Drage moje klokanice, ali sve klokanice... Meni je tako drago da ovaj forum postoji. Možda ponekad trkeljamo bezveze, možda postoje 3 stranice samo dobrodošlice kada se nova trudnica pojavi, možda je bilo 5 stranica zabrinutosti kada nam je Dija85 imala visoku temperaturu i na iglama smo čekale da se javi, da ne govorim da sam još uvijek zabrinuta za Gricko, da ponekad pišemo o ručku, šparogama i seksu ali činjenica je da lijepo sve prolazimo zajedno i prolazimo isto - trudnoću - Netko ju podnosi na ovaj, netko ju podnosi na onaj način. Nekome je lakše, nekome je teže. One kojima je lakše i ne doživljavaju paničnu ataku tri puta dnevno na grozne simptome smiruju one druge kojima se pojavljuju grozni simptomi i strahuju za bebu- Što nije to naprosto predivno??? Dakle, sve koje imate nejasnoće, slobodno i dalje provjeravajte, već će netko naći odgovor ili je imao slično iskustvo pa će ga podijeliti. A ako nekoga teme i opisane tegobe odbiju od trudnoće i rađanja - onda po meni takva osoba niti nije spremna da bude roditelj, jer za odgoj djeteta definitivno treba hrabrosti i s ponosom mogu reći da sve mi koje smo tu i oni koji pokušavaju je imaju! Drage moje klokanice, ja vas obožavam, svaku pojedinačno iako vas nikad nisam upoznala i imam neke svoje predodžbe o vama i mogu reći da mi je uz vas sve lakše. Doista nekad netko zna popraviti i najusraniji dan! Jučer je to bila Angel sa svojim iskustvom u Lidlu i muževom izjavom "Je li sad u redu, tužna vrbo?" Svaki dan netko! Zaključit ću samo da mi je drago da sam sa vama tu od samog početka i da naprosto uživam svaki dan provjeravati kako ste.
Drage moje klokanice, ali sve klokanice… Meni je tako drago da ovaj forum postoji. Možda ponekad trkeljamo bezveze, možda postoje 3 stranice samo dobrodošlice kada se nova trudnica pojavi, možda je bilo 5 stranica zabrinutosti kada nam je Dija85 imala visoku temperaturu i na iglama smo čekale da se javi, da ne govorim da sam još uvijek zabrinuta za Gricko, da ponekad pišemo o ručku, šparogama i seksu ali činjenica je da lijepo sve prolazimo zajedno i prolazimo isto - trudnoću - Netko ju podnosi na ovaj, netko ju podnosi na onaj način. Nekome je lakše, nekome je teže. One kojima je lakše i ne doživljavaju paničnu ataku tri puta dnevno na grozne simptome smiruju one druge kojima se pojavljuju grozni simptomi i strahuju za bebu- Što nije to naprosto predivno??? Dakle, sve koje imate nejasnoće, slobodno i dalje provjeravajte, već će netko naći odgovor ili je imao slično iskustvo pa će ga podijeliti. A ako nekoga teme i opisane tegobe odbiju od trudnoće i rađanja - onda po meni takva osoba niti nije spremna da bude roditelj, jer za odgoj djeteta definitivno treba hrabrosti i s ponosom mogu reći da sve mi koje smo tu i oni koji pokušavaju je imaju! Drage moje klokanice, ja vas obožavam, svaku pojedinačno iako vas nikad nisam upoznala i imam neke svoje predodžbe o vama i mogu reći da mi je uz vas sve lakše. Doista nekad netko zna popraviti i najusraniji dan! Jučer je to bila Angel sa svojim iskustvom u Lidlu i muževom izjavom "Je li sad u redu, tužna vrbo?" Svaki dan netko!Zaključit ću samo da mi je drago da sam sa vama tu od samog početka i da naprosto uživam svaki dan provjeravati kako ste.
