Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    02. Veljača 2018. 11:58

Garavušo dobro  nam došla.
    Pandice, sretno u pakiranju i želim ti sretan put. Kad budeš sama s malim u njemačkoj zaboravit ćeš na mučnine... (govorim iz iskustva) ha ha ha kad sam bila trudna s D stigla sam biti i umorna i plačljiva i bez volje, sad nekako ne stignem misliti na to

url=https://lilypie.com]

• Carrie1110
    02. Veljača 2018. 12:04

Bok svima! Moram reci da sam jako sretna sto sam napokon u grupi nakon sto smo tri godine pokusavali i prozivjeli vanmaternicnu. 
    Trenutno sam u 7. tjednu i ginic mi je prosli tjedan potvrdio trudnocu, a u ponedjeljak imam novu kontrolu. Jako sam sretna i nekako sam jos oprezna, valjda opecena prosloscu. Hormoni me peru, mucnine ubijaju, umorna sam stalno i samo bih spavala. 
    Zelim svima srecu i uredne trudnoce!

• Violet
    02. Veljača 2018. 12:54

Bok cure,
    Izgleda da se odjavljujem s ove teme jucer bila na pregledu i vidi se gestacijska koja odgovara za 7+1, unutra se vdi tockica ali jako slabo i mutno i nema otkucaja  za tjedan dana opet na pregled, doktorica kaze da se mozda jos razvije plod ako je bila kasnija ovulacija al ja znam da je bila za Novu godinu tako da se nicem ne nadam. Voljela bih makar prirodno da krene ciscenje da ne moram na kiretazu.
    Uz to mi je mali opet bolestan i vise sam luda od svega.
    Zelim vam lijepe i uredne trudnoce i da se opet vidimo na nekom novom topicu, mozda ljetne bebe 2019., sumnjam da cemo prije pokusavati opet.
    Lijepi pozdrav i saljem vam puse

Jane_Doe
    02. Veljača 2018. 13:02

Violet

Bok cure,
    Izgleda da se odjavljujem s ove temejucer bila na pregledu i vidi se gestacijska koja odgovara za 7+1, unutra se vdi tockica ali jako slabo i mutno i nema otkucajaza tjedan dana opet na pregled, doktorica kaze da se mozda jos razvije plod ako je bila kasnija ovulacija al ja znam da je bila za Novu godinu tako da se nicem ne nadam. Voljela bih makar prirodno da krene ciscenje da ne moram na kiretazu.
    Uz to mi je mali opet bolestan i vise sam luda od svega.
    Zelim vam lijepe i uredne trudnoce i da se opet vidimo na nekom novom topicu, mozda ljetne bebe 2019., sumnjam da cemo prije pokusavati opet.
    Lijepi pozdrav i saljem vam puse

ajme, bas mi je zao...
    na zalost to se dogadja i ne mogu ti reci nista cime bi te utjesila.. ja sam isto prosla u 8. mj i jos uvijek sam psihicki rastrojena i sad kad sam trudna ponovo stalno me strah..
    bas mi je zao sto to prolazis, ali mogu ti reci da je mene spasilo to sto vec imam jedno malo cudo doma...
    drzi se i javljaj nam se 

Omerta
    02. Veljača 2018. 13:07

Ajoj Violet, zao mi je... Mozda jos ima nade, Drzi se i javi ako bude kakvih novosti.

Ja sam po zm 5+6, ali po svemu ispada da je ovulacija bila kasnije, Na 13dpo neg test, a kasniji testovi bili slabo vidljivi. Beta je bila niza iako unutar ref.vrijednosti. U ponedjeljak 91, a u srijedu 247. Znaci trudna jesam, ali sad moram cekati jos 2 tjedna za neke krvne pretrage, a prvi uzv (ovdje u Danskoj) tek izmedju 11-13tjedna.  Za sad nemam nikakve simptome, pa neka tako i ostane, barem sto se tice mucnina i rigoleta. To me preskocilo sa prvom trudnocom i bilo je sve ok!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• santilina
    02. Veljača 2018. 13:40

Ja imam blage mucnice i to samo prode kad jedem. Kao i kod vas. Pandice, i mene pocelo boljet. Kao neki grcevi, prepala se. Ali sve ok. To se valjda sve siri i namjesta. Od silne uzbudenosti na pregledu zaboravila to spomenuti doktorici. Ne znam uooce bi li ju zvala ili ne trebs. Sto mislite?

christyy
    02. Veljača 2018. 13:49

garavusa005

Evo da se i ja pridružim jesenskim bebama i mamama budući da mi je ovo prva trudnoća.

Ja sam u 5. tjednu, termin pregleda mi je sredinom 2 mj. Nije mi još izračunat termin službeno od ginekologa, ali moj izračun kaže početkom listopada. Beta hcg raste i mi uživamo u konstantnoj pospanosti i gladi. Malo smo osuđeni na boravak u kući jer mama gubi dah na bilo kakav napor (a živimo na visokom katu), mama ne može voziti jer ju u vožnji love vrtoglavice, mama se mora povremeno ispružiti jer ju love grčevi ali zato gledamo Star track i pratimo Klokanicu.

Skinuli smo aplikaciju "what to expect" i "baby bump" - ima lijepe prikaze tjedan kroz tjedan o trudnoći. Naravno ima i hrpu reklama za proizvode i gluposti, ali generalno su dosta informativne.

Pripremamo se za novu pustolovinu života. Ovo je dugo željena beba i svi smo presretni.

pozdrav garavusa005
    Ja sam isto u 5.tjednu i termin pregleda mi je 14.2. (nikako dočekati) Isto tako 1.trudnoća :)

PlavaBorovnica
    02. Veljača 2018. 13:50

Violet, iskreno mi je žao. 

sarajka
    02. Veljača 2018. 13:56

Evo da se i ja pridružim ovoj temi.... Ranije sam bila na temi " Tko planira i radi na bebi? " , i nakon skoro 3 godine pokusavanja evo, napokon, trudnoca se desila! Naime sad sam u 5 tjednu, a vec prije par dana sam bila na pregledu gdje mi je ginekolog rekao da, zasad, vidi samo tacku .I da mu ne dolazim prije kraja narednog tjedna. Dao mi je Duphaston da pijem i da mirujem.... Uglavnom, dobro se osjećam, osim sto ponekad osjetim kiselinu, vrucinu  i zamor kad hodam. Ono sto me zabrine su povremeni grcevi koji lice na one menstruacijske i iscjedak koji je povremeno zuckast.... Ginekolog kaze da to moze biti normalno za ranu trudnocu, ali nece da rizikuje pa mi je dao tablete. Mislim da cu poludio do cetvrtka kad Ce mi moci reci da li trudnoca uredno razvija jer puno smo cekali ovaj trenutak i stalno sam u nekom strahu....

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

02. Veljača 2018. 14:39

Violeta baš mi je jako  žao.  Znam dobro taj osjećaj.  Drži se💞😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.