Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    05. Listopad 2018. 19:00

Jelennnna- ako želiš ja ti mogu poštom poslat tu mast pa probaj uz ovo šta sad koristiš mislim da nemaš šta izgubit,  stvarno je domaća nije od nekog žnj čovjeka nego od moga očuha mama drži svinjice njena je.. platiš samo postarinu mislim da nije više od 20 kn ... 

05. Listopad 2018. 19:15

bruncili, jesam prvi dan poslala mamu po aventovu i borimo se sad. Danas sam ga prvi put pokusala dojiti jos se uhodavamo, al idemo na bolje. I cek nosila si mlijeko svaka 3 sata? Btw. kako je Bruna?
    jelena, nadam se da ce se to povuc sto prije! Bebi treba primiti terapiju 10 dana tako da do 10.sigurno, jos cemo docekati tebe ili Mery1911 😂 Ja sam grozno, hemoroidi me satrali i savovi, ne mogu sjest ne mogu lec, a svaka 3 sata ili doji ili ozdajaj i nosi s 5 na 1 kat. A dr mi rekla da bi bilo bolje da mirujem jer cu dolje sve satrat🤔
    isssa, stanicu prije 😂😂😂😂😂

Jelennnna
    05. Listopad 2018. 19:49

Anđeo ne trebas slati, zasad cu samo mazati ovu od doktorice. Meni je sta se tice bolova bas pomoglo to kamilica i maslinovo ulje, al eto nadam se da cu izbjec to kirursko odstranjivanje, da mi bar sta taj tromb prodje, jer odma bi mi to zafrkalo i dojenje i sve iskompliciralo, em po doktorima, em antibiotik bi morala pit. Ma u ovom stanju potpisala bi da ih imam i bole, samo da taj ugrusak opadne. :-(
    Kike S bas si pegula s tim katom. Bas jedna susjeda od mojih rodila mjesec ranije i beba je bila na neonatalogiji, ali kaze da je njoj to dobro doslo za oporavak jer su dugo bile u bolnici pa se mama dobro oporavila dok su doma dosle. Samo njoj sigurno nije tako bilo nezgodno s katovima jer su poslije bile skupa 2 tjedna jer je iz Trogira pa je imala pravo na smjestaj od bolnice.

• ian1910
    05. Listopad 2018. 20:25

CUre čitam koliko mogu jer se još selimo
    Ugl savjet za hemice- izašli mi takvi da sam plakala tri dana! Nisam mogla Ni sjest ni hodati ni kantarion nije pomogao. Onda mi je mama dala kremu od Justa Tea three valjda sam dobro napisala. Za tri sata otišli Ca!! Znaci čudo!!
    No šta se desilo, čitam da se i vama slično desilo, nakon brisa na streptokok dobila upalu dole! Užasnu! Prepisao mi dr vaginalete koje ne mogu gurnuti ujutra koliko sam suha i koliko me boli! Ima li tko savjet?
    Evo danas ušla u 38tj bebač nemiran jakoooo

• mery1911
    05. Listopad 2018. 21:37

Curee
    U 14h dosao moj Ivan Matej 3750 i 50cm dug. 
    Trajalo je od 3h doma u boks usla u 7 rodila u 14h. Klistir me ubija,jer sam imala svoje jake trudove preko 200 jacine i kada su mi dali klistir samo sam pocela rigat i lose mi dolazilo. Da nisam 5h povracala bilo bi barem malo lakse ali eto. Duplo krace nego prvi put a bol ista. Nista mi za bolove nisu dali jer povracam... Imam rez ali mal,nije velik. Ali mene sve boli iscrpljena sam maximalno. Evo on je zaspa maloprije pa bi ja se nadam i ja mogla. 

Elza
    05. Listopad 2018. 21:41

Čestitam Mery! Uzivaj sa svojim malim dečkom i brz oporavak! 😊

Baby.nb1
    05. Listopad 2018. 21:45

Cestitke Mery 💙🎊🎉😍

url=https://lilypie.com]

Endzrue
    05. Listopad 2018. 21:47

Issa odi na stranicu www.nosenjebeba.com tamo ćeš naći odgovore na sva pitanja. I vrsti nosiljki i recenzije nekih o svaštaaaa. Vodi ju glavna savjetnica u Hrv. koja vodi i nedjeljom bebonoseće kave u Zagrebu

05. Listopad 2018. 22:12

mery1911, napokon stigao 💙🍼 Cestitam! Drzi se! 😊

• Tinkica
    05. Listopad 2018. 22:29

"Stanica prije" je kod nas funkcionirala skoro 5 godina. Nakon sto smo odlucili da produzi do zadnje stanice, prvi puta u pravim danima, eto mene tu u grupi 
    Cure koje imate susilice rublja, molim pomagajte!
    Kupili smo Boschevu kondenzacijsku susilicu, kapaciteta 8 kg vesa, za 4000 kn. Oprala sam bijeli ves, rucnike, gace, potkosulje i muske majice, centrifugiran je u ves masini na 1200. Stavili mi to na susenje na program za pamucno rublje. Susila je malo vise od dva sata. Ves je suh i mekan, ali je sve izguzvano. Muske kratke majice su najgore. Susilica nije bila prenatrpana. 
    Htjela sam ju prvenstveno da ne moram sad preko zime ves za bebu susit po balkonu i stanu i da ne moram peglat, obzirom da ce toga biti dosta. 
    Jel mora biti skuplji model susilice ili drugi program da ne bude izguzvano? 
    Looda_vila ti imas neku skuplju ... Jel tvoj ves "opeglan" nakon susenja? 
    Ili se ne peglanje odnosi samo na dezinfekciju susilicom? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.