Cure upadam kao padobranac izvinite i nikako da nadjem jesenske mame grupu koje su rodile pa pisem ovdje.. Ovako, treci dan u bolnici beba mi je malko pozutila, jedva vidljivo, jedan dan nakon tj juce kad sam trebala biti otpustena, pedijatrica pregledala, kaze beba zdrava nalaz bilirubina je ok, ali da je malo zut i da pratim. Danas mi je vise pozutio, nista jos previse, ali jeste za razliku od juce. Ja sam A pozitivna i RH pozitivna, ima li sad veze muzeva kriva grupa(ne znam koja je). Ako je kod vas u neke beba imala pravo zuticu, da li su trazila ocevu krvnu grupu, Jel moze to imati veze sa tim? I ako vise pozuti, sta bi se dalje radilo, da li lampa ili nesto vise?
Amy ako si ti RH +, mislim da je sve ok. Bio bi problem da si RH - (ali u tom slučaju bi već i prije poroda primala infekcije). Puno djece ima žuticu, ne bi trebalo biti ništa strašno...
Cure upadam kao padobranac izvinite i nikako da nadjem jesenske mame grupu koje su rodile pa pisem ovdje.. Ovako, treci dan u bolnici beba mi je malko pozutila, jedva vidljivo, jedan dan nakon tj juce kad sam trebala biti otpustena, pedijatrica pregledala, kaze beba zdrava nalaz bilirubina je ok, ali da je malo zut i da pratim. Danas mi je vise pozutio, nista jos previse, ali jeste za razliku od juce. Ja sam A pozitivna i RH pozitivna, ima li sad veze muzeva kriva grupa(ne znam koja je). Ako je kod vas u neke beba imala pravo zuticu, da li su trazila ocevu krvnu grupu, Jel moze to imati veze sa tim? I ako vise pozuti, sta bi se dalje radilo, da li lampa ili nesto vise?
Amy ako si ti RH +, mislim da je sve ok. Bio bi problem da si RH - (ali u tom slučaju bi već i prije poroda primala infekcije). Puno djece ima žuticu, ne bi trebalo biti ništa strašno…
Injekcije, ne infekcije
Hvala vam svima. Evo ja dojim ali on bljuckaa tu vodu plodnu ajmeee. Jadnicak.
KikeS jesi jos u bolnici? Kako je Teo?
Jesam, do 10. sigurno, treba turu tog antibiotika dp kraja primiti. Dobro je skroz, papa 🍼💙😇
Kako ste vas dvoje?
Luca gdje vodis trudnocu pa ti tolki razmak stavljaju a prosla si termin? Meni je zadnjih tj dana pregled svaki 2.dan...
Jelena i meni je prekomicno postalo zato sam se i smijala danas kad je rekao vratit cete se vi veceras 😂😂 prica mi jedna zenska danas u cekaoni da je njena frendica 2 i pol mj isto bila 2 prsta na kraju isto prenjela tako da ima i gorih 😂
Baby,k bas to, ni jedna nije ostala forever pregnant 😂 bude i moje vrijeme doslo kad-tad 😁
Bas mi je zao svih vas koje muce hemici 😞 zelim da vam sto prije prode 🤞
Ian tebe tvoj veliki beban bas zeza. Da sam ja na tvom mjestu, probala bih što više tijekom dana ležati na lijevom boku tako da se oslobodi pritisak sa velikih krvnih žila. Moguće da su ti hemici došli samo zbog pritiska :(
Jelennna, bas me nasmijalo ovo s tatom kojem Tv ne dolazi u jos u obzir haha. Djeluje skroz ušokiran (pozitivno) i uzbuđen 😊😊
Draga ja samo ležim na lijevom Boku na desnom ne mogu ni pomisliti da ležim. Ja ne znam kako ću izdržati ovo mi je gore nego kad sam vilicu operirala koliko me boli. Sad mi mama dala neku kremu mast za h. Se zove ne piše da trudnice ne smiju. Samo da pomogne. Jer s tim ići roditi mogu umrijeti istog casa. Užas!
Jedva čekam svog debelog bebaca staviti na ciku i zaboraviti na sve!!!
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebemame-2018-15946?page=6#position_428617
Jesam, do 10. sigurno, treba turu tog antibiotika dp kraja primiti. Dobro je skroz, papa 🍼💙😇
Kako ste vas dvoje?
Naguta se plodne vode pa bljuckaaa i nervira ga.Ja sam ok,boli me ali nista strasno. Imala sam mali sav i bas se vidi razlika izmedu ova dva poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji