Dija85 cestitam, bas je Maja medena. ❤️
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
dija, cestitke na bebici, prava je cura! Tebi brz oporavak zelim! 🎊❤️🎈🍼
hahah Baby.k, tocno nemam pojma jel se spustio, nemam ja bas oko za opazanje, al s cucnjevi 😁😆😆😆
amelie, primamo naravno 😊🙋♀️
Cure koje cekate, zelim da se pokrene i da se otvarate 😁😆
Kod nas nista novo, papa, kaka, spava, nervozi i u krug. Samo se mama ne moze nikako nauciti kako sina presvuc kako treba pa redovito bude popisana 🤦♀️🙈😂
Dija cestitke! Maja je preslatka djevojcica! Sto.brzi oporavak od carskog.
Ja sam rodila u ponoc, 24 sam lezala..tj.do negdje popodne. Kad su iscurile sve one boce sto sam dobivala i kad su maknuli kateter. Ujutro su mi Helenu donjeli "koza na kozu" ..2h je bila samnom.
Popodne sam ustala uz pomoc sestre do wc-a i malena je od onda bila samnom.
Jesu li doonjeli Maju koža na kožu?
Cure jos malo i grupa se zatvara!! Drzim fige čekalicama! Ne mogu vjerovat da jos malo i sve smo rodile... kao da.je jucer bio 1.mjesec kad sam saznala da sam trudna..🙈😊
Dijacestitke! Maja je preslatka djevojcica! Sto.brzi oporavak od carskog.
Ja sam rodila u ponoc, 24 sam lezala..tj.do negdje popodne. Kad su iscurile sve one boce sto sam dobivala i kad su maknuli kateter. Ujutro su mi Helenu donjeli "koza na kozu" ..2h je bila samnom.
Popodne sam ustala uz pomoc sestre do wc-a i malena je od onda bila samnom.
Jesu li doonjeli Maju koža na kožu?
Cure jos malo i grupa se zatvara!! Drzim fige čekalicama! Ne mogu vjerovat da jos malo i sve smo rodile… kao da.je jucer bio 1.mjesec kad sam saznala da sam trudna..🙈😊
Jesu, evo probali smo sisati sad. Place malo, malo posisa. Sad su ju odnijeli pa ce ju vratiti kasnije poalije kupanja
Hvala cure!! 😘
KikeS Ti ces se toliko ispraksirat s mijenjanjem da ces nama koje imamo decke davat savjet kako izbjec da nas "pocaste".
Dijo bome si posteno dripa odradila, sad oporavak uz malu curu je najlaksi dio.
Baby k meni ti totalno isti djeluje, tako i ja svog preispitujem pred ogledalom.
Vidila sam na fejsu da je Trudna sam pred porod, rekli su da ce do 18 h roditi.
Tako da jedna po jedna i sve smo s malim paketicima srece.
Jelena, ma i meni, samo se tješim 😂😂
Počeli su pozivi i poruke šta još nisam, šta čekam i slično 😑😑 A ni ja više ne mogu dočekati da držim svog malog miša u rukama, još mi djeluje nestvarno da ću uskoro imati svoju bebu. Malo biće za koje sam odgovorna, koje će biti sa mnom 24 sata, koje će biti centar našeg svijeta 💙
Baby.k meni jee valjda pomogla lopta ja sam par dana pred porod isla cistit kuhinjske ormarice (cucanj gore dole) dok nisam zavrsila i onda na kauc jer sam bila za nista i svaku vecer mi je pasalo skakutanje po lopti i dragi mi masirao vrat 😁
KikeS dakleee isti problem imamoo moj malac obozavaaa mamu popisat 😁😁 jos se i ovako slatko kerzubo i nasmije dok pisa 😂😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Dija cestitke na malenoj princezi! Prava cura je to 😘
Drzim fige da se i vama koje ste u terminu nesto pokrene 🤞😘
Bok cure! Prvo da čestitam svim mamama kojima nisam 😘 mi smo danas 39tt ravno, bile na pregledu ctg super, ja tijesno za prst prohodna... tako da nam ostaje i dalje čekati 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji