malo duga priča al eto da počnem ispočetka😅 znači ja sam zapravo imala trudove zadnja 2 dana, nisu bili pravilni ali su bili stvarno bolni, i roskasti iscjedak. zato sam otišla jučer ujutro na merkur da me pregledaju. otvorena 2,5cm ali još to nije to, čekati doma prave trudove ili prsnuće vodenjaka. navečer su trudovi bili češći i jači ali isto nepravilni, malo prije pola noći idem do wc-a pa leći i budem kao pratila da vidim kak će bit. kad tamo ja se više nemogu dići sa školjke kad me primilo. jedva boze uspijem i osjetim kao da mi je par kapi iscurilo al kak je bilo malo mislila sam da nije vodenjak. idem do sobe od bolova više ni leć nemogu. jedva do auta došla. krećemo za rodiliste. u autu mi je pukao vodenjak, na 2 put je voda otišla. trud za trudom bez razmaka uopće, pricat nisam mogla ni pomaknut se. muž zove rodilište da me vani dočekaju ako može. tak je i bilo. došla 8-9cm otvorena. rodila u 2 i 20 uz malo dripa pred kraj bez ičega protiv bolova. eto. kratko al bome žestoko. i sve je nestalo kad sam ga vidla😍😍😊

Tea, cestitam ti od srca sad uzivaj i javi nam info sa poroda :D Jel ja nisam upratila il je Tea bez najave otisla roditi, il sta? Znam da su christy rekli da moze poceti kad god, al za teu ne znam, a zanima me kako joj je to sve pocelo :D kao sto je upitala Ian isto me zanima par dana prije poroda ili neposredno, sta se osjecale? Ja se osjecam extra, al po prvi put sinoc nismo ja i muz uspjeli u keksu da kazem 🤣 neopisiv osjecaj, kao da je sve otvoreno i kao da Cu se upisati ili poroditi, samo sam rekla stani i to je bilo to. Jel se jos kojoj to dogodilo, dva ipo mjeseca ne znam stanje dole, sutra Cu da znam sve.
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Petrapp2605 jesam na hodniku. kako ste ti i tvoja cura? ste još tu? hvala svima na čestitkama😊

Ja dok napisa sve, Tea odgovori 🤣 bas lijepo sve, voljela bih i ja takav porod imati, znaci ipak dva dana si osjecala trudove, to me zanimalo. Svaka ti cast, uzivajte jos nam se javljaj :D
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Petrapp2605 jesam na hodniku. kako ste ti i tvoja cura? ste još tu? hvala svima na čestitkama😊
Ispred koje sobe si da te dođem vidjeti. Mi idemo domeka danas ☺️. Znači ti si ta koju su čekali na porti. Sad ćeš vjerojatno u moju sobu br.5 kad mi odemo iza 14

Justme123js cu se skupa s tobom prijavit na vrapce jer od ovog ne spavanja, moj mozak je otisao čao-đenja 🤣🤣 pa ne znsm vise kaj da radim. Nocas ako nisam 5 km po stanu prohodala u krug…
I onda kad me netko pita jesam li se porodila ili ne, pa kazem ne… i kad dobijem komentar "naspavaj se dok mozes"😡🤬🤯🤯🤯
Jel ima netko kakav savjet za delozaciju milostive?🤣🤣 sex, ananas, stepenice, datulje..sts ja.znam sts jos ne ..ne.funkcionira!!
Endzurekad sam vidjela tvoju loptu, konacno znam ds nisam jedina😊😍😊 cini mi se da isto visoko nosis?
Nisam to sam ti se savila da mogu uslikat agahahah jako mi je nisko.. Kad stojim dlan i pol mi je do nje.. Jedini udarac u rebra osjetim ujutro dok ležim inače nije uopće gore. Zato izbjegnem i žgaravicu :) pa se tješim da će prije izaći. Jedino idem mokrit jedno 5 put u 5minuta kad 1 odradim..

Tea cestitam na prekrasnom djecacicu! Divan je! I super za porod! ❤️🎉❤️💙🎉

url=https://lilypie.com]
Justme123js cu se skupa s tobom prijavit na vrapce jer od ovog ne spavanja, moj mozak je otisao čao-đenja 🤣🤣 pa ne znsm vise kaj da radim. Nocas ako nisam 5 km po stanu prohodala u krug…
I onda kad me netko pita jesam li se porodila ili ne, pa kazem ne… i kad dobijem komentar "naspavaj se dok mozes"😡🤬🤯🤯🤯
Jel ima netko kakav savjet za delozaciju milostive?🤣🤣 sex, ananas, stepenice, datulje..sts ja.znam sts jos ne ..ne.funkcionira!!
Endzurekad sam vidjela tvoju loptu, konacno znam ds nisam jedina😊😍😊 cini mi se da isto visoko nosis?
Nisam to sam ti se savila da mogu uslikat agahahah jako mi je nisko.. Kad stojim dlan i pol mi je do nje.. Jedini udarac u rebra osjetim ujutro dok ležim inače nije uopće gore. Zato izbjegnem i žgaravicu :) pa se tješim da će prije izaći. Jedino idem mokrit jedno 5 put u 5minuta kad 1 odradim..
Da, sad je skroz druga perspektiva.😁 na prvoj slici se stvarno cini ko da ti je odmah ispod sisa..a sad vidm da je ful nisko.
Meni se tek zadnjih par dana spustio da mozw saka izmedu trbuha i sisa. No nisam imala problema sa zgaravicom sva sreca.

Tea bas kratko i zestoko, al neka je sve u redu i prirodno, volim cuti ovakve price s poroda 😊
Petrapp super sto idete doma 😊😊

Tea, sve najbolje tebi, tvom dječaku i obitelji. Drago mi je što sve prošlo dobro, ti si to super odradila. 😘
Mi smo u srijedu pušteni kući. 🎉🎉🎉
Hvala na razumijevanju za moj prolom hormona, jednostavno covjeku nekad tako dođe. ;)
Moja beba i ja smo zapravo dvije bebe koje puno spavaju i papaju. Djevojčici smo nadjenuli ime Vida. ❤ Dojim, mala snažno vuče, mlijeka ima i za dvoje. 👶🍼🌷 Uživamo u svakom trenutku, zaljubljena sam. Nemojte se bojati poroda, to vam stvara veću bol, trudite se pravilno prodisati trud. Ja sam bila u raspoloženju "Spaaaaaartaaaa", idem u bitku, ja to mogu. 😁 Svima puse😘😘😘 Sretno!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji