Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    02. Listopad 2018. 11:36

Nina ❤

Pozdrav curke! Samo da vas malo ohrabrim, sve prode kad vidite svoje malo zlato 😊 i da, disite onako kako vam kazu, tiskajte dok traje trud, izmedu ne i sve ce biti lakse 😁 Mi smo odlicno i idemo domeka, vec jedva cekamo…
    Puse od mene i Erika 😘

Presladaaakkk jeeeee 👏👏👏👏👏👏❤️❤️❤️😍😍

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Jelennnna
    02. Listopad 2018. 11:43

Nina cestitam za izlazak.
    KikeS meni je kuma isto nakon epi doma stalno za sidit imala taj kolut za na more. 
    Meni podsvijest ocito je cila u tom danu. Sanjam prekomicne snove, neku vcr ka da me napada malo dijete s kosom za kosit travu i da mi ide odrubit glavu, a ja se na njega ko ne ljutim jer su mu to drugi rekli i poslije mu otmem kosu i kao da cu ja njemu oko glave odrubit al svaki put namjerno opet izbjegnem. A nocas sanjam da sam veliki plisanac s trbuhom velikim i da sam si isparala taj trbuh i vadim to punjenje iznutra i sijem nazad al kao nista me ne boli. 

02. Listopad 2018. 11:58

Jutro kloke, mi sa pregleda. Sve OK, danas nam je termin. Nismo imali ni jednu kontrakciju, bistra plodna voda, oko 3500g i poslani smo kući. Idem sada, nastavljam slagati stvari po kuci,.. posla kao u prici 

Looda_vila
    02. Listopad 2018. 12:07

Kike nije ti bilo lako znam , prosla sam slican scenarij samo sto je moj zavrsio carskim jer mala nikako da se spusti , a proslo je vise od 12 h od pocetka istjecanja vode. Cestitam ti na tvom djecacicu, tebi sto brzi oporavak i malenom takoder, da sto prije idete doma!

Dea_Rene
    02. Listopad 2018. 12:33

evo i nas sa pregleda. Radio mi je CTG i sve je ok, što se tiče mjera bebe isto sve ok. I dalje sam uloživa za vršak prsta i neš je spominjao da je 1,5cm od ovojnice al da je sve ostalo zatvoreno. Kontrola za tjedan dana i dalje kod mog ginekologa

02. Listopad 2018. 12:44

hvala cure, poslusat cu vas!
    nas bebac, znaci i tvoj smotuljak srece je isto prolazi. bit ce to sve ok.
    vrtim temu unazad nikako sve pohvatati, cestitam novim mama i preslatkim bebicama 😍😊

• ian1910
    02. Listopad 2018. 13:54

Svim novim mamama čestitam!!!! I želim bez oporavak! Ja sam si već u torbu spakirala jedan onaj djeciji kolut za more ako zatreba! 
    Ne stignem bas pisati jer umjesto da odmaram ove zadnje Dane meni je stres do daske. Selidba pas bolestan i ko za vraga danas se ustanem a dole me sve peceeeee užas. Išla odmah u bolnicu napravili sve pretrage i dobila vaginalete. Eto još i to!!! 10.10 redovni pregled pa ćemo vidjeti šta bebač kaže!!! Budućim mamama strpljenja a sadašnjim mamama brz oporavak želim i uživajte sa svojim najdražima <3

Nas_bebac
    02. Listopad 2018. 14:15

KikeS

hvala cure, poslusat cu vas!
    nas bebac, znaci i tvoj smotuljak srece je isto prolazi. bit ce to sve ok.
    vrtim temu unazad nikako sve pohvatati, cestitam novim mama i preslatkim bebicama 😍😊

Da da i moj miš to prolazi ali bit ce sve uredu, samo da se oni izlječe 🤞💪 to su nasi borci

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.k
    02. Listopad 2018. 15:56

Evo i nas sa pregleda :)
    Cerviks 3/4 čl, prohodna za prst do ovoja i glave. A glava visokooo 😁 Ako se ne spusti, slijedi nam carski, ali da još ima vremena. Ctg i protoci uredni, samo je posteljica zrelija. Mihael ima preko 3 kile, a mama ravno 80😲😲 Javiti se u TA za 10 dana ako se ništa ne pokrene, a nadam se da hoćeeee 🤗😊

Jelennnna
    02. Listopad 2018. 16:35

Baby.k

Evo i nas sa pregleda :)
    Cerviks 3/4 čl, prohodna za prst do ovoja i glave. A glava visokooo 😁 Ako se ne spusti, slijedi nam carski, ali da još ima vremena. Ctg i protoci uredni, samo je posteljica zrelija. Mihael ima preko 3 kile, a mama ravno 80😲😲 Javiti se u TA za 10 dana ako se ništa ne pokrene, a nadam se da hoćeeee 🤗😊

Moj bembo isto 3 kg s 37 tjedana i isto visoko glava. Nitko mi jos nista za carski nije spominjao, ja sve racunam uleci ce drob sam od sebe dolje. XD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI