Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    02. Listopad 2018. 11:43

Nina cestitam za izlazak.
    KikeS meni je kuma isto nakon epi doma stalno za sidit imala taj kolut za na more. 
    Meni podsvijest ocito je cila u tom danu. Sanjam prekomicne snove, neku vcr ka da me napada malo dijete s kosom za kosit travu i da mi ide odrubit glavu, a ja se na njega ko ne ljutim jer su mu to drugi rekli i poslije mu otmem kosu i kao da cu ja njemu oko glave odrubit al svaki put namjerno opet izbjegnem. A nocas sanjam da sam veliki plisanac s trbuhom velikim i da sam si isparala taj trbuh i vadim to punjenje iznutra i sijem nazad al kao nista me ne boli. 

02. Listopad 2018. 11:58

Jutro kloke, mi sa pregleda. Sve OK, danas nam je termin. Nismo imali ni jednu kontrakciju, bistra plodna voda, oko 3500g i poslani smo kući. Idem sada, nastavljam slagati stvari po kuci,.. posla kao u prici 

Looda_vila
    02. Listopad 2018. 12:07

Kike nije ti bilo lako znam , prosla sam slican scenarij samo sto je moj zavrsio carskim jer mala nikako da se spusti , a proslo je vise od 12 h od pocetka istjecanja vode. Cestitam ti na tvom djecacicu, tebi sto brzi oporavak i malenom takoder, da sto prije idete doma!

Dea_Rene
    02. Listopad 2018. 12:33

evo i nas sa pregleda. Radio mi je CTG i sve je ok, što se tiče mjera bebe isto sve ok. I dalje sam uloživa za vršak prsta i neš je spominjao da je 1,5cm od ovojnice al da je sve ostalo zatvoreno. Kontrola za tjedan dana i dalje kod mog ginekologa

02. Listopad 2018. 12:44

hvala cure, poslusat cu vas!
    nas bebac, znaci i tvoj smotuljak srece je isto prolazi. bit ce to sve ok.
    vrtim temu unazad nikako sve pohvatati, cestitam novim mama i preslatkim bebicama 😍😊

• ian1910
    02. Listopad 2018. 13:54

Svim novim mamama čestitam!!!! I želim bez oporavak! Ja sam si već u torbu spakirala jedan onaj djeciji kolut za more ako zatreba! 
    Ne stignem bas pisati jer umjesto da odmaram ove zadnje Dane meni je stres do daske. Selidba pas bolestan i ko za vraga danas se ustanem a dole me sve peceeeee užas. Išla odmah u bolnicu napravili sve pretrage i dobila vaginalete. Eto još i to!!! 10.10 redovni pregled pa ćemo vidjeti šta bebač kaže!!! Budućim mamama strpljenja a sadašnjim mamama brz oporavak želim i uživajte sa svojim najdražima <3

Nas_bebac
    02. Listopad 2018. 14:15

KikeS

hvala cure, poslusat cu vas!
    nas bebac, znaci i tvoj smotuljak srece je isto prolazi. bit ce to sve ok.
    vrtim temu unazad nikako sve pohvatati, cestitam novim mama i preslatkim bebicama 😍😊

Da da i moj miš to prolazi ali bit ce sve uredu, samo da se oni izlječe 🤞💪 to su nasi borci

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.k
    02. Listopad 2018. 15:56

Evo i nas sa pregleda :)
    Cerviks 3/4 čl, prohodna za prst do ovoja i glave. A glava visokooo 😁 Ako se ne spusti, slijedi nam carski, ali da još ima vremena. Ctg i protoci uredni, samo je posteljica zrelija. Mihael ima preko 3 kile, a mama ravno 80😲😲 Javiti se u TA za 10 dana ako se ništa ne pokrene, a nadam se da hoćeeee 🤗😊

Jelennnna
    02. Listopad 2018. 16:35

Baby.k

Evo i nas sa pregleda :)
    Cerviks 3/4 čl, prohodna za prst do ovoja i glave. A glava visokooo 😁 Ako se ne spusti, slijedi nam carski, ali da još ima vremena. Ctg i protoci uredni, samo je posteljica zrelija. Mihael ima preko 3 kile, a mama ravno 80😲😲 Javiti se u TA za 10 dana ako se ništa ne pokrene, a nadam se da hoćeeee 🤗😊

Moj bembo isto 3 kg s 37 tjedana i isto visoko glava. Nitko mi jos nista za carski nije spominjao, ja sve racunam uleci ce drob sam od sebe dolje. XD

02. Listopad 2018. 16:47

Cestitam svima na bebicama!
    Looda_vila plava doktorica na B bi mogla biti Edina Berberovic, ona je plava, Alenka Akšamija je isto plavuša, ali ona ne djeluje hladno nego vrlo pristupačno pa ne odgovara tom dijelu opisa (iako je uoravo ona bila radila carski dok sam ja rađala). Ja sam morala na inducirani jer su procijenili bebu na 2 i pol kile (ne jedan doktor, vise njih u bolnici,  i moja ginekologica koja ke poslala ravno s pregleda u bolnicu) i to je bila 12.centila pa su napisali moguci zastoj rasta pa da ne bi bilo nesto smo isli na porod u 38.tt. Meni je drago da jesmo iako nije bio zastoj rasta. Imam najdivniju bebu na svijetu i tako je miran i nezahtjevan za razliku od brata koji je od rodenja bio cendravac i cicoovisnik. Ti si onda rodila taman cetvrtak prije kad sam ja gore bila na ctg-u (morala sam u radaonu na provjeru radi tog zastoja u rastu) Berberovicka i Hafner su bili dezurni, a mladi doktor Tupek i sestra Anđa u rađaoni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.