Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    30. Rujan 2018. 11:45

Nina ❤

koskica

Cure hvala vam puno od 💓.
    Ne znam kako je NinaS. Žena došla u boks do mene u 2.50h i u 3.02 rodila. Žao mi je što nismo cimerice u sobi. NINA JAVI SE
    Amy da ja sam kvocala jučet i evo danas dočekala 

Evo i mene... ja sam imala skoro filmski porod. Ekspresan i jedva stigli do bolnice 🤣 vec par dana imam lagane menstrualne bolove, al nije me nista otvaralo tako da sam se spremila na spavanje. Oko 11 me pocelo lagano stezati u krizima i preponi, al jos uvijek neredovito. Poslije ponoci su se trudovi ustalili na 7-8 min i polako se spremili za bolnicu da bi meni pukao vodenjak i trudovi odmah na 3-4 min. Stizemo u bolnicu, sva curim, sestra mi ne vjeruje da su trudovi toliko jaki jer ih ctg ne ocitava 🤔 Dolazi doktor i veli otvorena 9 cm! Jedva sam se popela po stepenicama do radaone i za 10 min i tri truda stize Erik, bez pucanja, rezanja i bilo kakve intervencije 😁 
    Koskica me cekala u boksu, al se mojem frajeru stvarno nekud zurilo 😉 bas mi je zao sto nismo cimerice, al vidjet cemo se kroz dan, drago mi je da sam kraj vas docekala i rodenje vase Sare ❤

Aurora
    30. Rujan 2018. 11:52

Čestitam svim novim mamama i bebama❤👶🎉 
    Kako ovo sve brzo ide🤗 Jedva čekam da i ja dođem na red! Hvala vam svima koji dijelite vaša iskustva s poroda!!!!
    Znam da je Isssa bila u Petrovoj, a ako je još netko samo da mi kaže kako je po noći? Bebe nisu s mamama?

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.k
    30. Rujan 2018. 11:52

Čestitam Nina, baš filmski porod! Malac je odlučio van i gotovo 😊😊 Uživajte i mazite se 😘😘 Jel veliki dečko?

Nina ❤
    30. Rujan 2018. 11:55

Baby.k

Čestitam Nina, baš filmski porod! Malac je odlučio van i gotovo 😊😊 Uživajte i mazite se 😘😘 Jel veliki dečko?

Hvala 😊 ma mrvica ima 3310g i 48 cm 🤗

Baby.k
    30. Rujan 2018. 11:56

Nina ❤

Baby.k

Hvala 😊 ma mrvica ima 3310g i 48 cm 🤗

A mišić mali😍

• LaFemme
    30. Rujan 2018. 12:01

Nina cestitam na malom Eriku.
    Wow stvarno porod za pocelit. 😉

christyy
    30. Rujan 2018. 12:07

Nina cestitam!! Ekspresan porod, predobro. Dobrodosao Erik 😊😇

koskica
    30. Rujan 2018. 12:32

NinaS kad je moja Sara čula tvoga Erika i ona se odlučila doći. Ja sam 1. Kat soba 8. A ti? Ja kad sam te vidjela onakvu znala sam da ćeš prije mene 😘 al neka. Neka smo mi sa svojim malcima 😘

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    30. Rujan 2018. 12:44

Nina- čestitam 😊, Erik dobrodošao ❤, baš ekspresan porod za poželit 👏👏

• mery1911
    30. Rujan 2018. 13:00

Nina cestitam ti. Superrr😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.