Petrapp ma znam ja to, moje su bebe sitnije ionako, prvu sam rodila s 3200, li u 41+0, a drugog 3600 u 40+3 tako da nije bas da su oni u 37.tt bili neke velike bebe, ali su me za svaki slucaj poslali i zele me cesce kontrolirati (tj Antonia, ne mene). Malo su me preplasili mogucim carskim ako je zastoj u razvoju pa ne znam sto bih mislila jer ne znam kakav bi mi oporavak bio, nadam se kao tvoj! Kako ste ti i Lucija?
Dea_Rene ma naravno da ne mogu sve bebe biti iste, ali oni to u kalup sve stavljaju i onda nekad ispada da je neki problem, a zapravo nije nista. Jesi uspjela nabaviti pletenu girju za bebu?
Aurora meni su protoci bili dobri, a mjerili su i nesto u mozgu kod malog, ali pojma nemam sto jer mi je ovo prvi put da se s tim susrecem, a to je valjda isto u redu kad nisu komemtirali nista.
Loodacestitam 😘 dobro te je namucilo ali glavno da je sve proslo ok i da je Helena tu s tobom 😁
Just me ja mislim da bas pretjeruju s tim mjerenjem tezine, kao prvo vise vremena fulaju nego pogode a drugo pa nisu sve bebe iste, neke su manje neke vece.. mojoj su sestri nabili paniku negdi u 35 tjednu da se ne razvija i da je malena i nema sto ne, na kraju se mala rodila s 4kg i 54 cm 🤣 ali nek, bolje da te stalno provjeravaju nego da sama panicaris doma :)
Nas bebac ja ti ne bi znala za sluzni cep, ali nadam se da ti je to to i da ce nesto zapoceti 😁😁😁 moj se jos drzi..
Lana i koskica i mene isto strah da ce se otrgnuti.. ako beba bude htjela dudicu onda sam mislila kupiti onog malog plisanca na koji se zakaci.. u komadu je pa mi je nekako sigurniji 😁
Moj termin je bio jucer 😭 ali ovoj mojoj se ne da nigdi
Bome su seki tvojoj dobro fulali! Kod mene ti je muz taj koji vise histerizira pa i mene uvuce u to. Jucer kad sam mu rekla se izbezumio sav, samo sam cekala da zatrazi flasicu ko malo dijete na prilagodbi u vrticu 😆
Vidjela sam punooo lijepih bušica ❤❤😍😍
Looda Vila - čestitam 😍😍, Helena dobrodošla ❤❤ dobro si se namucila brz oporavak ti želim, drago mi je za ovo šta si napisala za Sv. Duh ja ću tamo rodit a znala sam i da ćeš ti pa me baš zanimalo tvoje iskustvo super da je pozitivno šta se tiče osoblja 👏👏👏
Dea_Rene- svaka ti je na mjestu i Onda se rodi beba pol kile lakša il teža..
Shoping time- Ja sutra idem po kinderbet i madrac ogradicu ću naručit sa interneta čim sam ju vidla rekla sam to je to.. OPET IDEMO GLEDAT KOLICA KAKO MOJ DRAGI KAZE
ROUND 2 😂 ne znam zašto nam se toliko teško odlučit idemo još jednom pogledat ona nb.1 i par drugih kad smo već usput po dućanima zbog kinderbeta..
trudnasam, lijepi buso i lijepi doggo iza 😍
nasbebac, moguce da je to taj sluzni, prati stanje..
maslacko, i tebi jucer termin. jel se sta dogada kod tebe?
Vidim da vas se jos hvata po ambulantama 😅😂😂
Ja se vratila, srecom bila je moja dr na amnio i nije ke radila jer sam beton, srecom nije forsala ko ovaj u srijedu, odradili samo ctg, Teo nije zaspao prvi put 😆💪
kaze vidimo se u nedjelju na amnio opet 🙄
Očito moja beba ne zeli biti djevica nego ceka prvi dan jeseni dan bude vaga 😂
justme nisam nabavila, al da budem iskrena nisam se previše ni trudila hahahha. Umjesto girije naručila sam zdravoljupce sa ali expressa :D sada očekujem bananu, jagodu i borovnicu hahahahah
Klokanice, netko je jednom prilikom pisao o privjescima za dude, sa imenom. Vidim ima ih po fejsu svakakvih. Jel koja narucivala i od koga i da je zadovoljna? 🤔
Ja sam ti uzela od Martine Žaobi na faceu. Ima svakakvih. I ja sam se bojala da se nebi otkinulo i da beba proguta ali stvarno su čvrste. Jedna vezica 35 kn
justme nisam nabavila, al da budem iskrena nisam se previše ni trudila hahahha. Umjesto girije naručila sam zdravoljupce sa ali expressa :D sada očekujem bananu, jagodu i borovnicu hahahahah
Moji ti imaju i jagodu i banananu i brokulu, zanimale su ih puna 2 dana i otad mi lijepo stoje na podu pa si ih pas koristi kao jastuk 🤦🏼♀️😂
trudnasam, lijepi buso i lijepi doggo iza 😍
nasbebac, moguce da je to taj sluzni, prati stanje..
maslacko, i tebi jucer termin. jel se sta dogada kod tebe?
Vidim da vas se jos hvata po ambulantama 😅😂😂
Ja se vratila, srecom bila je moja dr na amnio i nije ke radila jer sam beton, srecom nije forsala ko ovaj u srijedu, odradili samo ctg, Teo nije zaspao prvi put 😆💪
kaze vidimo se u nedjelju na amnio opet 🙄
Očito moja beba ne zeli biti djevica nego ceka prvi dan jeseni dan bude vaga 😂
Ni blizu 🤣 pocela sam imati kontrakcije svaki dan par sati ali na razmacima od po ure, pa 25 min, ako se svaki dan bude smanjivalo po 5 min, mozda rodim za tjedan dana 😂 u pon ce mi raditi taj neki sweep membrane, kao prirodnu indukciju pa se nadaju da ce malo potaknuti.. sad sam vec: neka rade sto hoce samo neka izade 😂
Just me, ma da, samo mrvicu fulali. Mala je najvisa u vrticu 😂 mi smo inace svi mali.. da ne izgleda isto kao ja i sestra, zapitali bi se sto su napravili oni u toj bolnici 😂
Andeo, bolje ti je pogledati sve vise puta pa si u miru.. moj muz se sad izluduje s kolicima jer je tek nakon sto smo ih kupili otkrio da se onaj sigurnosni dio za zakopcavanje ne moze maknuti i sad mu je to velika stvar 😂 njima je isto lakse koncentrirati se na nesto sto mogu napraviti nego se cilo vrime brinit za nas 😂 bar je tako mom panicaru
Moji ti imaju i jagodu i banananu i brokulu, zanimale su ih puna 2 dana i otad mi lijepo stoje na podu pa si ih pas koristi kao jastuk 🤦🏼♀️😂
ahahahha a dobro imam dva psa možda če koji od njih koristit. ma ja sam to naručila više radi sebe jer mi djeluju baš slatko hhaha ja sam i dalje ko malo djete kada vidim igračke
Justme123 mi smo dobro, curica lijepo papa, jako je dobra, spava, puni pelene i papa, zaplakala je svega 2 puta jer nije mogla podrignuti i to je to od plača. Čini mi se da sve više jede što je super, u pon joj ponovo dolazi patronaža pa se važemo pa ćemo vidjeti kako rastemo. Pupak samo što ne otpadne. I više nije žuta. Koristimo ovo lijepo vrijeme pa se šećemo doma po terasi i uživamo. Ja sam dobro, i čuvam se što više mogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji