Cure ja ko hrčak danju spavam, noću nikako…🤣🤣🤣 danas kontrola u Vinogradskoj, ima još koja da će tamo roditi? Da tražim procjenu bebine težine? ne znam već 4 tjedana kakvo je stanje. Sutra je termin, mislila sam da ću dočekati neke tegobe da mogu reci jedva čekam roditi ali ništa meni super cijelu trudnoću od prvoga dana 😁😁 imala sam natečene noge par dana čim sam malo prohodala prošlo me je, cirkulacija proradila…ja sam svoju torbu za rodilište spremila prije desetak dana 🤣🤣🤣 danas će opet viriti dolje ko gusar kroz onu cijev i gledati plodnu vodu, ne volim preglede ……..
Ja ću u Vinogradskoj roditi. Termin mi je 20.10. Bila sam prošli vikend na pregledu i nije me pregledavala preko uzv tako da ni ja ne znam težinu. Ajde baš javi kako je danas prošlo. Meni je opet kontrola u sri. Sretno ;)
KikeS cestitam ti,ajmee bas si se namucila jebemu. Cini mi se duze od moga da je trajalo.
Nemam vremena da vas citam od jutros, bila sam na kontroli, rekla dr da ostanem jer imam jake trudove koje ne osjecam i da Cu sigurno do veceras roditi. Ali nisam htjela, dosla kuci i evo krvi, nije ona jarka crvena nego kao rozo srednje jacine, zvala dr kaze vrati se u bolnicu,ne osjecam treenutno nista, beba se umirila totalno. Cekam da muz odspava barem jer je treca smjena, pa da laganini krenem do veceras. Drzite mi fige, sutra mi je termin, pa kako god, ostajem u bolnici najkasnije sutra ujutro i nesto mora biti :D
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
KikeS- čestitam, Teo dobrodošao ❤❤ bome je pošteno mamu namučio
Amy- držimo ti fige i mislimo na tebe 🙏😊 javi se čim budeš mogla ❤
Nemam vremena da vas citam od jutros, bila sam na kontroli, rekla dr da ostanem jer imam jake trudove koje ne osjecam i da Cu sigurno do veceras roditi. Ali nisam htjela, dosla kuci i evo krvi, nije ona jarka crvena nego kao rozo srednje jacine, zvala dr kaze vrati se u bolnicu,ne osjecam treenutno nista, beba se umirila totalno. Cekam da muz odspava barem jer je treca smjena, pa da laganini krenem do veceras. Drzite mi fige, sutra mi je termin, pa kako god, ostajem u bolnici najkasnije sutra ujutro i nesto mora biti :D
Oooooo super. Blago ti se,sritno ti i cuvaj se.
KikeS cestitke :* sad se odmori, zasluzila si...
Amy2018 sretnooo, pazi se
Amy2018 držimo fige i mislimo na tebe. Želim ti brz porod ;) Javi se čim budeš mogla.
@Kike čestitam 😁 @Amy sretno. Danas odradila prvi pregled u TA 3/4 članka za prst do ovoja otvorena. Pokrenilo se.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji