Curke, vi koje pijete zeljezo, jel uzimate vitamin C uz njega?
Ja vec 2 mjeseca pijem to dvoje u kombinaciji i nikakvih problema sa stolicom nemam, dapace, bolja nego ikad. Jer zeljezo samo po sebi zatvara i zato dolazi do problema sa hemeroidima.
Ja ga uvik pijem s vitaminom C, uopce nisam ni imala problema s stolicom cijelu trudnocu, a opet su mi izasli. No pila sam i za manje oticanje caj od koprive 4 dcl koji je isto pun zeljeza, tako da moguce je to bija pun kufer zeljeza. Nasla sam ka da svakako kako je tesko probavljivo je to opterecenje za crijeva, no sad nisam pametna pit vise ili ne jer pise ako oni krvare (a meni sad stalno neovisno idem na wc ili ne) da vode put anemije pa se zeljezo mora nastavit pit.
Isssa Ok, hvala Gaće su se malo smanjile, ali su nosive
Imam jos neku dobivenu robicu za bebu za oprat, pa cu to iduci tjedan oprat i isprobat ponovo sušenje ovako kako kažeš, pa ću javit kako je prošlo. Ima naša toplinsku pumpu. Ovo kad sam sinoć vidjela kako je izgužvano došlo mi je da ju odma vratim
Tinkica ja imam Electrolux susilicu i nikad nista peglati ne moram nakon susenja, a cak i ne palim onu anti-crease opciju, samo ne znam koji tocno model je to, moram pronaci.
Isssa ma izlaz stanicu prije funkcionira samo tako, ja nisam niti jednom ostala trudna, a da nisam htjela to, iako sam razmisljala o pilulama, ali uz hrpetine problema koje su cure oko mene imale, nekako su mi postale odbojne, a i citam tu vasa iskustva i definitivno ih ne bi uzela.
Crna meni je najdraza bila obicna rastezljiva marama, za nosenje, kupila sam je u Mulleru, siva neka, samo sto je moj sresnji bio tezak i nisam ga vise mogla nositi nakon treceg mjeseca, a ovog malog jos nisam pokusala. Ti isto maramu imas, jel da?
Mery cesritke na bebici..
Dija85 kod mog ginekologa je 350 kn samo ugradnja, a spirala se dodatno placa da ti on narucuje ili si kupis sama i doneses...
Mery cesritke na bebici..
Dija85kod mog ginekologa je 350 kn samo ugradnja, a spirala se dodatno placa da ti on narucuje ili si kupis sama i doneses…
Moguće onda da je i kod mene tako, da. Budem se raspitala. Mislim da mi je to najbolje riješenje da ne ostanem trudna kasnije. Nadam se.
IsssaOk, hvalaGaće su se malo smanjile, ali su nosive
Imam jos neku dobivenu robicu za bebu za oprat, pa cu to iduci tjedan oprat i isprobat ponovo sušenje ovako kako kažeš, pa ću javit kako je prošlo. Ima naša toplinsku pumpu. Ovo kad sam sinoć vidjela kako je izgužvano došlo mi je da ju odma vratim
Ma da, to je zapečeno, to ni pegla nebi ispeglala 😵, pokušaj ovako pa javi, meni je na obje sušilice tak funkcioniralo 😀
Jelena, baš mi je žao :/ ja se isto mučim s njima, ali nije tako strašno kao kod tebe. Nadam se da ćeš uspjet riješit se toga 😚
Evo i nas na punih 38, sad sam već nestrpljiva 😊😊
Baby.k, lijepa busica 😇 jos malo 💪
Ja se jos sad uhvatim kako se mazim po trbuhu 😅😇
Kod mene bez promjena, mucimo se s dojenjem i mojim uvucenim bradavicama 😱
Baby.k, lijepa busica 😇 jos malo 💪
Ja se jos sad uhvatim kako se mazim po trbuhu 😅😇
Kod mene bez promjena, mucimo se s dojenjem i mojim uvucenim bradavicama 😱
Oprosti, al se ne sjećam. Dojiš sa šeširićima ili kako? Mene je toga najviše strah, isto imam uvučene.
Evo mene s pregleda, i dalje otvorena 2 prsta, bez cerviksa, ctg opet ocitavao trudove, doktor se razmisljao da me ostavi pa je rekao nek idem ipak doma da cu sigurno doci veceras ili ujutro haha samo sam se nasmijala i rekla da je meni tako vec neko vrijeme pa nista. #foreverpregnant!!!! 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji