Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    losah
    05. Veljača 2018. 11:51

Pozdrav curke :), da se i ja pridružim, osim čitanja..Trenutno sam na 10+2, i strah me stalno da se ne bi nešto zakompliciralo...pregled je tek 15.2. i nikad dočekati..
    Što se tiče povraćanja, redovno povraćam, najviše navečer, predvečer. 
    Kako se nosite s promjenama raspoloženja? Mene svi okolo nešto zezaju da sam lagano nepodnošljiva, a ja se stvarno trudim kontrolirati.. Ne znam šta bi bilo da se ne kontroliram :)

christyy
    05. Veljača 2018. 12:50

Meni je 1.pregled 14.02. i ne mogu ga docekati... inace sam tek u 5.tj i nikakvih simptoma nemam osim uzasno bolnih grudi... prva mi je trudnoca tako da mi je sve ovo novo

Jane_Doe
    05. Veljača 2018. 15:04

ja imam pregled sad u petak i hvata me vec neka nervoza.. bezvoljna sam i svi mi smetaju vec duze vrijeme..
    danas sam na poslu rekla da ce mi morat traziti zamjenu i onda mi je bilo krivo jer imam osjecaj da sam ih iznevjerila, a zapravo cijelo vrijeme cekam da im kazem jer ne mogu vise ni radit..
    bas su me hormoni dobro udarili, ni sama vise ne znam sta zelim, a sta ne zelim.. nadam se da nisam jedina ludjakinja 

05. Veljača 2018. 15:07

Losah čestitam 
    Nemoj se mučiti sa stalnim razmišljam što ako nešto bude..uživaj u trudnoći..bit će lakše kada mučnine popuste..
    Ovo ti je 1. dijete?
    Kako imam cure nemam pravo na promjene raspoloženja 

losah
    05. Veljača 2018. 15:25

Tinel0 hvala ti daa da to je 1 dijete. I oboje smo baš uzbuđeni 
    Ma nekako si mislim da su ti svi strahovi normalni, da se to svima događa..možda se varam ali se bar tješim .
    Ma Jane_doe znam točno kako se osjećaš Užas, valjda mi je zato to i čudno sve.. Još mi je ful dugo čekat na pregled, tad ćemo biti skoro 12 tjedana, nadam se stvarno da će sve biti super, zapravo vjerujem da hoće 

• Carrie1110
    05. Veljača 2018. 15:32

Jane_Doe

ja imam pregled sad u petak i hvata me vec neka nervoza.. bezvoljna sam i svi mi smetaju vec duze vrijeme..
    danas sam na poslu rekla da ce mi morat traziti zamjenu i onda mi je bilo krivo jer imam osjecaj da sam ih iznevjerila, a zapravo cijelo vrijeme cekam da im kazem jer ne mogu vise ni radit..
    bas su me hormoni dobro udarili, ni sama vise ne znam sta zelim, a sta ne zelim.. nadam se da nisam jedina ludjakinja

Nisi jedina, i ja se pridruzujem 😂😂😂😂

• Carrie1110
    05. Veljača 2018. 15:38

Odradili danas pregled, 7/4, srce kuca ❤️❤️❤️
    Neopisiva sreca i cijeli dan se smjeskam sama sa sobom. 😀 Kad tako dugo cekas, onda je osjecaj neopisiv!
    Kontrola za cetiri tjedna, a do tad laganini. Sad se mogu ponasat kao prava trudnica 😂😂

Jane_Doe
    05. Veljača 2018. 15:41

vidim da nas ima dosta poludjelih 
    meni je ovo druga beba, ali ne sjecam se da sam tako zivcanila s prvom.. mozda jer tad nisam radila pa je bilo manje ljudi koji su me zivcirali 

Jane_Doe
    05. Veljača 2018. 15:42

carrie super za srce, drago mi je da je sve ok 

• mikki_1012
    05. Veljača 2018. 16:12

Pozdrav cure,

ja sam 7+4 i nemam mucnine ,niti povracam samo sam primjetila da nemam apetita. Mogla bih to opisati kao blago gađenje prema hrani,jedino sto mi paše su salate i to je to..ako ima koja trudnica koja zna neki caroban napitak koji moze ublaziti ovo ,neka mi kaze bila bih zahvalna :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.