pozdravgaravusa005
Ja sam isto u 5.tjednu i termin pregleda mi je 14.2. (nikako dočekati) Isto tako 1.trudnoća :)
Da! Ubija me čekanje, pogotovo sada kada sam pročitala iskustvo od Violete. (@Violeta, stvarno mi je jako žao, očekujem da nam se vratis i da kažeš da je dr. pogriješio)
christyy - totalno te razumijem! Preostaje nam samo čekati i uživati u pažnji najbližih
Ono sto me zabrine su povremeni grcevi koji lice na one menstruacijske i iscjedak koji je povremeno zuckast…. Ginekolog kaze da to moze biti normalno za ranu trudnocu, ali nece da rizikuje pa mi je dao tablete. Mislim da cu poludio do cetvrtka kad Ce mi moci reci da li trudnoca uredno razvija jer puno smo cekali ovaj trenutak i stalno sam u nekom strahu….
I ja imam te grčeve i najviše mi paše kada se u potpunosti ispružim. Čitala sam da je to normalno. Iskreno, mislim da smo sve na ovom forumu u strahu za svoje bebe ali osobno mislim da je to posljedica toga što nam se upalio "mama mozak" pod utjecajem hormona. Već skrbimo i brinemo o svojim bebama i tako ćemo još duuuugo nakon što se rode.
Otkako sam trudna, ja sam nepopravljivi optimist, a inače sam paničar i živac! Jeste li vi primjetili nekakve promjene u razmišljanju i pogledu na svijet ili samo ja to doživljavam? Je li moguće da je doista do trudnoće?
Bok ženice, nova sam ovdje i nova trudnica, željna vaše podrške i informacija. Imam 27 godina. Ovako, zadnju m sam imala 27.12.2017. Kasnila mi je i napravila sam test koji je 30.01.2018. pokazao plusić. Veselimo se jako, friško smo u braku (4 mj). Zanima me što mi je sada činiti. Pretpostavljam da je prerano ići giniću...ne znam... čekati? zvati? Hvala vam. 💓
Bok ženice, nova sam ovdje i nova trudnica, željna vaše podrške i informacija. Imam 27 godina. Ovako, zadnju m sam imala 27.12.2017. Kasnila mi je i napravila sam test koji je 30.01.2018. pokazao plusić. Veselimo se jako, friško smo u braku (4 mj). Zanima me što mi je sada činiti. Pretpostavljam da je prerano ići giniću…ne znam… čekati? zvati? Hvala vam. 💓
Onda smo tu negdje što se tiče termina poroda. Naruči se kod ginića, vjerojatno će ti dati termin negdje kada bude 7.tjedan jer koliko sam shvatila, većinom u 7 tjednu daju termin.
Bok ženice, nova sam ovdje i nova trudnica, željna vaše podrške i informacija. Imam 27 godina. Ovako, zadnju m sam imala 27.12.2017. Kasnila mi je i napravila sam test koji je 30.01.2018. pokazao plusić. Veselimo se jako, friško smo u braku (4 mj). Zanima me što mi je sada činiti. Pretpostavljam da je prerano ići giniću…ne znam… čekati? zvati? Hvala vam. 💓
Onda smo tu negdje što se tiče termina poroda. Naruči se kod ginića, vjerojatno će ti dati termin negdje kada bude 7.tjedan jer koliko sam shvatila, većinom u 7 tjednu daju termin.
Garavuša005, ako sam dobro skužila guglajući, ja bi trebala biti u 6tj sada? Ako se računa od početka zadnje m? Ili?
Garavuša005, ako sam dobro skužila guglajući, ja bi trebala biti u 6tj sada? Ako se računa od početka zadnje m? Ili?
Pa da, inače računaju od zadnje M. Meni je bila 26.12. ali znam da mi je ovulacija bila kasnije pa sam sigurna da sam u 5. tjednu iako bi se po menstruaciji računalo kao 6. tjedan.
Pa da, inače računaju od zadnje M. Meni je bila 26.12. ali znam da mi je ovulacija bila kasnije pa sam sigurna da sam u 5. tjednu iako bi se po menstruaciji računalo kao 6. tjedan.
Imaš li kakvih simptoma? Meni je jedini simptom izostanak m, i tu i tamo lagano probadanje u donjem trbuhu. Cice me ne bole, nemam mučnina. Ne znam što da očekujem. A tri testa su pozitivna...
Imaš li kakvih simptoma? Meni je jedini simptom izostanak m, i tu i tamo lagano probadanje u donjem trbuhu. Cice me ne bole, nemam mučnina. Ne znam što da očekujem. A tri testa su pozitivna…
Imam simptome iste kao i ti, ali meni su cice veće. Ja inače imam jedva A košaricu, sada je onako fino puna i čak imam dekolte. Ne mogu voziti jer me hvataju vrtoglavice u vožnji, gubim dah povremeno i strašno puno spavam. Jučer sam 3 puta zaspala u toku dana + cijela noć. I često sam gladna.
Obzirom da imam D košarice, broj sim tam ni ne primijećujem 😂😂😂 jesi rekla svojim bližnjima? Mi planiramo sad za vikend obavijestiti starce 😂
Ono sto me zabrine su povremeni grcevi koji lice na one menstruacijske i iscjedak koji je povremeno zuckast…. Ginekolog kaze da to moze biti normalno za ranu trudnocu, ali nece da rizikuje pa mi je dao tablete. Mislim da cu poludio do cetvrtka kad Ce mi moci reci da li trudnoca uredno razvija jer puno smo cekali ovaj trenutak i stalno sam u nekom strahu….
I ja imam te grčeve i najviše mi paše kada se u potpunosti ispružim. Čitala sam da je to normalno. Iskreno, mislim da smo sve na ovom forumu u strahu za svoje bebe ali osobno mislim da je to posljedica toga što nam se upalio "mama mozak" pod utjecajem hormona. Već skrbimo i brinemo o svojim bebama i tako ćemo još duuuugo nakon što se rode.
Otkako sam trudna, ja sam nepopravljivi optimist, a inače sam paničar i živac! Jeste li vi primjetili nekakve promjene u razmišljanju i pogledu na svijet ili samo ja to doživljavam? Je li moguće da je doista do trudnoće?
I meni isto, najviše, odgovara kad se ispruzim. Cak stavise primjetila sam da mi se grcevi i javljaju samo kad se krećem.
Ja imam mozda prevelike strahove jer smo dugo cekali ovaj trenutak, i zato sam prevode usmjerena na svaki simptom, i jedva čekam da mi na pregledu kazu da je sve u redu .
Mislim da hormoni dosta oblikuju nase razmisljanje .Tako da je sasvim moguce da uticu na nas pogled na svijet. Ono sto sam ja kod sebe primjetila da moje raspolozenje oscilira od optimizma do pesimizma....Duboko u sebi vjerujem da Ce biti u redu, a onda kad mi se javi grc uplasim se . Ili, primjer ako procitam na internetu da neke zene imaju odredjene simptome trudnice koje ja nemam, opet strah i tako u krug.🙂
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji