Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • neu2018
    09. Listopad 2018. 22:18

A gle, na kraju cemo se svi sloziti da je najbitnije da sve prode dobro i beba bude ziva i zdrava. Tako da je jedini vazan ovaj dio s doktorima, da su oni dobri i da donose dobre odluke. To je razlog da cu jednog dana opet u Vinogradsku ako bude. I ponijet cu si soljenku :)

Maggie85
    09. Listopad 2018. 23:33

Christy i Issa, znači i vi ste preležale sve od dolaska do izgona? Pa to mi je baš nehumano, već sad se sva pokočim ako ležim duže od 2h, a kako će tek biti za par tjedana, većeg trbuha i pod trudovima.

• Anđeo_
    09. Listopad 2018. 23:49

Luca95- i ja držim fige 🤞🤞🤞
    Ja sutra vadit krv krvnu sliku pa ono u Petrovu 3 ( mozak mi zablokirao kako se zove) jel zna neko za Petrovu od kad do kad vade krv?

Lenchy77
    10. Listopad 2018. 06:06

Nesting... Mislila sam da žene drame i da pretjeruju s čiščenjem kad su bebe u pitanju-evo me, od 4:45 skidam zavjese i čistim po stanu, sve mi je prljavo, sve smrdi, niš nije dovoljno čisto i spremno. U zadnjih tjedan dana potrošila sam vrećicu praška dovoljnu za 40 pranja. To je valjda to o čem žene pričaju, ko god da me kaznio, svaka mu čast 😂

christyy
    10. Listopad 2018. 06:48

Maggie85

Christy i Issa, znači i vi ste preležale sve od dolaska do izgona? Pa to mi je baš nehumano, već sad se sva pokočim ako ležim duže od 2h, a kako će tek biti za par tjedana, većeg trbuha i pod trudovima.

Pa skoro. Ja sam u box isla nakon 2h od dolaska al samo zato jer nije bilo mjesta ( tu vecer je puno trudnica doslo) i sve do poroda bila unutra. A do tad sam se klistrirala i setala s muzem po hodniku..

• mery1911
    10. Listopad 2018. 07:06

KikeS

mery1911

KikeS

Nakon cijele noci i dana krivog disanja i panike i placa i histerije da ocu carski dosla mi je sestra i naucila kako cu. Znaci kada dolazi trud duboko udahnuti kroz nos dokle god se intenzitet truda pojacava i onda lagano na usta izbacivati zrak van dok trud traje. Dok cekas iduci probati se opustiti maksimalno i skupiti snagu za iduci, nikako se ko ja grciti izvijati ko divlja macka. Probat se fokusirati na to disanje. Znam da je lako to reci i da se vrlo lako pogubis u tom svemu, ali pokusajte. Svakako mislite da bebu i da ste svakim trudom sve blize svom zlatu! 😊

Jeee istina. Ja se ovoga drzala i nisam pukla,rizali me jesu ali to smo znali jer sam zbilja jako uska. Ali imala sam preko 200svoje trudove i ovoga sam se disanja drzala i zbilja brze se otvaras i cinis bolje. A kada je izgon,meni je on bio visoko i iz trece sam uspila. Dva puta probni i treci su mi rekli rodit ces sada. Znaci:kada vam dode trud udahnit maximalno zadrzat dah i tiskat u guzu ka da ste na w.c u,uhvatit se za rucke i potezat put sebe svom svojom snagom. Kada babica kase udahni udahnit i opet to ponovit. Istina ziva nije bez veze,pomaze i 5puta je brze ako ih slusate. Ja nisam ni A ni izustila a bila sam razvaljena em od trudova jaki em od povracanja i padanja u nesvist. Znaci sve sta oni kazu nije bez veze ima smisla. Cure ne bojte se,je boli uzasno granica 7kruga pakla ali to je tako drugacije nece i ne moze bit😊😉

Jesi izasla? Sta si mu obukla za van?

Ejjj. Da jesam jesam. Obukla sam mu bodi,,bicvice,komletoc neki u komadu s masnicom kao,dole crne gace gore kao bila kosulja,kapu tankuu najtanju i u paketinu. A paketina ti je moja kada sam se ja rodila😊. Vruce ti je moj se u auto priznojia taako da ne tribas jakete i slicne stvari. P.s. ja sam svoga sama morala obuc,nije ima ko🤨

• mery1911
    10. Listopad 2018. 07:10

KikeS

dija, mene je tupo bolilo,.
    ian, kako si skuzila da se upalilo? Ja sam uvrtila da meni to ne stima nesto dolje makar dr kaze da to izgleda dobro 😫 sve me boli, ne mogu jos sjest ni hodat 😱

Znas li tko te šija? Koji doktor? 

• ian1910
    10. Listopad 2018. 07:17

Dr me pregledala! Savovi lijevo i desno i hemici užasni znaci gore ne može biti! Ali samo sa mi puste malog s pedijatrije prošla bi sve opet 1000 puta samo da je pored mene sada!!!!

• ian1910
    10. Listopad 2018. 07:40

Cure kad vam je došlo mlijeko? Ja sam rodim prekjučer ujutro i još ništa :-( na lijevoj ciki samo par kapi... sestra mi je dala el izdajalicu da pokušavam stalno.... 

10. Listopad 2018. 08:19

Mery, mlada neka specijalizantica. Zaboravila sam kako se zove.
    Ian, samo polako znam kako ti je, al moras ostat smirena i radi mlijeka i radi bebe. Meni ti je doslo 3 dan jer sam se masirala i onda sam pocela na izdajalicu i malo pomalo krenulo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI