Tea, cestitam ti od srca sad uzivaj i javi nam info sa poroda :D Jel ja nisam upratila il je Tea bez najave otisla roditi, il sta? Znam da su christy rekli da moze poceti kad god, al za teu ne znam, a zanima me kako joj je to sve pocelo :D kao sto je upitala Ian isto me zanima par dana prije poroda ili neposredno, sta se osjecale? Ja se osjecam extra, al po prvi put sinoc nismo ja i muz uspjeli u keksu da kazem 🤣 neopisiv osjecaj, kao da je sve otvoreno i kao da Cu se upisati ili poroditi, samo sam rekla stani i to je bilo to. Jel se jos kojoj to dogodilo, dva ipo mjeseca ne znam stanje dole, sutra Cu da znam sve.
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Petrapp2605 jesam na hodniku. kako ste ti i tvoja cura? ste još tu? hvala svima na čestitkama😊
Ja dok napisa sve, Tea odgovori 🤣 bas lijepo sve, voljela bih i ja takav porod imati, znaci ipak dva dana si osjecala trudove, to me zanimalo. Svaka ti cast, uzivajte jos nam se javljaj :D
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Petrapp2605 jesam na hodniku. kako ste ti i tvoja cura? ste još tu? hvala svima na čestitkama😊
Ispred koje sobe si da te dođem vidjeti. Mi idemo domeka danas ☺️. Znači ti si ta koju su čekali na porti. Sad ćeš vjerojatno u moju sobu br.5 kad mi odemo iza 14
Justme123js cu se skupa s tobom prijavit na vrapce jer od ovog ne spavanja, moj mozak je otisao čao-đenja 🤣🤣 pa ne znsm vise kaj da radim. Nocas ako nisam 5 km po stanu prohodala u krug…
I onda kad me netko pita jesam li se porodila ili ne, pa kazem ne… i kad dobijem komentar "naspavaj se dok mozes"😡🤬🤯🤯🤯
Jel ima netko kakav savjet za delozaciju milostive?🤣🤣 sex, ananas, stepenice, datulje..sts ja.znam sts jos ne ..ne.funkcionira!!
Endzurekad sam vidjela tvoju loptu, konacno znam ds nisam jedina😊😍😊 cini mi se da isto visoko nosis?
Nisam to sam ti se savila da mogu uslikat agahahah jako mi je nisko.. Kad stojim dlan i pol mi je do nje.. Jedini udarac u rebra osjetim ujutro dok ležim inače nije uopće gore. Zato izbjegnem i žgaravicu :) pa se tješim da će prije izaći. Jedino idem mokrit jedno 5 put u 5minuta kad 1 odradim..
Tea cestitam na prekrasnom djecacicu! Divan je! I super za porod! ❤️🎉❤️💙🎉
url=https://lilypie.com]
Justme123js cu se skupa s tobom prijavit na vrapce jer od ovog ne spavanja, moj mozak je otisao čao-đenja 🤣🤣 pa ne znsm vise kaj da radim. Nocas ako nisam 5 km po stanu prohodala u krug…
I onda kad me netko pita jesam li se porodila ili ne, pa kazem ne… i kad dobijem komentar "naspavaj se dok mozes"😡🤬🤯🤯🤯
Jel ima netko kakav savjet za delozaciju milostive?🤣🤣 sex, ananas, stepenice, datulje..sts ja.znam sts jos ne ..ne.funkcionira!!
Endzurekad sam vidjela tvoju loptu, konacno znam ds nisam jedina😊😍😊 cini mi se da isto visoko nosis?
Nisam to sam ti se savila da mogu uslikat agahahah jako mi je nisko.. Kad stojim dlan i pol mi je do nje.. Jedini udarac u rebra osjetim ujutro dok ležim inače nije uopće gore. Zato izbjegnem i žgaravicu :) pa se tješim da će prije izaći. Jedino idem mokrit jedno 5 put u 5minuta kad 1 odradim..
Da, sad je skroz druga perspektiva.😁 na prvoj slici se stvarno cini ko da ti je odmah ispod sisa..a sad vidm da je ful nisko.
Meni se tek zadnjih par dana spustio da mozw saka izmedu trbuha i sisa. No nisam imala problema sa zgaravicom sva sreca.
Tea bas kratko i zestoko, al neka je sve u redu i prirodno, volim cuti ovakve price s poroda 😊
Petrapp super sto idete doma 😊😊
Tea, sve najbolje tebi, tvom dječaku i obitelji. Drago mi je što sve prošlo dobro, ti si to super odradila. 😘
Mi smo u srijedu pušteni kući. 🎉🎉🎉
Hvala na razumijevanju za moj prolom hormona, jednostavno covjeku nekad tako dođe. ;)
Moja beba i ja smo zapravo dvije bebe koje puno spavaju i papaju. Djevojčici smo nadjenuli ime Vida. ❤ Dojim, mala snažno vuče, mlijeka ima i za dvoje. 👶🍼🌷 Uživamo u svakom trenutku, zaljubljena sam. Nemojte se bojati poroda, to vam stvara veću bol, trudite se pravilno prodisati trud. Ja sam bila u raspoloženju "Spaaaaaartaaaa", idem u bitku, ja to mogu. 😁 Svima puse😘😘😘 Sretno!
Joj da, najgori savjet ikad, a od spavanja ni s 😕
Vjeruj mi da vise spavas uz bebu nego s bebom u trbuhu zadnjih mjesec dana !
Sortiraj odgovore
Najstariji