haha je je dosla mi je u sobu posli, dusa od zene! obozavam je! nazalost je nisam uhvatila na porodu, al nema veze i ovi su bili ok.
ne mogu sjediti bas, nadam se da ce i to proc brzo, ne znam kako da si olaksam uopce. Cure jel imate kakav savjet?
mozda se mi jos i vidimo tu ako te uhvati 😁 drzi se!
Kike meni je jedna cura rekla da si nabavim kolut, onaj sto klinci imaju za na more i ako popucam ili ako me rezu da je on milina za sjediti. Kaze nju je to spasilo...
KikeS svakoj se zeni tako slicno desi, meni je dosta prijateljica tako reklo da dobijes jako rano nagom za tiskati a ne smijes jer jos sve dolje nije spremno. Uostalom svatko bi pita za carski kad bi se tako stvari odvijale.
Drago mi je da su ti ok doktori bili, a rana kao svaka rana proci ce. Glavno da je Teo stigao.
KikeSsvakoj se zeni tako slicno desi, meni je dosta prijateljica tako reklo da dobijes jako rano nagom za tiskati a ne smijes jer jos sve dolje nije spremno. Uostalom svatko bi pita za carski kad bi se tako stvari odvijale.
Drago mi je da su ti ok doktori bili, a rana kao svaka rana proci ce. Glavno da je Teo stigao.
rekli su ti oni meni kad cu i kako cu i bas je dr. Resic to jako dobro objasnila, ali ja sam bila toliko iscrpljena da vise nisam mogla kako treba tiskat 🙄 da, bitno da je sve dobro zavrsilo, a rana ce proci 😊
haha je je dosla mi je u sobu posli, dusa od zene! obozavam je! nazalost je nisam uhvatila na porodu, al nema veze i ovi su bili ok.
ne mogu sjediti bas, nadam se da ce i to proc brzo, ne znam kako da si olaksam uopce. Cure jel imate kakav savjet?
mozda se mi jos i vidimo tu ako te uhvati 😁 drzi se!
A ne znam za sidenje,meni je isto bilo uzasno uzasno bolnoo...ali proci ce. Dali ides k njemu na neonatologiju? Jeli ima gore dojenja uopce sada? Benzonica je meni rekla da ovi put nece bit 18uri mi porod neg upola manji ajj bas cemo vidit. Inace zena je predivna. I tko ti vodi Tea na neonatologiji? Ako je dr.Bucat to ti je extra doktorica. Samo ok nije njemu tu nista,cim primi antibiotik on je miran.
bila sam mu jucer, al nisam mogla sidit ni stajat pa sam kratko ostala, muz je bio i s dr razgovarao tako da ne znam ko ga vodi. Nemam jos mlika rekli mi da masiram da nadode. 🤷♀️
Ma bit ce to dobro, samo hrabro 💪
bila sam mu jucer, al nisam mogla sidit ni stajat pa sam kratko ostala, muz je bio i s dr razgovarao tako da ne znam ko ga vodi. Nemam jos mlika rekli mi da masiram da nadode. 🤷♀️
Je jee bit ce sve ok. Ne sekiraj se😊😊
KikeS bitno da je Teo tu sada sva muka i sve ostalo zaboravis bar se tako ja tješim kad si pogledam tu moju štrucu, tako nesto sam i ja prošla nisam znala disat i naučila sam u rodilištu, samo nisam toliko pukla ja sam malo pukla gore i dole malo više ali sve u svemu nije strašno kažu da za prvorotku sam odlična, pitaj imaju u bolnici jastuk za sjedenje kao neki kolut od memorijeske pjene je onda ce ti biti punooo lakse... I moj je tako završio pokakao se i nagutao vode i crp skočio, evo sada ide na bolje i nadam se da uskoro izlazimo
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Pozdrav curke! Samo da vas malo ohrabrim, sve prode kad vidite svoje malo zlato 😊 i da, disite onako kako vam kazu, tiskajte dok traje trud, izmedu ne i sve ce biti lakse 😁 Mi smo odlicno i idemo domeka, vec jedva cekamo...
Puse od mene i Erika 😘
Pozdrav curke! Samo da vas malo ohrabrim, sve prode kad vidite svoje malo zlato 😊 i da, disite onako kako vam kazu, tiskajte dok traje trud, izmedu ne i sve ce biti lakse 😁 Mi smo odlicno i idemo domeka, vec jedva cekamo…
Puse od mene i Erika 😘
Presladaaakkk jeeeee 👏👏👏👏👏👏❤️❤️❤️😍😍
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji