Ja sam nekidan oprala posljednje tetra pelene oprala san ih baby praškom i kada je mašina završila ubacila sam u posudicu sa omekšivačem jabučni ocat i stavila na onaj program za omekšivač, moram vam reci da roba ne smrdi uopce po ničemu nit miriše nema uopće nikakav miris ali dođe fulll mekana ispglala sam i spremila baš sam se iznenadila… Pa ako koja hoće probat eto eko solucija(i jeftina ko ima domaći ocat) a prihvatljiva za bebice 😁😁
Na taj je nacin i najbolje prat tetre i pp... praskasti deterdzent i bez omeksivaca jer smanjuje moc upijanja... ocat je zamjena za omeksivac i ujedno dezificijens... ja sa njime i obicno perem perilicu rublja i svako malo ju ubacim uz ves jer ne koristim omeksivac uopce vec godinama...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Baby.nb1 😂😂😂😂😂 kako sam prasnula u smijeh kad sam vidjela sliku. Pita dragi sto mi je. Lijepa bušica!
Rorry čestitke!! 😘
Isssa hvala za objašnjenje 😊
Rorry čestitam! ❤️😊
Cure koliko puta u danu i po koliko minuta vaše bebe stucaju? Moja stuca 2-3 x dnevno po 10ak min... Čitam da je to kao ok, a zaboravila sam pitati dr za to na prošlom pregledu 😑
Rorry čestitam! ❤️😊
Cure koliko puta u danu i po koliko minuta vaše bebe stucaju? Moja stuca 2-3 x dnevno po 10ak min… Čitam da je to kao ok, a zaboravila sam pitati dr za to na prošlom pregledu 😑
O da, 2,3 puta sigurno i osto tako po 10 min. Ja ga zezam, velim pijanac sta je, opet si cugnuo 😁
url=https://lilypie.com]
Ja nikako ne mogu primjetiti da moja beba štuca ili uopće ne štuca..... Ali zato se ričennogicama kao konjić
url=https://lilypie.com]
Nina a sta je, jel preklampsija ili su te preventivno ostavili?
Pratit ce me nekoliko dana pod dijagnozom preklampsije pa cemo vidjet. Sad mi je mjerila tlak i 120/80 je.
Ja imam 120/70 od početka a počela sam oticat ima 2 tjedna.. Noga desna zadnja 3 dana koma.. Inače me ne boli nista samo ruke. Beba jednako aktivna.. Moja štuca isto 2-3 puta i to 90% bude kad ja osjetim žgaravicu.. Ne znam jel povezano al neka štucka.. Negdje sam čitala šta se razvija i zašto štucanje al ne mogu se sad sjetiti
Sortiraj odgovore
Najstariji