Looda_vila i ja sam kod Palla..ali ja baš i vodim trudnoću kod njega i stvarno mi je ok.. stručan i jako ljubazan dr.. kod njega sam išla privatno na prvi pregled i mogu reći da je ista usluga privatno i preko socijala.. ma prezadovoljna sam zato ni nemam potrebu privatno ići igdje..
Ma ja sam se nekako sva spetljala sa tim prvim pregledom, pa sam otisla privatno u poliklinku i eto odlucila ostati (vec sam rekla tom doktoru da zelim da me on porodi na sv.Duhu - pa mi je kasnije bilo glupo ne dolazit vise na preglede kod njega😁😁) al drugu trudnocu ako Bog da, vodim kod Palla normlano preko socijalnog. Stvarno je doktor za pozeljet. Nikad necu zaboravit kad mi je prije godinu dana isao objasnjavat kad se odlucimo radit na bebi kakav je postupak...krepala sam od smijeha😂😂😁

Drage moje klokanice, ali sve klokanice... Meni je tako drago da ovaj forum postoji. Možda ponekad trkeljamo bezveze, možda postoje 3 stranice samo dobrodošlice kada se nova trudnica pojavi, možda je bilo 5 stranica zabrinutosti kada nam je Dija85 imala visoku temperaturu i na iglama smo čekale da se javi, da ne govorim da sam još uvijek zabrinuta za Gricko, da ponekad pišemo o ručku, šparogama i seksu ali činjenica je da lijepo sve prolazimo zajedno i prolazimo isto - trudnoću - Netko ju podnosi na ovaj, netko ju podnosi na onaj način. Nekome je lakše, nekome je teže. One kojima je lakše i ne doživljavaju paničnu ataku tri puta dnevno na grozne simptome smiruju one druge kojima se pojavljuju grozni simptomi i strahuju za bebu- Što nije to naprosto predivno??? Dakle, sve koje imate nejasnoće, slobodno i dalje provjeravajte, već će netko naći odgovor ili je imao slično iskustvo pa će ga podijeliti. A ako nekoga teme i opisane tegobe odbiju od trudnoće i rađanja - onda po meni takva osoba niti nije spremna da bude roditelj, jer za odgoj djeteta definitivno treba hrabrosti i s ponosom mogu reći da sve mi koje smo tu i oni koji pokušavaju je imaju! Drage moje klokanice, ja vas obožavam, svaku pojedinačno iako vas nikad nisam upoznala i imam neke svoje predodžbe o vama i mogu reći da mi je uz vas sve lakše. Doista nekad netko zna popraviti i najusraniji dan! Jučer je to bila Angel sa svojim iskustvom u Lidlu i muževom izjavom "Je li sad u redu, tužna vrbo?" Svaki dan netko! Zaključit ću samo da mi je drago da sam sa vama tu od samog početka i da naprosto uživam svaki dan provjeravati kako ste.
Drage moje klokanice, ali sve klokanice… Meni je tako drago da ovaj forum postoji. Možda ponekad trkeljamo bezveze, možda postoje 3 stranice samo dobrodošlice kada se nova trudnica pojavi, možda je bilo 5 stranica zabrinutosti kada nam je Dija85 imala visoku temperaturu i na iglama smo čekale da se javi, da ne govorim da sam još uvijek zabrinuta za Gricko, da ponekad pišemo o ručku, šparogama i seksu ali činjenica je da lijepo sve prolazimo zajedno i prolazimo isto - trudnoću - Netko ju podnosi na ovaj, netko ju podnosi na onaj način. Nekome je lakše, nekome je teže. One kojima je lakše i ne doživljavaju paničnu ataku tri puta dnevno na grozne simptome smiruju one druge kojima se pojavljuju grozni simptomi i strahuju za bebu- Što nije to naprosto predivno??? Dakle, sve koje imate nejasnoće, slobodno i dalje provjeravajte, već će netko naći odgovor ili je imao slično iskustvo pa će ga podijeliti. A ako nekoga teme i opisane tegobe odbiju od trudnoće i rađanja - onda po meni takva osoba niti nije spremna da bude roditelj, jer za odgoj djeteta definitivno treba hrabrosti i s ponosom mogu reći da sve mi koje smo tu i oni koji pokušavaju je imaju! Drage moje klokanice, ja vas obožavam, svaku pojedinačno iako vas nikad nisam upoznala i imam neke svoje predodžbe o vama i mogu reći da mi je uz vas sve lakše. Doista nekad netko zna popraviti i najusraniji dan! Jučer je to bila Angel sa svojim iskustvom u Lidlu i muževom izjavom "Je li sad u redu, tužna vrbo?" Svaki dan netko!Zaključit ću samo da mi je drago da sam sa vama tu od samog početka i da naprosto uživam svaki dan provjeravati kako ste.
Jako lijepo napisano, u potpunosti se slažem! 😊😊

