Stigla nam jos jedna bebica! 💙
tea, cestitam!
i ujedno me panika uhvatila jer nam je termin isti dan 😂
Cestitam Tea!! Ovdje je stvarno beba svaki dan!!
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Tea i Rorry čestitam!! Kako koja se poradja tako mene panika hvata da je i moj porod blizu .😁 A, u isto vrijeme zavidim curama na tome što su već postale majke , i prošle ono najgore, strahove, neizvjesnost.... ☺️
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Justme123 js cu se skupa s tobom prijavit na vrapce jer od ovog ne spavanja, moj mozak je otisao čao-đenja 🤣🤣 pa ne znsm vise kaj da radim. Nocas ako nisam 5 km po stanu prohodala u krug...
I onda kad me netko pita jesam li se porodila ili ne, pa kazem ne... i kad dobijem komentar "naspavaj se dok mozes"😡🤬🤯🤯🤯
Jel ima netko kakav savjet za delozaciju milostive?🤣🤣 sex, ananas, stepenice, datulje..sts ja.znam sts jos ne ..ne.funkcionira!!
Endzure kad sam vidjela tvoju loptu, konacno znam ds nisam jedina😊😍😊 cini mi se da isto visoko nosis?
Samo da javim prije malo više od sat vremena je stigao i naš Dominik😍🤭😁 2900gr, 48cm
Čestitam! Jesi na negjde na hodniku u Merkuru?
Cure koje ste rodile i koje već imate bebače velike ili male, koji su vam bili simptomi da je porod blizu? Ne mislim na trudove nego kao neki predosjećaj ako ste imale?
Ja od jučer imam pritisak kod pubične kosti, možda zabrijavam ali eto bas bi htjela znati malo :-)
malo duga priča al eto da počnem ispočetka😅 znači ja sam zapravo imala trudove zadnja 2 dana, nisu bili pravilni ali su bili stvarno bolni, i roskasti iscjedak. zato sam otišla jučer ujutro na merkur da me pregledaju. otvorena 2,5cm ali još to nije to, čekati doma prave trudove ili prsnuće vodenjaka. navečer su trudovi bili češći i jači ali isto nepravilni, malo prije pola noći idem do wc-a pa leći i budem kao pratila da vidim kak će bit. kad tamo ja se više nemogu dići sa školjke kad me primilo. jedva boze uspijem i osjetim kao da mi je par kapi iscurilo al kak je bilo malo mislila sam da nije vodenjak. idem do sobe od bolova više ni leć nemogu. jedva do auta došla. krećemo za rodiliste. u autu mi je pukao vodenjak, na 2 put je voda otišla. trud za trudom bez razmaka uopće, pricat nisam mogla ni pomaknut se. muž zove rodilište da me vani dočekaju ako može. tak je i bilo. došla 8-9cm otvorena. rodila u 2 i 20 uz malo dripa pred kraj bez ičega protiv bolova. eto. kratko al bome žestoko. i sve je nestalo kad sam ga vidla😍😍😊
Sortiraj odgovore
Najstariji