Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    16. Svibanj 2018. 13:18

Anđeo_

Baby.nb1- gledam 😁 onaj muž mi je bio vrh kad je babica pitala ocete vidit glavicu kad je pogledao 😂😂😂 kakvu je facu složio 🤣🤣

Hahahaha, da, da. Ona njega pita hoce pogledat, a ja s kreveta vicem nemooooj 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Delilah
    16. Svibanj 2018. 13:20

Anđeo_ hoćeš li mi poslat na josipa.solcic@gmail.com nalaz iz harni? 

Ja sam plakala kad se to dijete rodilo 😂

Dzennyy123
    16. Svibanj 2018. 13:24

Sto se tice moje svekrve mi zivimo skupa,al ja molim boga da muz i ja sto prije pocnemo zivjet sami.. svaki dan su neka prigovarranja za nesto.. sto nisi ussisala ovo,sto nisi obrisaa la ono,sto ides tako cesto mami sta ces kod nje,i blablabla tako uvjek.kad dodje beba moze pomoc al da se petlja oko odgoja il nekih stvari to necu nikako dozvolit jer to je moje dijete i nema niko pravo da mi se mijesa .

Delilah
    16. Svibanj 2018. 13:30

Dzennyy123

Sto se tice moje svekrve mi zivimo skupa,al ja molim boga da muz i ja sto prije pocnemo zivjet sami.. svaki dan su neka prigovarranja za nesto.. sto nisi ussisala ovo,sto nisi obrisaa la ono,sto ides tako cesto mami sta ces kod nje,i blablabla tako uvjek.kad dodje beba moze pomoc al da se petlja oko odgoja il nekih stvari to necu nikako dozvolit jer to je moje dijete i nema niko pravo da mi se mijesa .

Suosjećam s tobom, al nažalost ja ću počet živjet sama jedino ako se rastanem, što ne želim 😂 a ovo za prigovaranja, ja sam rekla da radim da nisam u mirovini ko oni i da kod mene nikad nebude ko u apoteci, ako mi se neda odma odnijet salica, stajat ce na mom stolicu u mom boravku dok mi se nwce dat odnijet, banalni primjer, al ja sam ispizdila u pocetku jer je dolazila gore kad mene nema i pomicala mi stvari...komaa...sretno s postavljanjem granica i ja cu trebat iato...

Elza
    16. Svibanj 2018. 13:34

Justme123

Bruncili

Hahaha sto bi tek bilo da smo pod iznimnim trudnickim hormonima 😂😂😂 divno je vidjeti razlicita misljenja… misljenja sam da smo bolji i sa njegovima i sa mojima na pristojnoj udaljenosti. Svekrvu ne zelim blizu, ali ljudi moji zenama treba pomoc barem prvo vrijeme. A pogotovo nama prvorotkinjama, zbunjenim do bola 😁 blago vama kojima su vam svekrve izvrsne, rijetke su takve!!!

Moja svekrva je super bila, 2 tjedna nam je kuhala i cistila kad sam dosla iz bolnice s prvim djetetom, na zalost kad sam drugo rodila, vise je nije bilo, a moja mama jos radi pa smo bili prepusteni sami sebi; i iskreno, razlika je bila ogromna.

Nego, cure, ima li koja od vas iskustva s josamycinom (jozamicinom) u trudnoci kod lijecenja ureaplazme (ili bilo cega drugog). Postavila sam pitanje na temi ureaplazma i trudnica, l ovdje je prometnije pa je mozda netko i cuo za to..

Nikad nisam cula za taj lijek, malo sam googlala sad i vidim da spada u istu skupinu kao i sumamed koji je dozvoljen u trudnoci i prvi izbor kod lijecenja ureaplasme. Pitanje je sad da li je Josamicyn dozvoljen u teudnoci i da li je djelotvorniji u odnosu na sumamed... I da li je uopce registriran u hrvatskoj... Sto si ti cula za njega?

• Anđeo_
    16. Svibanj 2018. 13:35

Delilah

Anđeo_hoćeš li mi poslat na josipa.solcic@gmail.com nalaz iz harni?

Jaaaao ja sam skroz zaboravila to poslat evo poslala sam prazan mail 😂😂 slučajno 

Dzennyy123
    16. Svibanj 2018. 13:36

Delilah

Dzennyy123

Suosjećam s tobom, al nažalost ja ću počet živjet sama jedino ako se rastanem, što ne želim 😂 a ovo za prigovaranja, ja sam rekla da radim da nisam u mirovini ko oni i da kod mene nikad nebude ko u apoteci, ako mi se neda odma odnijet salica, stajat ce na mom stolicu u mom boravku dok mi se nwce dat odnijet, banalni primjer, al ja sam ispizdila u pocetku jer je dolazila gore kad mene nema i pomicala mi stvari…komaa…sretno s postavljanjem granica i ja cu trebat iato…

Ja sam na pocetku odbrusila i svekrvi i svekru da ne mogu upravljati sa mnom i mojim muzem.. jer ja kad se naljut znam po.mjesec il 2 da ne pricam s njima a zivimo u istoj kuci.sad su se smirili vide da nema koristi da vode neku svoju politiku i da onako kako mi odlucimo tako i bude.. bude ono prebacivanja svaki dan al ja samsam navikla na topik jednostavno se iskljucim i radim po svom. Dobro mi je samo sto mi je muz uz mene i sto mene uvijek stavi ma prvo mjesto. Jer da nije talo ne bih se mogla borit s njima.

• Anđeo_
    16. Svibanj 2018. 13:39

Anđeo_

Delilah

Jaaaao ja sam skroz zaboravila to poslat evo poslala sam prazan mail 😂😂 slučajno

Jel ti stiglo??

Delilah
    16. Svibanj 2018. 14:17

Anđeo_

Anđeo_

Delilah

Jel ti stiglo??

Odgovorila sam ti, po meni je vecina iskreno copy/paste...poslikala sam ti svoj, jedino kaj je po mom misljenju tocno u cijeloj toj prici su mjere djeteta i otkucaji.

• Anđeo_
    16. Svibanj 2018. 14:27

Delilah

Anđeo_

Anđeo_

Delilah

Jel ti stiglo??

Odgovorila sam ti, po meni je vecina iskreno copy/paste…poslikala sam ti svoj, jedino kaj je po mom misljenju tocno u cijeloj toj prici su mjere djeteta i otkucaji.

Da vidjela sam hmmm meni to izgleda kao da sve kopira pa mijenja brojke to što je različito jel baš je redosljed skoro identičan ima i par istih rečenica želučana vrečica, bubrezi....neznam malo sam se zabrinula sad uhh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.