Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    21. Rujan 2018. 08:24

Dobro jutro!
    Looda_vila, čestitaaaam i želim ti brz oporavak😘 Helena dobrodošla! ❤❤ (i moja bi se zvala Helena da nema pišonju😂).
    Cure, sretno danas na pregledima, javite se s dobrim vijestima! 🤞🏻🤞🏻

Jelennnna
    21. Rujan 2018. 08:42

KikeS opet kampiram u TA. Hahhhha. Danas je bas guzvara. 

21. Rujan 2018. 08:47

Di si? Ja ti sidim na onim preko puta saltera di su jedni nasuprot drugima. Bijela majica i manijakalno se hladim s necim 😂😂😂

Isssa
    21. Rujan 2018. 08:58

Looda_villa čestitam 🎉🎉🎉🎉🎉🎉, Helena dobro nam došla ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Cure sretno na pregledima 😘

• LaFemme
    21. Rujan 2018. 09:40

Looda čestitam na maloj Heleni!  Zao mi je sto si se napatila na porodu i da ti je na kraju zavrsio sa carskim rezom. Želim ti brz oporavak 
    Svim ostalim curama sretno na pregledima. Javite se sa novostima. Bome danas pregleda kao u priči. 
    Aurora mene ti isto sve boli. Jučer me stomak konstantno jako nisko bolio i prelazilo je na leđa. Ali uspjela sam se nekako namjestiti i zaspati. Danas sam kao nova. Mislim da se tijelo polako priprema.

Aurora
    21. Rujan 2018. 09:49

Hvala christyy i LaFemme💜 
    Sad znači samo čekamo😀 Ne mogu vjerovati kako je vrijeme brzo proletilo, a zahvaljujući vama cure na grupi sam si sto puta smirila živce💞 hvala vam!
    Nitko ne zna šta je sa Schinin stvarno je nema jako duuugo?!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Dea_Rene
    21. Rujan 2018. 09:50

justme meni je pred 3 tjedna kada sam bila 33t isto bilo 2100 i sada 2550, ostale mjere su ok. Ma bude to nama sve ok :) 

PlavaBorovnica
    21. Rujan 2018. 09:51

IvaGljiva i Looda villa, čestitam od srca,! Iva, ti si već kući, rodile smo dan razlike, uživajte i opušteno :)
    Looda, dobrodošla Helena!
    Nešto sam htjela, nešto sam htjela...Mozak mi ne radi. Vidim ovdje sve trudnije žene, i sve ljepše :) i kilaste i bezkilaste, sve su mi lijepe.
    E, vi koje vodite čovjeka na porod. Ja sam bila garant da moj to može- nije mogao, pozlilo mu prije nego što je išta počelo. Ali vjerujem u njega i dat ću mu priliku i slijedeći put ;)
    E, meni je danas termin za rodit 😁😁😁🦄
    Sreća pa smo sve to već odradili 😂😂😂

Aurora
    21. Rujan 2018. 09:59

Justme123

Dea_Rene

Justme123

Doma sam konacno, pustili su me i moram u ponedjeljak doci u trudnicku ambulantu jer me zele cesce kontrolirati radi tih mjera bebinog trbuha (a ja se nadala u TA doci tek u 39tt i onda me ovako zeznu i sad cu ko za inat svaka 3 dana morati tamo 😕). Na nalazu pise da je beba mala za gestacijsku dob, protoci uredni, procjena tezine 2500g (nista sta mi i moja dr danas nije rekla). Cekam ponedjeljak za dalje

Ja sam bila u utorak kod svog i isto mi je procjenio na 2550g ali nije ništa rekao da je mala, kad je mjerio trbuh sam vidila na ultrazvuku da piše 33 t. .. doduše između tebe i mene je tjedan dana razlike u terminu :/

Zbog tog opsega trbuha je na donjoj granici za dijagnozu zastoja u rastu (iugr), a tjedan dana tu ima veliku ulogu, meni ti je procjena bila 2100 prije 4tj, a sad 2500 😕

Ja sam baš gledala i u 34 tj mi je nalaz bio 2278gr i još kalcifikacija posteljice, doktor ništa nije komentirao, a sad su mi u Petrovoj rekli da ni ne trebam na UZV da je sve to normalno...

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Lanaa11
    21. Rujan 2018. 10:04

Mi smo jucer bili na kontroli, na 33+5 smo, a malac procjenjen na 2400. Meni se cini da je dosta puno te, a i nema bas na koga biti velika beba. Ali doktor isto nije nista komentirao tak da je valjda sve to oke. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.