Endzrue, odi provjeriti taj TSH i sve cure odite ga kontrolirati stalno, makar privatno platile 70 kuna jer u prvom tromjesečju je i meni bio ok (najniži u negdje 9. tjednu 2,1 sa urednim ft3 i ft4) i sada sam ga redovno kontrolirala po uputi endice jer mi je prvo mjerenje bilo 2,97 u 6. tjednu. Uglavnom, niti ja nemam nikakvih simptoma divlje štitnjače, niti sam umorna ni uspuhana, radim normalno 8 sati dnevno, poslije posla čak znam i zapičiti na trening. A eto ispalo je da je tsh skočio na 4,6! I dalje sam zabrinuta za bebu. Javit ću tu što će mi sutra reći endica za sve cure koje se nađu u mojoj situaciji.
Garavusa005 stvarno lijepo napisano, da.. slažem se također sa svime. Jako puno mi je lakše kad vas čitam pa makar to bilo o "što ćemo danas kuhati". Zbilja ste mi sve drage. ❤

Drage moje klokanice, ali sve klokanice… Meni je tako drago da ovaj forum postoji. Možda ponekad trkeljamo bezveze, možda postoje 3 stranice samo dobrodošlice kada se nova trudnica pojavi, možda je bilo 5 stranica zabrinutosti kada nam je Dija85 imala visoku temperaturu i na iglama smo čekale da se javi, da ne govorim da sam još uvijek zabrinuta za Gricko, da ponekad pišemo o ručku, šparogama i seksu ali činjenica je da lijepo sve prolazimo zajedno i prolazimo isto - trudnoću - Netko ju podnosi na ovaj, netko ju podnosi na onaj način. Nekome je lakše, nekome je teže. One kojima je lakše i ne doživljavaju paničnu ataku tri puta dnevno na grozne simptome smiruju one druge kojima se pojavljuju grozni simptomi i strahuju za bebu- Što nije to naprosto predivno??? Dakle, sve koje imate nejasnoće, slobodno i dalje provjeravajte, već će netko naći odgovor ili je imao slično iskustvo pa će ga podijeliti. A ako nekoga teme i opisane tegobe odbiju od trudnoće i rađanja - onda po meni takva osoba niti nije spremna da bude roditelj, jer za odgoj djeteta definitivno treba hrabrosti i s ponosom mogu reći da sve mi koje smo tu i oni koji pokušavaju je imaju! Drage moje klokanice, ja vas obožavam, svaku pojedinačno iako vas nikad nisam upoznala i imam neke svoje predodžbe o vama i mogu reći da mi je uz vas sve lakše. Doista nekad netko zna popraviti i najusraniji dan! Jučer je to bila Angel sa svojim iskustvom u Lidlu i muževom izjavom "Je li sad u redu, tužna vrbo?" Svaki dan netko!Zaključit ću samo da mi je drago da sam sa vama tu od samog početka i da naprosto uživam svaki dan provjeravati
Skidam kapu prekrasno napisano 😢😭

Mene je upravo ginekolog zvao da su stigli nalazi.
Kombinirani probir je u redu, nalaz ću dobiti na sljedećem pregledu. Šećer je povišen, kao i tsh. Moram skroz izbaciti slatko, a za štitnjaču primjenjivati terapiju koju mi je dao prekjučer, 50 mg euthyroxa. Najviše će mi faliti jagode sa šećerom 🙁 Ali što se mora, mora se.
Klokanicama koje danas idu na pregled, sretno i uživajte gledajući svoje bebice 😊😊

Meni je TSH 3.02 i rekla je da je to u redu i mislim da je rekla da cemo jos kontrolirati

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji