Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    01. Listopad 2018. 06:37

Jutrooo klokse, 
    I kod mene totalno neprospavana noc. Pocele me zarit areole ajme, nikako se namjestit s trbuhom. Uzas. Jucer predvecer i tu masazu medjice radila, bas neugodan osjecaj. Sad imam zubara u 8, valjda kad se vratim od njega bar sta odspavam. 
    KikeS je sigurno vec sa svojom bebicom. 
    Mislim da mi je stvarno pun kufer trudnoce, preko glave. 
    Pozzz svima

• s.kra
    01. Listopad 2018. 07:31

Bar da me nesto pati pa da ne mogu spavat, oci od 4h ko sova, duša mi spava, a san nece na oci. Odem na wc, mislim mozda je to, a ono dzaba, nista! Za poludit...i kazu spavaj dok beba ne dodje, rado bih ja al ajd kakoooo... 😑

• mery1911
    01. Listopad 2018. 07:34

Jutrooo
    Ja oka sklopila nisam cilu noc. Zeludac me ubia,ubia. Pa ovo nije normalno. Do kada ce taj zeludac vise me ubijat.
    Sada idem na plodnu vodu,pa se javim. 

• anusha
    01. Listopad 2018. 08:15

Trudnasam i Mery sretno danas na pregledima!
    Ide li još koja danas na kontrolu? 

• mery1911
    01. Listopad 2018. 08:43

Bozeeeee
    Evo ja se pomokrila i izvagala,i tlak. Tlak je malo veci,to vec vidim. I ova njihova vaga pokaziva 5kila vise nego u moga ginekologa i moja doma😲😲😲. Svastaaa. Jeli moguce to?! Tlak visi i to garant ceme smistit u bolnicu. Ali ja nee jedem nista,jos i rigam i sve. I zadnja 3tjedna grama se udebljala nisam,kad onoo vage razlicito pokazuju. 

Jelennnna
    01. Listopad 2018. 08:59

mery1911

Bozeeeee
    Evo ja se pomokrila i izvagala,i tlak. Tlak je malo veci,to vec vidim. I ova njihova vaga pokaziva 5kila vise nego u moga ginekologa i moja doma😲😲😲. Svastaaa. Jeli moguce to?! Tlak visi i to garant ceme smistit u bolnicu. Ali ja nee jedem nista,jos i rigam i sve. I zadnja 3tjedna grama se udebljala nisam,kad onoo vage razlicito pokazuju.

Hahhha to se i meni desilo prvi put u TA. U ginicke obicne vaga neka obicna 2,50 kg manje pokazivala no moja digitalna doma i ta u Ta. I nista cilo vrime mi vodili kao po toj ginickinoj, ali sam znala da je krivo jer imam doma digitalku koja je u gram s tom iz TA , a i u teretani bi se vagala i isti bi kili bili kao i doma mi. I meni je taj put bija crnjak ajme habhbba, kao da sam 5 kg u medjuvrenu dobila se stvorilo, al ja sam od doma vec znala da imam vise no sta u ginekologa pokazuje

• mery1911
    01. Listopad 2018. 09:03

Jelennnna

mery1911

Bozeeeee

Hahhha to se i meni desilo prvi put u TA. U ginicke obicne vaga neka obicna 2,50 kg manje pokazivala no moja digitalna doma i ta u Ta. I nista cilo vrime mi vodili kao po toj ginickinoj, ali sam znala da je krivo jer imam doma digitalku koja je u gram s tom iz TA , a i u teretani bi se vagala i isti bi kili bili kao i doma mi. I meni je taj put bija crnjak ajme habhbba, kao da sam 5 kg u medjuvrenu dobila se stvorilo, al ja sam od doma vec znala da imam vise no sta u ginekologa pokazuje

Ja stala i gledam ka debil najzesci ono. Istina ja sam punaa vode to je horor,ali nisam u 5dana dobila toliko jos vode hahaha. Jedino ako nije preklamisija srca ti. Ali ako i je eto nek me gone na carski,ja cu odma potpisat🤣🤣. Jebate dije KikeS??

Jelennnna
    01. Listopad 2018. 09:12

Mery1911 nije se s tlakom zezat, sta mozes. Javi sta su na kraju odlucili, jel te ostavljaju. 

• Majchi511
    01. Listopad 2018. 09:41

Curke evo da prijavim jednu jesensku bebu,prijateljica sinoć navece rodila malenog Davida 😁 s obzirom da smo 3 tj razlike u terminima cijelu trudnoću smo skupa provele i tak sam bila uzbuđena i sretna zbog nje 😍 i imam pitanje za cure koje idu u petrovu gdje se tamo vadi kompletna krvna slika?

Lenchy77
    01. Listopad 2018. 10:40

skra

Bar da me nesto pati pa da ne mogu spavat, oci od 4h ko sova, duša mi spava, a san nece na oci. Odem na wc, mislim mozda je to, a ono dzaba, nista! Za poludit…i kazu spavaj dok beba ne dodje, rado bih ja al ajd kakoooo… 😑

to kod mene već dugo normalno :D 3-3:15 ko vurica se dižem, isto sam mislila da je wc, ma kakvi.onda sjednem u dnevni uzmem laptop i vidim da je pola klokanica aktivno pa mi lakše :D
    čitala sam da je to do promjene hormona, kao da se pripremamo za nadolazeće razdoblje, a meni u glavi da mi netrebaju pripreme nek me pusti sad još ovo malo što mi ostalo :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.