Ako je na ultrazvuku pisalo 4+6(ginekologica je računala po zadnjoj M) to bi značilo da je danas 5+6. Ja bi na tvom mjestu sutra išla privatno, naravno ako si u mogućnosti.
Mojoj točkici je sa 6+0 kucalo srce
Wannabemumy
Ako će te smiriti odlazak drugom dr. Ok, ali Mislim da nema potrebe da u međuvremenu ideš kod drugih doktora. Ginekologica te naručila vrlo skoro i dala ti vaginalete tako da ćeš uskoro znati više... Nema potrebe za tolikim pregledima i stresom u ovako ranoj trudnoći, to ti možda može više odmoći nego pomoći. Pokušaj se opustiti, ne se živcirati, uživaj... Tako radiš najbolje za bebu i sebe 😀
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto u prvoj trudnoći krvarila od 6 do 12 tjedna tako da te djelomično mogu i razumijeti. Ja sam dobila duphastone i trošila ih do 38 TT. Danas imam malog "zvrka" od skoro 9 mjesto.
url=https://lilypie.com]
Hvala vam!! Pokusat cu se smiriti i pricekati 6.02. Nadam se da ce sve biti ok!
Wannabemummy ja sam u prvoj trudnoci isto imala takav iscjedak nekad smed a nekad sa krvi. To mi se dogodilo par puta u prvih 2mj trudnoce i prestalo. Na srecu nikakvih problema.
Kako ste cure danas? Ja sam sva u pakiranju, sutra se vracam za njemacku i bas me brine kak cu bez mojih sa ovim mucnimama i malim huh
Wannabemummy ja sam u prvoj trudnoci isto imala takav iscjedak nekad smed a nekad sa krvi. To mi se dogodilo par puta u prvih 2mj trudnoce i prestalo. Na srecu nikakvih problema.
Kako ste cure danas? Ja sam sva u pakiranju, sutra se vracam za njemacku i bas me brine kak cu bez mojih sa ovim mucnimama i malim huh
Pandice... zvala sam ju jer imam jos samo za 2 dana tablete, rekla mi je da uzmen jos i nastavim do 6 .02. Da mi ne moze nista vise reci. Da moze biti sve ok a i ne mora, ako se pojavi obilnije krvarenje i jaki bolovi da odem na hitnu. Ali ja bolova nemam uopce. Nadam se da ce ipak biti sve ok. Malo se smirim kada procitam vasa iskustva. Hvala vam.
Jutro curke, evo meni treci dan bez mucnina... Ono samo lagano nekad6 osjetim.. Ne znam je li ovo malo duzi odmor ili su prestale ili se trebam brinit 😐.
Ugl ok sam danas. Dost dobro😁. Vi?
ja se ne javljam nikako, ubijaju me mucnine.. muka mi je i preko noci, ali ne povracam. dobro mi je jedino dok nesto jedem, a ne mogu bas stalno jesti
cestitam curama koje su vidjele svoje tockice i cestitam novima
vidjela sam da netko pise o smedjem iscjetku.. ja sam ga imala u prvoj trudnoci i isto sam dobila duphastone 3 puta na dan, i s tim mi je proslo.. rekli su mi tek kasnije da mi je posteljica bila na uscu pa da sam zato krvarila.. ipak je sve zavrsilo super i nisam morala mirovati
Pozdrav trudnice!
Prvo, cestitam vam na vasim malim mrvicama! Ja sam prosle godine u ovo doba ostala trudna (1. T i prva beba-curica, rodena s 3440 g i 51 cm)☺ cijelu T nisam imala mucnine niti povracala, uopce. Samo me zgaravica ubijala. Za to imate tablete Rennie (tako nekako) i to smijete. Pusenje- bolje vam jr postepeno smanjit nego odjednom prestat (nisam pusac ali ima cura na mojoj grupi koje puse). Zadnjih 40 min citam vas, hranila sam miskicu pa ne mogu zaspat.
Nadam se da ce vam svima T bit uredne i skolske do samoga kraja! A isto tako i porodi!! Ako vas sto muci, javite se na jesenske 2017😁
Jos jednom cestitam curke😘
jooj, ja se sjecam da sam vas malo pratila dok sam bila na temi "zelim bebu"
te hvata nostalgija sad kad si vidjela ovu temu?
drago mi je da je tvoja cura dobro
Evo da se i ja pridružim jesenskim bebama i mamama budući da mi je ovo prva trudnoća.
Ja sam u 5. tjednu, termin pregleda mi je sredinom 2 mj. Nije mi još izračunat termin službeno od ginekologa, ali moj izračun kaže početkom listopada. Beta hcg raste i mi uživamo u konstantnoj pospanosti i gladi. Malo smo osuđeni na boravak u kući jer mama gubi dah na bilo kakav napor (a živimo na visokom katu), mama ne može voziti jer ju u vožnji love vrtoglavice, mama se mora povremeno ispružiti jer ju love grčevi ali zato gledamo Star track i pratimo Klokanicu.
Skinuli smo aplikaciju "what to expect" i "baby bump" - ima lijepe prikaze tjedan kroz tjedan o trudnoći. Naravno ima i hrpu reklama za proizvode i gluposti, ali generalno su dosta informativne.
Pripremamo se za novu pustolovinu života. Ovo je dugo željena beba i svi smo presretni.
Sortiraj odgovore
Najstariji