Hvala vam cure 🤗 Rekla sam da zelim porod ko prvi di sam dosla otvorena 6 cm bez trudova, a dobila jos brzi i stvarno ekspresan 🤣
Koskica mi smo 2. kat soba br. 4. 😉
Nina i Koskica čestitke na bebicama i uživajte sada sa svojim smotuljcima :)
Nina cestitam na malom Eriku.
Svaki dan jedna beba, neke dane i dvije. :-)
Nego da Vas pitam zene, sta se tice ovog sirokog povijanja, prakticirate li to s bebama ili ne?
Mislim da smo to vec spominjale, ali mi je sve isparilo. XD
Nina cestitam na malom Eriku.
Svaki dan jedna beba, neke dane i dvije. :-)
Nego da Vas pitam zene, sta se tice ovog sirokog povijanja, prakticirate li to s bebama ili ne?
Mislim da smo to vec spominjale, ali mi je sve isparilo. XD
A ja jesam nazad 9g.,uopce ne znam kakvo je sada pravilo i praksa🤔. Pitat cu u bolnici. Kao do snimanja kukica bi trebalo tako povijat bebu.
Nina čestitam na smotuljku 🎉🎉🎉🎉
Aurora na odjelu carskih nisu po noći bebe s mamama, zadnju večer prije puštanja doma su bile najduže do 1 ujutro, a kak je na prirodnim porodima stvarno ne znam
Jejj dobro sam skuzilaa Ninaaa čestitke 😁😁💙💙
U pulskom rodilištu ne prakticiraju široko povijanje, kada sam pitala dal to rade rekle su da ne ali da mogu kako cu...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kod nas u bolnici kažu ako ima potrebe za širokim povijanjem, inače isto ne prakticiraju. Tek na uzv-u kukića se vidi treba li ili ne.
Mene je svekrva napala kad sam rekla da neću široko povijati ako u bolnici drugačije ne napomenu, ajooj, kako to mislim da neću, pa to je obavezno, kakva je to neka nova medicina. A meni tlak na 200 :)
Koskica, Nina čestitke!
Ja od jutra imam menstrualne bolove samo s lijeve strane, bol je neprestana, ali na ljestvici od 1 do 10 jačine boli, recimo meni je 3. Stalno mislim da necu znati da je to to i da necu znati kad da krenem u bolnicu ako vodenjak ne pukne.
Sortiraj odgovore
Najstariji