Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    30. Rujan 2018. 15:45

Joj Nina koji porod. Cestitam. Zelim si i samoj takav.
    Ja sam skuzila da meni voda curka vec neko vrijeme. Nije lako priimjetiti zbog platnenih dnevnih ulozaka koji su bijeli. Sad evo vec 2-3 dana pratim i vidim da je mokar uloscic skoro cijeli  osjetim i dok hodam kad curi. Ali pomislih nije to nista  malo je i znam da se voda obnavlja. Ali sad mi je za brigu. Sutra idem kod primalje pa da vidim sta ona kaze.
    Mozda me posalje na pregled pa mi bude kao Nini, i da kazu ostajete. Aaaaaa

maslacko456
    30. Rujan 2018. 15:52

Nina cestitke 😁 sve cure se sad nadaju da ce im biti porod tako filmski ko tebi 😁 drzim fige svima 🤞

• mery1911
    30. Rujan 2018. 16:07

KikeS nemaaaaa🤔🤔🤔🤔

Jelennnna
    30. Rujan 2018. 16:28

mery1911

KikeS nemaaaaa🤔🤔🤔🤔

Moguce da se beba odlucila ipak za rujan, uff sutra smo vec u listopadu. Oooooo!

30. Rujan 2018. 17:49

Ma tu sam ja, samo vas ne zelim plasit svojom horor pricom 😅😫
    2u1 jos, u bolnici cijelu noc i dan trudovi, al se ne otvaram, 2 cm jedva. trudovi na 8 pa 6 pa 5 pa 3 pa 5 i sad doslovno placem jer psihicki vise ne mogu, gladna sam i umorna, a trebam cuvat snagu.
    cestitam novim mamama, VI HRABRE ZENE! tek sad kuzim sta je to, a nisam jos ni na pola. 

Nas_bebac
    30. Rujan 2018. 17:58

Joooj KikeS sretnoo i nek što prije ta tortura  završi i ti imas svog smotuljka

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• mery1911
    30. Rujan 2018. 18:04

KikeS

2u1 jos, u bolnici cijelu noc i dan trudovi, al se ne otvaram, 2 cm jedva. trudovi na 8 pa 6 pa 5 pa 3 pa 5 i sad doslovno placem jer psihicki vise ne mogu, gladna sam i umorna, a trebam cuvat snagu.
    cestitam novim mamama, VI HRABRE ZENE! tek sad kuzim sta je to, a nisam jos ni na pola.

Koliko to vec dugo imas trudove?? Drip ili nesto jesu ti dali,ili u krajnjem slucaju carski jer to je cini mi se predugo jebemu😏🤨🤨...Jebemu,jadnicee nasa izdrzi. Biti ce sve ok 100 posto😉😊

Baby.k
    30. Rujan 2018. 18:13

KikeS

Ajooj, baš mi je žao. Pa zašto te muče tako dugo? Izdrži, možeš ti to!! Razmišljaj da ćeš nakon svega toga imati svoje malo sunčeko u rukama 😊😊

Lenchy77
    30. Rujan 2018. 18:21

Cure, pitanjce-od prekjučer imam užasne bolove u šakama, čini mi se da u zglobovima prstiju najviše, jako teško mogu skvrčit prste kao da su naotečeni, a nemam baš neki dojam da su tako jako naotečene.
    Imala koja problema s tim? 

Baby.k
    30. Rujan 2018. 18:41

Lenchy77

Cure, pitanjce-od prekjučer imam užasne bolove u šakama, čini mi se da u zglobovima prstiju najviše, jako teško mogu skvrčit prste kao da su naotečeni, a nemam baš neki dojam da su tako jako naotečene.
    Imala koja problema s tim?

Ne bih ti znala reći, ja jedino ujutro primjetim da su mi natečeni prsti po vjenčanom prstenu, ali me ne boli ništa. Možda će ti koja druga cura znati reć više.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.