Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lenchy77
    16. Listopad 2018. 21:36

Već 9 mj sam opčinjena majkom prirodom i kako se naše tijelo prilagođava trudnoći i koliko god se educirala i čitala svaki novi simptom me iznenadi... Maloprije sjedim, gledam Život na vagi i osjećaj kao da mi se cijeli trbuh zarotirao za 180 i vidljivo se spustio dole. Mislila sam u jednom trenu da će mala izaći van 😂 Sutra smo punih 38❤️ jel to kakav znak, imao tko slično iskustvo? 

• Majchi511
    17. Listopad 2018. 08:51

Lenchy77 mozda se beba okrenula za izlazak. Ja iskreno ne znam kada se namjestila ali prije 2 tj kada smo radile zadnji uzv je bila okrenuta glavicom prema dolje. Trbuh sam skuzila recimo prosli tjedan kada smo bile 38 da mi se spustio i to se bas jako vidi naspram prije,osjetim i po trapericama da me zuljaju recimo na tom donjem dijelu trbuha. Mene jedino kaj malo muči je to da me stidna kost i prepone bas dosta bole, pogotovo po noći kada se okrećem s boka na bok, još među nogama imam onaj jastuk za dojenje pa baš osjetim.. 

I cure imam pitanje jel koju od vas dosla obići patronazna sestra doma prije poroda? 

Endzrue
    17. Listopad 2018. 09:04

Mene fala Bogu nije jer mislim da mi nije potrebna.. Pogotovo što sam radove skoro do jučer po kući imala.. Mislim da je Dei bila par puta odavno a priji mi danas stiže ona je 37 tjedan na Krk.. Očito je gore to praksa.. Ja to ne smatram potrebno..

• Majchi511
    17. Listopad 2018. 09:43

Endzure mene su danas zvali kao da bi me obišli kao trudnicu, mi smo iz zagrebačke županije , sad ne znam uopće kaj da očekujem,  trenutno mi je najveća frka kaj ce nam reći za psa u kući 😂 mislim da ubiti ne može naškoditi to kaj ce doci, možda mi i kaze ak mi jos kaj treba, makar ne znam da postoji nekaj kaj sam zaboravila pripremiti. A i recimo mojoj seki prije 2 godine nije bila,a živimo u istom gradu isti doktori i sve... ko zna,vidjet ćemo sutra kad dođe 😁

Nas_bebac
    17. Listopad 2018. 09:51

Majchi511 i meni je bila, dodje se upoznat i dat ti par savjeta, ne vjerujem da bi ti trebala nista rec za psa...
    Ja sam iz Istre, tako da mislim da nena veze odkud si i da im je to odnedavno praksa dolazit doma i upoznavat se s trudnicama... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Lenchy77
    17. Listopad 2018. 10:25

Majchi511

Lenchy77 mozda se beba okrenula za izlazak. Ja iskreno ne znam kada se namjestila ali prije 2 tj kada smo radile zadnji uzv je bila okrenuta glavicom prema dolje. Trbuh sam skuzila recimo prosli tjedan kada smo bile 38 da mi se spustio i to se bas jako vidi naspram prije,osjetim i po trapericama da me zuljaju recimo na tom donjem dijelu trbuha. Mene jedino kaj malo muči je to da me stidna kost i prepone bas dosta bole, pogotovo po noći kada se okrećem s boka na bok, još među nogama imam onaj jastuk za dojenje pa baš osjetim..

I cure imam pitanje jel koju od vas dosla obići patronazna sestra doma prije poroda?

Razumijem te za stidnu kost, i ja umirem isto baš po noći. Al nekako mi bude lakše kad se dignem i odem na wc, kao sa me malo popusti. + mene šake i zglobovi ubijaju po noći, jedva se okrećem u krevetu i jedva spavam :/
    Netko je napisao za psa i patronažnu-i kod nas je u Novom Zagrebu navodno nova praksa da patronažna dolazi prije. Imam 2 psa, i ne planiram se oko toga nešto živcirat.
    Da li patronažnu trebamo mi zvati ili to bolnica dodjeljuje brojeve pa nas zovu one same, ili se to dogovara u rodilištu? 

Jelennnna
    17. Listopad 2018. 10:32

Ja s plodne vode put doma. Nista nisam otvorena, jedva uspjeli vidit. Raskrvarilo malo, no nista bolno nije bilo, vise neugodno. 
    Izgleda da bebach ima najmanje cca 3800, al kaze ovako kad vas vidim nista cudno jer ste vi prilicno visoki. 

17. Listopad 2018. 10:53

Dobro jutro!
    Cestitam svim novim mamama, oporavite se sto prije, a bebice dobrodosle! 😘😘
    Dija, ja sam imala carski u 14h, ustala drugo jutro u 6.
    Cekalice, kako ste danas? Vibram da se nesto sto prije pokrene i da porodi prodju lako! 😘😘

• Tinkica
    17. Listopad 2018. 11:36

Lenchy77

Majchi511

Razumijem te za stidnu kost, i ja umirem isto baš po noći. Al nekako mi bude lakše kad se dignem i odem na wc, kao sa me malo popusti. + mene šake i zglobovi ubijaju po noći, jedva se okrećem u krevetu i jedva spavam :/
    Netko je napisao za psa i patronažnu-i kod nas je u Novom Zagrebu navodno nova praksa da patronažna dolazi prije. Imam 2 psa, i ne planiram se oko toga nešto živcirat.
    Da li patronažnu trebamo mi zvati ili to bolnica dodjeljuje brojeve pa nas zovu one same, ili se to dogovara u rodilištu?

Nemam saznanja da u Novom Zg patronažna dolazi prije. Meni kad sam se raspitivala za trudnički tečaj u Sigetu je patronažna koja ga održava rekla da se u Remetincu javim patronažnoj. To sam napravila prije dva mj. kad sam predavala doznake. Jer su patronažne vrata nasuprot. Svaka ima svoj kvart. Upoznala sam se sa svojom patronažnom, dala joj adresu i rekla mi je da ju nazovem onaj dan kad dođemo doma iz rodilišta i da će ona doći idući dan. Tamo na hodniku na zidu je popis i br.telefona svih patronažnih. Ako sam slikala stavit ću ti tu. 

• Tinkica
    17. Listopad 2018. 11:39

Lenchy77 evo ti brojevi pa nazovi svoju i dogovori se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.