nakon neuspjesnog lijecenja sumamedom mi je dr prepisala taj josamycin koji se narucuje samo u onoj privatnoj ljekarni na Dolcu jer je prema antibiogramu ispalo da je to jos jedino sto mi u trudnoci smije dati. Inace, prvi put je muz dobio doksiciklin i radio bris nakon toga i on nema ureaplazmu (iako su njemu terapiju dali samo temeljem mog nalaza), a meni sumamed u kombinaciji s geonistin vaginaletama i jos se i povecala s 10na3 na 10na4 😞

Elza
    16. Svibanj 2018. 15:29

Bruncili

Curke ima li ijedna od vas problema sa svrbezom bradavica? Svako malo me jako svrbe, mijenjala sam grudnjak, mazem ih i hidratiziram…ali svako malo mogu oguliti sitnu kozicu (ko ono kad se izgori samo cvrsce)… uopce ne kuzim,jedino mi se tu stvara neki kozni problem 🙈🙈🙈

I meni je identicno tako.

Elza
    16. Svibanj 2018. 15:30

Tj meni se ne gule nego se vise ljusti sitne ljuskice.

Elza
    16. Svibanj 2018. 15:35

Sise su mi s C/D kosarice dosle na F, tako da to s bradavicama pripisujem hormonskom ludilu. 

Ispricavam se na 3 posta... kad se ne moze uredivati post, sta cu 

Isssa
    16. Svibanj 2018. 15:37

A jeste se raspisaleeeee 😂
    Sutra imam pregled😀, jedva čekam da vidim malog 😍 odnosno već velikog dečka (ako nije nešto otpalo 😂)
    Već dugo nije bilo tablice, baš me zanima 😀
    Oko imena se mučimo, odnosno M se muči, za curicu je odmah znao da bi nazvao Tia, ali dečko ga baš muči 😂, jučer je rekao možda Lukas 👶 a sad ćemo vidjeti 😀

Isssa
    16. Svibanj 2018. 15:38

Mene spašava purelan za bradavice, isto se perutaju ko i vama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.