Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Rujan 2018. 22:54

Baby no.1 
    Faca od zeke dopunjuje cijelu priču. Ne trebaš emotikone 
    Palcica, Endzrue i okozeleno - kada kažete mpp, od čega je to skraćenica? Nisam se susrela s tim ili jesam a da ne znam da je to to. 
    Evo moj skromni početnički asortiman 

15. Rujan 2018. 22:57

Rorry - čestitke na ljepotici maloj. Želimo joj svu sreću o zdravlje ovoga svijeta. 
    Cure koje su rodile - koliko jednokratnih pelena ste stavili u torbu za rodilište? 

15. Rujan 2018. 23:04

Kalanhoa- ja sam svega 3 puta osjetila da štuca, a danas prvi put da sam osjetila da štuca otkako je naglavačke pa kako štucne, zatrese i moj mjehur tako mi je skoro svaki put pobjeglo. 

15. Rujan 2018. 23:11

Petrapp ajme uzas! Cudo da je nisu prije uspavali kad ih je tukla i trcala po boxu 😳
    Garavusa ne trebas ih puno, ionako ti ta 3 dana vecinom sestre presvlace bebu, ako stavis 5 pelena bit ce ti i vise nego dovoljno, a i u bolnici ti imaju pelena 😊

15. Rujan 2018. 23:35

garavusa005

Babyno.1
    Faca od zeke dopunjuje cijelu priču. Ne trebaš emotikone
    Palcica, Endzrue i okozeleno - kada kažete mpp, od čega je to skraćenica? Nisam se susrela s tim ili jesam a da ne znam da je to to.
    Evo moj skromni početnički asortiman
    Zanemarite okolinu
    Htjedoh vas pitati, kako okolina reagira kada kažete da želite EC-at ili koristiti eko pelene?

Mpp- moderne platnene pelene
    Vama cure svaka cast na koristenju tetrica i platnenih pelena

Palcica12
    15. Rujan 2018. 23:48

garavusa mpp je skracenica od modernih platnenih pelena, pp je od platnenih pelena (tetre od pamuka, bambusa...) a jp od jednokratnih pelena.
    Sto se tice okoline svi se cude, kao pa ti si luda, sta ti to treba, ne razumiju o cemu je rijec i smatraju to nepotrebnim u danasnje vrijeme pokraj jp. A za EC-anje ne trebam ni pricati. Jako malo sam susrela ljudi u svojoj okolini koji bi bar probali EC-ati. Mislim i ja sama nemam hrabrosti EC-ati full time od rodenja vec bi eventualno probala nakon dohrane.

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

15. Rujan 2018. 23:53

Palcica12

garavusa mpp je skracenica od modernih platnenih pelena, pp je od platnenih pelena (tetre od pamuka, bambusa…) a jp od jednokratnih pelena.
    Sto se tice okoline svi se cude, kao pa ti si luda, sta ti to treba, ne razumiju o cemu je rijec i smatraju to nepotrebnim u danasnje vrijeme pokraj jp. A za EC-anje ne trebam ni pricati. Jako malo sam susrela ljudi u svojoj okolini koji bi bar probali EC-ati. Mislim i ja sama nemam hrabrosti EC-ati full time od rodenja vec bi eventualno probala nakon dohrane.

Kako to funkcionira s EC-anjem, to odmah krenes bez pelena ili samo danju pa nocu stavljas pelene ili neki treci nacin, znam da neki to otpocetka rade, neki nakon 6 mj, ali nisam nasla nikoga tko ima iskustva pa da mi opise svoje. Ti imas vec 3 djece, jesi li s kojim od njih provodila bespelenastvo ili to tek sad razmatras? Kako se izorganiziras da pratis bebine signale kad imas i starije klince koji trebaju tvoju pozornost?

Palcica12
    16. Rujan 2018. 00:54

Ima roditelja koji krecu odmah i to cijelo vrijeme EC-aju neki se odluce da EC-aju dio vremena ili povremeno. Ja osobno nisam nikad EC-ala ali sam dosta citala o tome i kad bi uskladila svoje obveze, drugu djecu i njihove obveze onda bi se odlucila EC-at povremeno i to u kasnijim mjesecima, tamo sa 6 mj. i do godine bi skinula skroz pelene. Moja djeca su sa jp isto brzo naucila na kahlicu. Sin i mala su nosili pelene do godinu i pol a najmlada do godine dana. Pocela sam ih uciti na kahlicu cim su se sami posjeli i kad sam skinula pelene odmah sam skinula po noci i po danu te ih nisam vracala tj. nisam odustajala zbog nezgoda. Prije spavanja sam smanjila unos tecnosti i cesto sam ih budila te vodila piskiti, poslije se to smanjilo pa na kraju ako im se piski se sami dignu i odu. Par puta je bilo nezgoda u krevetu ali ja imam zastitne navlake preko madraca pa mi nije bio problem. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Tea686
    16. Rujan 2018. 03:34

Samo da javim prije malo više od sat vremena je stigao i naš Dominik😍🤭😁 2900gr, 48cm

Elza
    16. Rujan 2018. 05:15

čestitke Tea!! Lijepi dečko 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.