Mi smo jučer prvi dan na tečaju upisali ime i prezime, adresu, broj i termin poroda danas će nam patronažna dat broj od "naših " patronažni i trebali bi ih odmah nazvat, kaže da bi patronažna trebala posjetit trudnicu prije poroda 🤔 ali naši ginekolozi nemogu ažurirat podatke da one vide tko su trudnice, dok nakon poroda bolnica ažurira podatke i svaka patronažna može u sustavu vidit tko je rodio
Dija cestitam na malom anđelu
Ostale curke, drzim fige da vam se nesto pokrene. Stvarno je prekrasno imati tako malog andjela. Ja uzivam u svojoj curki svake sekunde. Nesto neopisivo. Zaljubila sam se u nju na prvi pogled 😍
Ja s plodne vode put doma. Nista nisam otvorena, jedva uspjeli vidit. Raskrvarilo malo, no nista bolno nije bilo, vise neugodno.
Izgleda da bebach ima najmanje cca 3800, al kaze ovako kad vas vidim nista cudno jer ste vi prilicno visoki.
A tko ti je bia?? Od Dr.??
Ja s plodne vode put doma. Nista nisam otvorena, jedva uspjeli vidit. Raskrvarilo malo, no nista bolno nije bilo, vise neugodno.
Izgleda da bebach ima najmanje cca 3800, al kaze ovako kad vas vidim nista cudno jer ste vi prilicno visoki.
A tko ti je bia?? Od Dr.??
Viđak. Djeluje mi on skroz ok. Kad bi potrefila njegovu smjenu bilo bi idealno. A i cula sam od par prijateljica da je ok.
Mi smo na tečaju morale dati adresu i broj mobitela, i rekle su da ih nazovemo kad nas puste iz bolnice. Al su me evo zvala da bi sutra dosle pa ćemo vidjeti... psa cu staviti u hodnik di kao inače bi i trebao biti,al je razmažen pa je skroz u kući 😂 jedino kad dođemo iz bolnice, malo ce ici baki na čuvanje, ali mislim da će kroz par dana se vratiti
Mi smo na tečaju morale dati adresu i broj mobitela, i rekle su da ih nazovemo kad nas puste iz bolnice. Al su me evo zvala da bi sutra dosle pa ćemo vidjeti… psa cu staviti u hodnik di kao inače bi i trebao biti,al je razmažen pa je skroz u kući 😂 jedino kad dođemo iz bolnice, malo ce ici baki na čuvanje, ali mislim da će kroz par dana se vratiti
Ma tvoja kuća, beba tvoja pravila neće skakat bebici po glavi.. Ja mislim (sestra mi je veterinarka pa sam imala s njom prilike o tome pricat kad su prijateljice trebale savijet) da ne trebas psa izolirati tih prvih par dana jedino možda da tebi bude lakše al njemu bit čudno tko je sad taj novi član obitelji mislim da bi mu bio još veći šok izdvojit ga.
Ima tu par cura peseke pa ti mogu baš reć iz iskustva ...
Mame i čekalice, mora li sluzni čep odjednom izać? Meni je sad ispao komadić, nije bilo tragova krvi, mislim si da zato što je tek počeo. Pokreće li se nešto napokooon?
Ja imam psa i papigu. Dok budem u bolnici bit će kod svekrve. U tom svemu će mi moji doć i zahtjevat ću kad dođem iz rodilišta da pas bude sa mnom u kući.. Ne želim da bude sam i ne želim da ja budem doma a on nije tu.. Dragi s broda neće stić tako da će mi baš trebat pesonja da je tu pošto smo skupa zadnja 4mj 0-24 sata
ma ja mislim da će prvih dan dva bit na čuvanju, a možda i manje, ubiti čim ćemo se osjećat spremno da ćemo ga dovesti doma, i baš mislim da bude pravi čuvar.. budemo vidli sve, al kazem najveća muka su mi te patronazna kaj ce reci na psa...
Al šta god da rekla ja bi rekla ok to je vaše mišljenje ja se s tim ne slažem ili slažem i ćao mijenjajte temu.. Šta da jadna imam krevet i štednjak u kući a dolazi beba.. Ko nju pita za mišljenje. Po meni je njen posao da dođe da pričamo o bebi i šta mi sve fali i šta će mi pomoć a to jel držim konja žohare kokoši il bilo šta u kući je privatna stvar jel tako.. I naši prvi mali članovi obitelji 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji