Da li ti je rekao vrijednosti šećera i tsh? Ma lako za jagode sa šećerom; ti uzmi neke dovoljno slatke pa ti šećer ni ne treba
Kalanhoja, koliko sam čitala po netu (a stvarno sam si dala truda), doktori uglavnom daju terapiju ako je tsh iznad 3,5, a neki i ako je veći!
Pozdrav cure moje😊 nije me bilo dugo (bili svi bolesni, ganjali vrtic/skolicu za misicu....) pa sam sad ko nova jer ste mi super aktivne 😊 imam nekih 200tinjak stranica zaostatka za procitat
Nadam se da ste mi sve dobro i da vas ne muce trudnicke tegobe😉
Ja evo skoro nista nemam osim oticanja, zbog toga vec tjednima ne nosim prstenje a i kupila sam vec cipele broj vece😅

upadam u ovu temu jer je najaktivnija 😉 u 5 sam.tjednu, naručena na prvi pregled 25.4... sestra mi rekla da uzmem folnu kiselinu...jel okej da uzmem elevit pronatal ili bas isključivo moram čistu folnu?

Ispocetka preporucuju folnu 5 mg.a vecinom od 3 mjeseca vitamine.elevit ili novalac ili neke trece.sve su ok.kako tko koje voli.
shinin - dobrodošla nazad
pepe1907 - meni je sestra rekla da je bilo koji oblik (čisto ili u kombinirano u vitaminima za trudnice) ok, samo mora sadržavati minimalno 400mikrograma po dnevnoj dozi. Pročitaj koliko piše da ima folne kiseline na pakiranju.
pepe1907 - meni je sestra rekla da je bilo koji oblik (čisto ili u kombinirano u vitaminima za trudnice) ok, samo mora sadržavati minimalno 400mikrograma po dnevnoj dozi. Pročitaj koliko piše da ima folne kiseline na pakiranju.
Hvala 😘
Tvoj prijasnji post je bas predivno napisan 😍😍😍

Da li ti je rekao vrijednosti šećera i tsh? Ma lako za jagode sa šećerom; ti uzmi neke dovoljno slatke pa ti šećer ni ne treba
Šećer 5.3 natašte a da bih u trudnoći trebao biti ispod 5. Tsh mi nije rekao točno, samo da je i dalje povišen. Prošli put je bio 3,4 a na nalazu prije 3,1.
Slatke još nisam uspjela naći al još ima vremena😁😁

elevit ima 0.8mg folne a visak ne može štetit

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji