Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    07. Listopad 2018. 09:49

Mary nije normalno i bas je zlocesto. Pa meni su same dolazile u sobu kad bi cuke da dugo place i pitale jel hocu da ga odvedu na kratko i daju mu jesti... Ovako te ubaci u zacarani krug, ti neispavana, automatski nervozna, od tvoje nervoze i beba nervozna i kuda to onda vodi

url=https://lilypie.com]

• anusha
    07. Listopad 2018. 09:53

Bok cure. Od kad imam bebicu ništa ne stižem, uspjeh je oprati si zube i staviti kremu za lice. Vidim da već par dana nema bebica, želim vam svima koje ste u terminu da vam se pokrene!
    Nakon svega, znam da je porod najmanji problem u cijeloj priči. Meni je oporavak jako težak  jako me boli rana od epoziptomije, i to sve jače i jače. Ima li koja istu situaciju?
    Što se tiče kila, dobila sam 17, iz bolnice se vratila sa 10 manje (rodila bebu od 4090 g). Trbuh ok, malo mlohav ali ništa strašno, mislim da će doći u normalu do kraja babinja. Strija nemam.
    Dojim, moja curka uživa u tome pa smo dosta nerazdvojne, nadam se da je faza haha. Isto sam dobila ranice na bradavicama, dosta boli ali svi kažu da to prođe za par mjeseci. Mažem samo purelanom. Netko je spomenuo komprese , o čemu je riječ? 

Isssa
    07. Listopad 2018. 09:54

Znam da je netko napisao da je ona i muž medicinari ali sam zaboravila tko, sorry 😊 ali imam pitanje pa ako mi može neko pomoć.
    Znači sestri su dijagnosticirali hripavac 10.09., popila je sumamed, mama je isto bila u kontaktu s njom ali se nije zarazila, e sad pitanje je do kad je zarazna i dali mama može biti prenosioc????? Htjele bi vidjeti bebu naravno a mene je strah, help!!!!!!!!!! Sestra povremeno još uvijek kašlje 😥

07. Listopad 2018. 10:10

koskica, ovo je Split tu mozes ocekivati sve, pogotovo ako malo duze lezis u bolnici. Zoves sestru, a ona upada u sobu i dere se STA JE SAD BILO??, digne te naglo par sati nakon poroda nakon sta ti je sat ranije vec pozlilo i odvede kao u wc i kad joj se srusis tamo na skoljci proljeva te vodom i prostaci, prigovara za 2 prezimena jer je njoj tesko napisati 2, ne da ti toplomjer jer ti bi sama trebala znati po osjecaju jel je imas, govori ti da si nakon 30 savova osjetljiva i placljiva, srecom tu ju je doktorica poklopila da prestane i neka sama vidi...itd itd mogu do sutra. Poanta je tu, da su divne dok ih ne zoves i ne trebas i dok je sve ok i dok si 3 dana tu. Nisam pekmezava niti bezobrazna prema nikome da se razumijemo, ovo ke samo dio dojmova u mojih 7 dana tu i iskustva drugih cura koje sam vidjela. Cast iznimkama kojima nista nije tesko i koje uzivaju u svom poslu i predane su mu maksimalno, a ima ih tu. A doktorima svima svaka cast! Divni su zaista! 

• anusha
    07. Listopad 2018. 10:11

E i još samo da se nadovežem za ovu nervozu bebe. Ista stvar kod mene, navečer je luda od plača. Ali to je tako, traje do 3 mjeseci najduže navodno. Nema pomoći, samo nunati, maziti i izdržati.. Dojenje s tim nema veze. Plače da je gladna, dobije sisu ali ju ispljune od nervoze i tako u krug. Kad j e meni bilo u bolnici tako uzeli su ju i dali malo ada na moj zahtjev ali nisu radili probleme. Od kad sam doma, ad ne dajem jer imam pomoć muža pa ju i on malo smiruje tako da je lakše za nervoznom bebom

Jelennnna
    07. Listopad 2018. 10:22

Jutro klokse, 
    Drago mi je sta se sve mame tamo brzo oporavljaju, ne mogu virovat kojom brzinom ti kili idu dolje. 
    Merry to mi je bas dno dna da ti nisu uskocili u pomoc, tek si rodila, malo da odmoris. Ma i s dojenjem i svim okolina nametne taj presing bzvz. Bitno je odmorit se sta vise da imas snage oko bebe sve duznosti, a kamo li jos tko ima doma jedno dvoje djece. 
    Ian mene muce slicne brige, otkad krvari ne boli toliko, minimalno samo. No krvari po cijeli dan, u ovim okolnostima nemam pojma tipa da imam klistir obavit pa to bi se zivo inficiralo. Mene sad muci x pitanja vezano za taj tromb u hematomu, oce se povuc, puknit skroz kod poroda. 
    Christy bas kod tebe ide polako i svojim tijekom, nadam se da ce i kod mene tako. Ja sam skuzila isto da te nebolne kontrakcije imam. Probode me prepona i stisne se trbuh. 
    Sta se tice iscjetka imam jak mlijecni, mislim da se ta "zastita" dolje lagano topi. 
    Mamite uzivajte s bebicama!
    Pozzz svima

• Bruncili
    07. Listopad 2018. 10:29

KikeS to pricas o sestrama sa 5.kata? Ja sam tamo lezala ono znog tlaka... monika iz bjelovara je super, monika iz splita nas je gadjala urin casicama, teta Ruzica je dosta starija zena ali hoce ucinit i pomoc. Ovim drugima ne znam imena vise, al da ima ih uzasnih

07. Listopad 2018. 10:42

Bruncili

KikeS to pricas o sestrama sa 5.kata? Ja sam tamo lezala ono znog tlaka… monika iz bjelovara je super, monika iz splita nas je gadjala urin casicama, teta Ruzica je dosta starija zena ali hoce ucinit i pomoc. Ovim drugima ne znam imena vise, al da ima ih uzasnih

daaa, pricam sve o onoj crnoj sestri, mlade cure su odlične i plava starija sestra, a ova stvarno vise nije za radit, toliko frustracije prenosi na pacijentice da je to strasno. 😱

Jelennnna
    07. Listopad 2018. 10:59

KikeS

Bruncili

KikeS to pricas o sestrama sa 5.kata? Ja sam tamo lezala ono znog tlaka… monika iz bjelovara je super, 

daaa, pricam sve o onoj crnoj sestri, mlade cure su odlične i plava starija sestra, a ova stvarno vise nije za radit, toliko frustracije prenosi na pacijentice da je to strasno. 😱

Koji uzas, to samo kod nas ima da te par dana nakon poroda neko psihicki dribla. I otkud njoj ideja da moze komentirat kakva si ti. Bas katastrofa. Ma najbolje ti je izignoriraj te komentare. 

• ian1910
    07. Listopad 2018. 13:34

Ja imam u sri pregled i reci ću da ja sa tim hemicima ne mogu ništa pa to je strašno!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.