Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    01. Listopad 2018. 15:56

sarajka

Cure, ja završila u porodilištu .Pukao mi vodenjak prije dva sata, voda stalno teče . Nisam imala nikakve bolove, tek sad mi se javljaju u nepravilnim razmacima, poput menstrualnih grčeva .

Sretno! Sad ce ti krenut trudovi..postepeno sve jaci i kraci razmaci! Samo hrabro, jos malo i bebica je u tvojim rukama!

01. Listopad 2018. 16:09

sarajka - mi se slijedimo sa terminima. Sretno! Ja još nemam nikakvih naznaka. 
    looda - drago mi je da se oporavljaš tako brzo i da uživate. A to što se hormona tiče, to je čudo, al stvarno. Ja sam cijelu trudnoću generalno optimista, samo tu i tamo najednom neki val pesimizma i negativnosti (većinom zbog radova u stanu)... prije trudnoće bih više bila na spektru raspoloženja između neutralnog i pesimističnog. Meni je sada svijet puno ljepse mjesto, a još nisam ni rodila. Ne mogu ni ja to opisati. 
    Naš_bebač ja sam primjetila da se ne javlja ni Teta ni Tinchi, a baš i mene zanima kakvo je stanje kod njih,. 
    Vjerujem da ima dosta cura koje su u jednom trenu bile aktivnije sa postovima, da nas prate ali da se ne javljaju. 

• Anđeo_
    01. Listopad 2018. 16:20

Baby.k-  cine mi se stvarno ok nemam baš sliku u glavi i za opip kako bi one najkvalitetnije trebale izgledat/bit na opip.. postavit ću ti 2 slike pa probaj tako vidit debljinu tkanine.
    Body mi se čine super..
    Pranje tetri- netko je jednom napisao (al ne mogu se sjetit tko) da se u tetra pelene ne stavlja omekšivac jel gube svojstva upijanja, s čim ste ih vi onda prale ?
    Looda- 👏 za brz oporavak, nadam se da ćeš nam se sad češće javljati ❤

• Anđeo_
    01. Listopad 2018. 16:22

joNNa
    01. Listopad 2018. 16:24

Bokic. Mene se jucer isprepadalee u nekim svedskim grupama da svako sumnjanje na curenje plodne vode treba zvati bolnicu. Tako da sam zvala sinoc oko 8. I jutros u pola 8 dosla na pregled. Sve u redu, oni nisu ustanovili curenje vode, samo su me pregledali vaginalno i slusali srce 20 min i trudove nemam. Meni je intuicija govorila da nije nista jer se beba mrdla uobicajeno ali eto pojela bi se da nisam otisla provjeriti. Curenje osjecam negdje vec 7 dana, ja i dalje mislim da mi voda curi ali to je valjda normalno i ona se obnavlja stalno. Eto tako.
    Cestitam novim maamicama i samo hrabro koje ste u bolnici ❤️💐

joNNa
    01. Listopad 2018. 16:29

E da nisu uzimali nikakakav bris, nisu gledali uzv plodnu vodu i tako. Tjesim se dok beba ima uobicajene obrasce mrdanja necu se brinuti . 

Dea_Rene
    01. Listopad 2018. 17:19

Kike čestitam na bebaču :) želim ti brz oporavak
    Teta je spominjala da bi njoj u 37 ili 38 tjednu inducirali porod tako da bi to sada trebalo biti ovih dana. nadam se da je sa njom sve ok. Niti Schin nam se nije dugo javila.
    Ja imam sutra pregled ali i dalje kod svog ginekologa. od subote navečer znam imam onaj osječaj ko kada trebaš dobiti al mi nije ništa jako bolno. Danas sam si kupila čaj od lista maline pa ga pijem nadam se da če se nešto pokrenuti :D 

Amy2018
    01. Listopad 2018. 17:31

Javljam se iz bolnice, ostavili su me, dr pregledao, tri prsta otvorena, a jutros bila jedan. Sukrvice ima, al niko nista ne govori, ni kad ni sta dalje, bolova zaista nemam, onako nesto blago. I sad kontam bezveze dosla i ostala, al eto morala sam. Nadam se trudovima i daa ce to brze ici. Al ako nisam osjetila da sam se prst jos otvorila, onda ne mora znaciti da nece uskoro :D mozda se otvorim do veceras jos dva tri bez bolova i krene :D tako zamisljam. Hvala vam punooo, drzim i ja vama fige da se pokrene, Sarajka tebi takodjer sretno 🤞 😁😁🤭🤭

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

01. Listopad 2018. 17:51

Anđeo - ja sam sve bebino prala bez omekšivača, samo sam na kraju stavla malo octa kod ispiranja. Nisam stavljala omekšivač na preporuku patronažne - a njeno je objašnjenje - zbog alergena u omekšivaču. 
    Inače je isto dobro staviti malo octa u vodu kada se pere nešto što je novo kupljeno pa da ne pušta višak boje. Tipa traperice i sl. 
    Shinin je zadnje bila pisala da su joj došle mama i sestra

01. Listopad 2018. 18:02

Meni je termin po ZM sutra, i naručena sam na pregled u 8:30 u KBC (tako to ide nakon što se premaši termin) ali po onome kako ja računam, meni je termin 8.10. i osjećam se bolje nego u ijednom trenu u trudnoći. Ja čistim, perem, slažem stvari u ormar, sve ono što ste vi već obavile odavno, mene je sada pred kraj dočekalo zbog radova. Bebicine stvari (robica, posteljina, kinderbet u dijelovima) su mi još kod frenda u stanu, a ja totalno coool... kao da ima još do poroda. Iznenađujem samu sebe jer postupam i razmišljam kao moj muž, a obzirom da je on takav kakva sam sada ja, nekako sam ja zauzela ulogu suprotnosti... A još mu je i faks danas počeo što znači da će preostali radovi ići još sporije. Doslovno sam u nekom stanju uma koje bi se opisalo "Selo gori a baba se češlja" - ne znam kako drugačije opisati. I baš mi je suuuuuuuuuper!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.