Kalanhoja, koliko sam čitala po netu (a stvarno sam si dala truda), doktori uglavnom daju terapiju ako je tsh iznad 3,5, a neki i ako je veći!
Pozdrav cure moje😊 nije me bilo dugo (bili svi bolesni, ganjali vrtic/skolicu za misicu....) pa sam sad ko nova jer ste mi super aktivne 😊 imam nekih 200tinjak stranica zaostatka za procitat
Nadam se da ste mi sve dobro i da vas ne muce trudnicke tegobe😉
Ja evo skoro nista nemam osim oticanja, zbog toga vec tjednima ne nosim prstenje a i kupila sam vec cipele broj vece😅
upadam u ovu temu jer je najaktivnija 😉 u 5 sam.tjednu, naručena na prvi pregled 25.4... sestra mi rekla da uzmem folnu kiselinu...jel okej da uzmem elevit pronatal ili bas isključivo moram čistu folnu?
Ispocetka preporucuju folnu 5 mg.a vecinom od 3 mjeseca vitamine.elevit ili novalac ili neke trece.sve su ok.kako tko koje voli.
shinin - dobrodošla nazad
pepe1907 - meni je sestra rekla da je bilo koji oblik (čisto ili u kombinirano u vitaminima za trudnice) ok, samo mora sadržavati minimalno 400mikrograma po dnevnoj dozi. Pročitaj koliko piše da ima folne kiseline na pakiranju.
pepe1907 - meni je sestra rekla da je bilo koji oblik (čisto ili u kombinirano u vitaminima za trudnice) ok, samo mora sadržavati minimalno 400mikrograma po dnevnoj dozi. Pročitaj koliko piše da ima folne kiseline na pakiranju.
Hvala 😘
Tvoj prijasnji post je bas predivno napisan 😍😍😍
Da li ti je rekao vrijednosti šećera i tsh? Ma lako za jagode sa šećerom; ti uzmi neke dovoljno slatke pa ti šećer ni ne treba
Šećer 5.3 natašte a da bih u trudnoći trebao biti ispod 5. Tsh mi nije rekao točno, samo da je i dalje povišen. Prošli put je bio 3,4 a na nalazu prije 3,1.
Slatke još nisam uspjela naći al još ima vremena😁😁
elevit ima 0.8mg folne a visak ne može štetit
Drage moje klokanice, ali sve klokanice… Meni je tako drago da ovaj forum postoji. Možda ponekad trkeljamo bezveze, možda postoje 3 stranice samo dobrodošlice kada se nova trudnica pojavi, možda je bilo 5 stranica zabrinutosti kada nam je Dija85 imala visoku temperaturu i na iglama smo čekale da se javi, da ne govorim da sam još uvijek zabrinuta za Gricko, da ponekad pišemo o ručku, šparogama i seksu ali činjenica je da lijepo sve prolazimo zajedno i prolazimo isto - trudnoću - Netko ju podnosi na ovaj, netko ju podnosi na onaj način. Nekome je lakše, nekome je teže. One kojima je lakše i ne doživljavaju paničnu ataku tri puta dnevno na grozne simptome smiruju one druge kojima se pojavljuju grozni simptomi i strahuju za bebu- Što nije to naprosto predivno??? Dakle, sve koje imate nejasnoće, slobodno i dalje provjeravajte, već će netko naći odgovor ili je imao slično iskustvo pa će ga podijeliti. A ako nekoga teme i opisane tegobe odbiju od trudnoće i rađanja - onda po meni takva osoba niti nije spremna da bude roditelj, jer za odgoj djeteta definitivno treba hrabrosti i s ponosom mogu reći da sve mi koje smo tu i oni koji pokušavaju je imaju! Drage moje klokanice, ja vas obožavam, svaku pojedinačno iako vas nikad nisam upoznala i imam neke svoje predodžbe o vama i mogu reći da mi je uz vas sve lakše. Doista nekad netko zna popraviti i najusraniji dan! Jučer je to bila Angel sa svojim iskustvom u Lidlu i muževom izjavom "Je li sad u redu, tužna vrbo?" Svaki dan netko!Zaključit ću samo da mi je drago da sam sa vama tu od samog početka i da naprosto uživam svaki dan provjeravati kako ste.
Bas tako!❤ s obzirom da sam sad doma I stalno nesto raduckam po stanu, pa malo sjednem, odmorim I odmah idem provjerit jel neka nesto napisala 😊 s obzirom da muz skoro cijeli dan radi, vi ste mi ko neka ekipica uz koju provodim ove najljepse dane ❤
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji