Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    05. Listopad 2018. 22:30

Stanicu prije e to jos nisam cula😂😂😂 Ja sam dobila upalu grla  samo virusna hvala Bogu  nije bakterijska. N epijem nikakve tablete, samo cajevi, med , odmaranje. Grozno bude. Koda gutam zilete. Traje vec nekim 5 dana ali evo kao da prolazi...konacno. 
    Priblizava se termin i uzbudjenje raste. Govorim muzu, kupi su limuna, djumbira pa preventivno pij nesto, ne treba nam jos jedno bolesno u kuci. Ma previse sam napet,razbolit cu se poslije poroda  ima vremena . 😂
    A beba moja nervozna. ❤️Toliko sam usredotocena na sebe da ozdravim  i osluskivam sve sada jos vise da zaboravim njega i njegov pogled. Kako je njemu. Napet nervozan. Svaki put u snu kad se okrenem, kasljem, na wc , bilo sta , on se probudi.Imam osjecaj da ce biti predivan otac❤️... I tako puna sam neke ljubavi non stop grlim pse, muza i misilm se kako je zivot lijep... Zelim vam laku noc🌷🌻🌼🌸

• Tinkica
    05. Listopad 2018. 22:35

Mery čestitam na dečkiću  

Baby.k
    05. Listopad 2018. 22:42

Mery, čestitam na dečkiću i želim ti brz oporavak! 💙
    Tinkica, e tako je i kod nas bilo. Godinama je izlazio stanicu prije😂😂 a kada smo odlučili da produžimo prvi mjesec se uhvatilo što nam je bio šok ali pozitovan naravno😁

Jelennnna
    05. Listopad 2018. 23:12

Merry cestitam na malom decku. 
    P.s. Ime mu je bas posebno. 

Ja sam totalno potupavila, tek ssd skuzila tu foru stanicu prije, hahhhha. Bas mi mozak ne radi. 
    Mene taj bris nije nista smetalo, logicnije mi je da je to od obicnog mozda pregleda, cula sam ukraju da moze ka izazvat pregled tako manja krvarenja jer je doli sve osjetljivo

• Anđeo_
    05. Listopad 2018. 23:44

Mery- čestitam ti, brz oporavak želim ❤
    Trudnasam- 🤞🤞 da skroz ozdraviš do poroda,   bas si lijepo to napisala i kod mene slična stvar mislim da je to od hormona , dragi mi je neki dan rekao : pa prije me nisi toliko volila, baš me zanima kako će bit kad rodis ja bi da ovako ostane  🤔🤣 užaaas ispalo je kao da ga grlim,ljubim i nezz šta sve ne samo otkako sam trudna 😂. Meni moj nekad digne živce s tim skakanjem ja po noci idem na wc on već vice šta je bilo šta je bilo?? Moramo i njih shvatiti mislim i njima je to sve novo i nekakav "stres" 
    Tinkica- e da i ja je planiram kupit samo nikako da dođe na red 😂 ne znam zašto ti je izgužvano , neko je tu dao savijet da treba imati toplinsku pumpu sušilica to sam zapalila da ću pazit  mislim da ju ima i Isssa? 

• Anđeo_
    05. Listopad 2018. 23:47

Stanica prije 😂😂😂🔝🔝🔝 (ni ja nisam odmah skužila )

Dea_Rene
    06. Listopad 2018. 04:34

Mery čestitam na dečkiću i brz oporavak ti želim :)
    Tinkica i ja imam Bosch sušilicu i perilicu i još uvijek isprobavam programe :/ nekad izađe fino mekano i ne moram peglet a ima kada izađe malo pogužvano al niš strašno... zbilja nisam pametna koji ti savjet dati :/

Dea_Rene
    06. Listopad 2018. 04:42

Tinkica  tek sada kada sam ponovo pročitala je ispalo ko da imam zajedno perilicu i sušilicu a imam odovojeno :)

• Lanaa11
    06. Listopad 2018. 09:17

Curke, vi koje pijete zeljezo, jel uzimate vitamin C uz njega?
    Ja vec 2 mjeseca pijem to dvoje u kombinaciji i nikakvih problema sa stolicom nemam, dapace, bolja nego ikad. Jer zeljezo samo po sebi zatvara i zato dolazi do problema sa hemeroidima. 

Isssa
    06. Listopad 2018. 09:30

Tinkica

"Stanica prije" je kod nas funkcionirala skoro 5 godina. Nakon sto smo odlucili da produzi do zadnje stanice, prvi puta u pravim danima, eto mene tu u grupi
    Cure koje imate susilice rublja, molim pomagajte!
    Kupili smo Boschevu kondenzacijsku susilicu, kapaciteta 8 kg vesa, za 4000 kn. Oprala sam bijeli ves, rucnike, gace, potkosulje i muske majice, centrifugiran je u ves masini na 1200. Stavili mi to na susenje na program za pamucno rublje. Susila je malo vise od dva sata. Ves je suh i mekan, ali je sve izguzvano. Muske kratke majice su najgore. Susilica nije bila prenatrpana.
    Htjela sam ju prvenstveno da ne moram sad preko zime ves za bebu susit po balkonu i stanu i da ne moram peglat, obzirom da ce toga biti dosta.
    Jel mora biti skuplji model susilice ili drugi program da ne bude izguzvano?
    Looda_vila ti imas neku skuplju … Jel tvoj ves "opeglan" nakon susenja?
    Ili se ne peglanjeodnosi samo na dezinfekciju susilicom?

Godinama imam sušilicu, program za pamuk je užasno jak i hoće ti smanjiti veš u sušenju, na njemu suši samo ručnike i krpe, a sav ostali veš na sintetici i odmah kad završi vadi veš van, ako ti je veš hladan kod završetka programa onda probaj isključiti mašinu 5 minuta prije završetka da ga uloviš vručeg i odma ga složi 😀
    A mašine sa toplinskom pumpom puuuuno manje struje troše😀
    Ništa ne peglam iz sušilice osim muževih košulja koje treba samo "popraviti", niti ne peglam od malog robicu😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.