Jako lijepo napisano, u potpunosti se slažem! 😊😊
Endzrue, odi provjeriti taj TSH i sve cure odite ga kontrolirati stalno, makar privatno platile 70 kuna jer u prvom tromjesečju je i meni bio ok (najniži u negdje 9. tjednu 2,1 sa urednim ft3 i ft4) i sada sam ga redovno kontrolirala po uputi endice jer mi je prvo mjerenje bilo 2,97 u 6. tjednu. Uglavnom, niti ja nemam nikakvih simptoma divlje štitnjače, niti sam umorna ni uspuhana, radim normalno 8 sati dnevno, poslije posla čak znam i zapičiti na trening. A eto ispalo je da je tsh skočio na 4,6! I dalje sam zabrinuta za bebu. Javit ću tu što će mi sutra reći endica za sve cure koje se nađu u mojoj situaciji.
Garavusa005 stvarno lijepo napisano, da.. slažem se također sa svime. Jako puno mi je lakše kad vas čitam pa makar to bilo o "što ćemo danas kuhati". Zbilja ste mi sve drage. ❤
Drage moje klokanice, ali sve klokanice… Meni je tako drago da ovaj forum postoji. Možda ponekad trkeljamo bezveze, možda postoje 3 stranice samo dobrodošlice kada se nova trudnica pojavi, možda je bilo 5 stranica zabrinutosti kada nam je Dija85 imala visoku temperaturu i na iglama smo čekale da se javi, da ne govorim da sam još uvijek zabrinuta za Gricko, da ponekad pišemo o ručku, šparogama i seksu ali činjenica je da lijepo sve prolazimo zajedno i prolazimo isto - trudnoću - Netko ju podnosi na ovaj, netko ju podnosi na onaj način. Nekome je lakše, nekome je teže. One kojima je lakše i ne doživljavaju paničnu ataku tri puta dnevno na grozne simptome smiruju one druge kojima se pojavljuju grozni simptomi i strahuju za bebu- Što nije to naprosto predivno??? Dakle, sve koje imate nejasnoće, slobodno i dalje provjeravajte, već će netko naći odgovor ili je imao slično iskustvo pa će ga podijeliti. A ako nekoga teme i opisane tegobe odbiju od trudnoće i rađanja - onda po meni takva osoba niti nije spremna da bude roditelj, jer za odgoj djeteta definitivno treba hrabrosti i s ponosom mogu reći da sve mi koje smo tu i oni koji pokušavaju je imaju! Drage moje klokanice, ja vas obožavam, svaku pojedinačno iako vas nikad nisam upoznala i imam neke svoje predodžbe o vama i mogu reći da mi je uz vas sve lakše. Doista nekad netko zna popraviti i najusraniji dan! Jučer je to bila Angel sa svojim iskustvom u Lidlu i muževom izjavom "Je li sad u redu, tužna vrbo?" Svaki dan netko!Zaključit ću samo da mi je drago da sam sa vama tu od samog početka i da naprosto uživam svaki dan provjeravati
Skidam kapu prekrasno napisano 😢😭
Mene je upravo ginekolog zvao da su stigli nalazi.
Kombinirani probir je u redu, nalaz ću dobiti na sljedećem pregledu. Šećer je povišen, kao i tsh. Moram skroz izbaciti slatko, a za štitnjaču primjenjivati terapiju koju mi je dao prekjučer, 50 mg euthyroxa. Najviše će mi faliti jagode sa šećerom 🙁 Ali što se mora, mora se.
Klokanicama koje danas idu na pregled, sretno i uživajte gledajući svoje bebice 😊😊
Meni je TSH 3.02 i rekla je da je to u redu i mislim da je rekla da cemo jos kontrolirati
Da li ti je rekao vrijednosti šećera i tsh? Ma lako za jagode sa šećerom; ti uzmi neke dovoljno slatke pa ti šećer ni ne treba
Sortiraj odgovore
Najstariji