Jutrooo klokse,
I kod mene totalno neprospavana noc. Pocele me zarit areole ajme, nikako se namjestit s trbuhom. Uzas. Jucer predvecer i tu masazu medjice radila, bas neugodan osjecaj. Sad imam zubara u 8, valjda kad se vratim od njega bar sta odspavam.
KikeS je sigurno vec sa svojom bebicom.
Mislim da mi je stvarno pun kufer trudnoce, preko glave.
Pozzz svima
Bar da me nesto pati pa da ne mogu spavat, oci od 4h ko sova, duša mi spava, a san nece na oci. Odem na wc, mislim mozda je to, a ono dzaba, nista! Za poludit...i kazu spavaj dok beba ne dodje, rado bih ja al ajd kakoooo... 😑
Jutrooo
Ja oka sklopila nisam cilu noc. Zeludac me ubia,ubia. Pa ovo nije normalno. Do kada ce taj zeludac vise me ubijat.
Sada idem na plodnu vodu,pa se javim.
Trudnasam i Mery sretno danas na pregledima!
Ide li još koja danas na kontrolu?
Bozeeeee
Evo ja se pomokrila i izvagala,i tlak. Tlak je malo veci,to vec vidim. I ova njihova vaga pokaziva 5kila vise nego u moga ginekologa i moja doma😲😲😲. Svastaaa. Jeli moguce to?! Tlak visi i to garant ceme smistit u bolnicu. Ali ja nee jedem nista,jos i rigam i sve. I zadnja 3tjedna grama se udebljala nisam,kad onoo vage razlicito pokazuju.
Bozeeeee
Evo ja se pomokrila i izvagala,i tlak. Tlak je malo veci,to vec vidim. I ova njihova vaga pokaziva 5kila vise nego u moga ginekologa i moja doma😲😲😲. Svastaaa. Jeli moguce to?! Tlak visi i to garant ceme smistit u bolnicu. Ali ja nee jedem nista,jos i rigam i sve. I zadnja 3tjedna grama se udebljala nisam,kad onoo vage razlicito pokazuju.
Hahhha to se i meni desilo prvi put u TA. U ginicke obicne vaga neka obicna 2,50 kg manje pokazivala no moja digitalna doma i ta u Ta. I nista cilo vrime mi vodili kao po toj ginickinoj, ali sam znala da je krivo jer imam doma digitalku koja je u gram s tom iz TA , a i u teretani bi se vagala i isti bi kili bili kao i doma mi. I meni je taj put bija crnjak ajme habhbba, kao da sam 5 kg u medjuvrenu dobila se stvorilo, al ja sam od doma vec znala da imam vise no sta u ginekologa pokazuje
Bozeeeee
Hahhha to se i meni desilo prvi put u TA. U ginicke obicne vaga neka obicna 2,50 kg manje pokazivala no moja digitalna doma i ta u Ta. I nista cilo vrime mi vodili kao po toj ginickinoj, ali sam znala da je krivo jer imam doma digitalku koja je u gram s tom iz TA , a i u teretani bi se vagala i isti bi kili bili kao i doma mi. I meni je taj put bija crnjak ajme habhbba, kao da sam 5 kg u medjuvrenu dobila se stvorilo, al ja sam od doma vec znala da imam vise no sta u ginekologa pokazuje
Ja stala i gledam ka debil najzesci ono. Istina ja sam punaa vode to je horor,ali nisam u 5dana dobila toliko jos vode hahaha. Jedino ako nije preklamisija srca ti. Ali ako i je eto nek me gone na carski,ja cu odma potpisat🤣🤣. Jebate dije KikeS??
Mery1911 nije se s tlakom zezat, sta mozes. Javi sta su na kraju odlucili, jel te ostavljaju.
Curke evo da prijavim jednu jesensku bebu,prijateljica sinoć navece rodila malenog Davida 😁 s obzirom da smo 3 tj razlike u terminima cijelu trudnoću smo skupa provele i tak sam bila uzbuđena i sretna zbog nje 😍 i imam pitanje za cure koje idu u petrovu gdje se tamo vadi kompletna krvna slika?
Bar da me nesto pati pa da ne mogu spavat, oci od 4h ko sova, duša mi spava, a san nece na oci. Odem na wc, mislim mozda je to, a ono dzaba, nista! Za poludit…i kazu spavaj dok beba ne dodje, rado bih ja al ajd kakoooo… 😑
to kod mene već dugo normalno :D 3-3:15 ko vurica se dižem, isto sam mislila da je wc, ma kakvi.onda sjednem u dnevni uzmem laptop i vidim da je pola klokanica aktivno pa mi lakše :D
čitala sam da je to do promjene hormona, kao da se pripremamo za nadolazeće razdoblje, a meni u glavi da mi netrebaju pripreme nek me pusti sad još ovo malo što mi ostalo :D
Sortiraj odgovore
Najstariji