Pozdrav curke :), da se i ja pridružim, osim čitanja..Trenutno sam na 10+2, i strah me stalno da se ne bi nešto zakompliciralo...pregled je tek 15.2. i nikad dočekati..
Što se tiče povraćanja, redovno povraćam, najviše navečer, predvečer.
Kako se nosite s promjenama raspoloženja? Mene svi okolo nešto zezaju da sam lagano nepodnošljiva, a ja se stvarno trudim kontrolirati.. Ne znam šta bi bilo da se ne kontroliram :)
Meni je 1.pregled 14.02. i ne mogu ga docekati... inace sam tek u 5.tj i nikakvih simptoma nemam osim uzasno bolnih grudi... prva mi je trudnoca tako da mi je sve ovo novo
ja imam pregled sad u petak i hvata me vec neka nervoza.. bezvoljna sam i svi mi smetaju vec duze vrijeme..
danas sam na poslu rekla da ce mi morat traziti zamjenu i onda mi je bilo krivo jer imam osjecaj da sam ih iznevjerila, a zapravo cijelo vrijeme cekam da im kazem jer ne mogu vise ni radit..
bas su me hormoni dobro udarili, ni sama vise ne znam sta zelim, a sta ne zelim.. nadam se da nisam jedina ludjakinja
Losah čestitam
Nemoj se mučiti sa stalnim razmišljam što ako nešto bude..uživaj u trudnoći..bit će lakše kada mučnine popuste..
Ovo ti je 1. dijete?
Kako imam cure nemam pravo na promjene raspoloženja
Tinel0 hvala ti daa da to je 1 dijete. I oboje smo baš uzbuđeni
Ma nekako si mislim da su ti svi strahovi normalni, da se to svima događa..možda se varam ali se bar tješim .
Ma Jane_doe znam točno kako se osjećaš Užas, valjda mi je zato to i čudno sve.. Još mi je ful dugo čekat na pregled, tad ćemo biti skoro 12 tjedana, nadam se stvarno da će sve biti super, zapravo vjerujem da hoće
ja imam pregled sad u petak i hvata me vec neka nervoza.. bezvoljna sam i svi mi smetaju vec duze vrijeme..
danas sam na poslu rekla da ce mi morat traziti zamjenu i onda mi je bilo krivo jer imam osjecaj da sam ih iznevjerila, a zapravo cijelo vrijeme cekam da im kazem jer ne mogu vise ni radit..
bas su me hormoni dobro udarili, ni sama vise ne znam sta zelim, a sta ne zelim.. nadam se da nisam jedina ludjakinja
Nisi jedina, i ja se pridruzujem 😂😂😂😂
Odradili danas pregled, 7/4, srce kuca ❤️❤️❤️
Neopisiva sreca i cijeli dan se smjeskam sama sa sobom. 😀 Kad tako dugo cekas, onda je osjecaj neopisiv!
Kontrola za cetiri tjedna, a do tad laganini. Sad se mogu ponasat kao prava trudnica 😂😂
vidim da nas ima dosta poludjelih
meni je ovo druga beba, ali ne sjecam se da sam tako zivcanila s prvom.. mozda jer tad nisam radila pa je bilo manje ljudi koji su me zivcirali
Pozdrav cure,
ja sam 7+4 i nemam mucnine ,niti povracam samo sam primjetila da nemam apetita. Mogla bih to opisati kao blago gađenje prema hrani,jedino sto mi paše su salate i to je to..ako ima koja trudnica koja zna neki caroban napitak koji moze ublaziti ovo ,neka mi kaze bila bih zahvalna :)
Sortiraj odgovore
Najstariji