Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    16. Svibanj 2018. 10:01

Ma o kakvom odgoju pricas za novorodjence ?Sta ce ga odmah poceti odgajati iz bolnice. Na pocetku je puka materija! Pa imaju i pravo govoriti kada imaju vise iskustva i godina ,i tko zna koliko djece iza sebe . Uvijek se sigurnije osjecam uz starije ljude nego npr uz svoje nadobudne vrsnjake koji misle da sve znaju a onda kad zaskrpi trce mamicama i taticama. Mislim da nepravedno guramo starije ljude u stranu .Neka kazu sta imaju ,ne trebate odmah pruzati otpor. Ipak cete vi biti sa svojom bebom 24 sata svaki dan ,i na kraju krajeva napraviti onako kako vi zelite. Koliko puta njih vidite u tjedan dana i onda ih ne mozete pretrpiti da kazu sta imaju i svoje iskustvo. A cim vam zatrebaju za cuvanje trcite im i onda su vam najbolji na svijetu ...maaah

Dija85
    16. Svibanj 2018. 10:12

Slažem se i sa Anđeo i sa Trudnasam Moja svekrva je super, zna kada se ne treba petljati a isto tako da i pokoji savjet. I uvijek poslušam. Ali... ja sam takve naravi da mi je jako tesko zivjeti s nekim jer iskreno jako volim svoj mir i imala bi ga i s nekim u stanu ali cinjenica da znam da je netko drugi tu osim mog m mi neda mira i ne osjecam se ugodno. Ne znam.. ja bih uvijel izabrala opciju zivjeti sam. Bez obzira na sve. 

Elza
    16. Svibanj 2018. 10:22

Slazem se sa Trudnasam ali na kraju se sve svede na to koliko se dobro zena slaze sa svekrvom... Ako ju mlada mama ne podnosi onda nema smisla da je 24/7 u kuci jer ce dobiti zivcani slom. To je sve jako individualno i svaka situacija je razlicita, to svatko mora odluciti za sebe :)

Elza
    16. Svibanj 2018. 10:24

Slažem se i s Anđeo, svi smo na neki nacin u pravu al opet kazem, sto ljudi - sto ćudi, ne mozemo generalizirati situacije, svako mora za webe odluciti :)

Baby.k
    16. Svibanj 2018. 10:25

Također sam za opciju života sami. Kao što je netko rekao već nitko ti ne može platiti tvoj mir. Sve bih dala da smo u mogućnosti da se ja i dragi odvojimo od njegove mame, ali trenutno nije moguće iz više razloga.

16. Svibanj 2018. 10:45

Muz i ja zivimo sami vec godinama,ali slazemo se dobro i s njegovima i mojima, stvarno smo svi jako slozni. Mi jedini imamo kucu pa je kod nas uvijek okupljanje, radi se rostilj, netko ispece kruh, netko kolace, netko donese salatu i svi skupa se druzimo. Meni je to jako lijepo i sigurno cu zvati mamu i sestru, a i svekrvu koje su to prosle i imaju vise iskustva nego neke mlade mame, a to sto ce se mijesati u svaku sitnicu, i njima je to velik događaj u zivotu, zele sudjelovati pa mozda nekad nesto krivo kazu/naprave, ali sigurno u dobroj namjeri. Moja mama ne moze skinuti ruke s mog trbuha i naravno da mi smeta i rekla sam joj, al kad vidim onu blesavu facu kako se veseli svojem trecem unucetu, pa tko bi se naljutio  

Baby.nb1
    16. Svibanj 2018. 10:46

Vi vec u ozbiljnim debatama, a ja tek kavu pijem. Ja sam isto navikla na svoj zivotni prostor vevvev godinama I navikla sam ga dijeliti s muzem. Znam koliko tesko mi pada kad odemo kod njegovih na par dana, a sa svima se super slazem, ali brate puna nas kuca. Ali isto mi je I kada kod mojih odemo na rucak, nakon par sati sam isto u fazi ajmo doma. Tako da mislim da jednom kad se naviknes na vlastiti prostor I komociju tesko se prebaciti. Ti vidi hoce prvo probati sama, pa traziti pomoc ako vidis da ti je potrebna. Ili obrnuto, odma k svekrvi, pa ako vidis da mozes I sama, odvojit se prije planiranog. 
    I nije to sad razmisljanje samo o svojoj guzici, pa ta zena ce isto preokrenuti svoj zivot I ritam I navike naopacke

url=https://lilypie.com]

joNNa
    16. Svibanj 2018. 10:57

Ovdje se uopce ne radi o tome,suzivot sa svekrvom ,nego pomoci oko bebe dok ne budu u mogucnosti da zive skupa decko,cura beba. Kalanhoja naravno da je sve individualno i sve imamo razlicite karaktere i ljude oko sebe. 

joNNa
    16. Svibanj 2018. 11:00

Teta90

Muz i ja zivimo sami vec godinama,ali slazemo se dobro i s njegovima i mojima, stvarno smo svi jako slozni. Mi jedini imamo kucu pa je kod nas uvijek okupljanje, radi se rostilj, netko ispece kruh, netko kolace, netko donese salatu i svi skupa se druzimo. Meni je to jako lijepo i sigurno cu zvati mamu i sestru, a i svekrvu koje su to prosle i imaju vise iskustva nego neke mlade mame, a to sto ce se mijesati u svaku sitnicu, i njima je to velik događaj u zivotu, zele sudjelovati pa mozda nekad nesto krivo kazu/naprave, ali sigurno u dobroj namjeri. Moja mama ne moze skinuti ruke s mog trbuha i naravno da mi smeta i rekla sam joj, al kad vidim onu blesavu facu kako se veseli svojem trecem unucetu, pa tko bi se naljutio

zasto nema lajkova ovdje  :) predivno. Bas to! Trebamo se potruditi gledati njihovim ocima :)

_IvaGljiva_
    16. Svibanj 2018. 11:19

Bok, cure 😘
    Vidim, rasprave se vode od ranog jutra 😉
    Ja sam danas raspoložena za neke lake teme. Jutros sam odradila prvi sat trudnickog fitnessa i sad se tako dobro osjećam da bi se samo smješkala uokolo 😊
    Da li vi šta vježbate? Ja sam baš jedva dočekala zeleno svjetlo od doktora ✌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.