Nina čestitam! :)
Lenchy tako je meni zadnja tri mjeseca. Doktor kaže da je rješenje problema porod :D
Trudnasam ajde baš javi što je rekla babica za to curenje vode nekoliko dana!
Kike s drzi se...nakon toliko vremena bas me cudi da nisu rekli carski..bas si se izmucila..drz seee!!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Anusha hocu U 11 i 30 je razgovor. Ne i pregled. Samo slusamo srce, i opipava trbuh da viid kako lezi beba. Zahtjevati cu da me salje dalje da vidim
KikeS drzi se, mozes ti to. Ako vidis da dalje ne mozes pitaj za carski jer to je bas tortura toliko sati.
KikeS drzi se, mozes ti to. Ako vidis da dalje ne mozes pitaj za carski jer to je bas tortura toliko sati.
Ma baš je tortura! Ježim se tih priča. Lako doktoru tamo to gledati, da je njegova žena to, sigurno bi preporučio carski.
Evo vako je meni prvi put bilo Jelee,ne znam stvarno kako toliko mogu nekoga mucit. Ali ako ne rodi do vcrs garant ide na carski.
Mery1911 cula sam vec od par zena da su nakon ohoho sati zavrsile tako na carski. A sve i da se otvoris konacno nakon toliko sati vise vjerojatno ne znas ni di si ni ko si, a kamo li imat snage za izgon.
Zato dzabe nama imat kakav plan sta ce bit od poroda kad sve ovisi o x faktora.
Kike drzi se! Bas te muce jadnu :( suosjecam skroz i strah me takvog poroda
Mene je poceo tako mucit trbuh, crijeva, sve, nadam se da je to ono ciscenje mada nista ne mora znaciti.. i sada lezim i bas imam neku cudnu bol u trbuhu 😞 jel jos koju tak mucilo?
Kikedrzi se! Bas te muce jadnu :( suosjecam skroz i strah me takvog poroda
Mene je poceo tako mucit trbuh, crijeva, sve, nadam se da je to ono ciscenje mada nista ne mora znaciti.. i sada lezim i bas imam neku cudnu bol u trbuhu 😞 jel jos koju tak mucilo?
Ja već par dana imam proljev po dva puta dnevno, stalno su mi crijeva uznemirena a ponekad osjetim kao menstrualni grč koji brzo prodje, i redovno mi se javljaju lažne kontrakcije.... Mada mislim da kod mene još neće krenuti jer mi je stomak i dalje visoko, i žgaravica ne prestaje. 😣
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji