Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    15. Rujan 2018. 19:51

Čestitam Rorry!
    Ja mislim da će mojoj curi i otpasti pupak dok ćemo doma, a da neću ni vidjet kaj se tu oko toga trebs raditi. Novost je da više nemamo infuziju, da smo uspjele pojesti preko 45 ml na sisu, i rekli su nam da ćemo kroz par dana doma.
    Malo zanimljivosti iz rađaone, danas je rađala jedna romkinja ni manje ni više 16ti puta, što i ne bi bilo tako zanimljivo da nije tukla i babice i sestre i doktore sve po redu, 5 dr ju nije uspjelo poroditi, a čulo ju je bome cijeli rodilište koliko se derala i psovala bez prestanka, čak je i trčala po boxu, nakon jedno 6 sati borbe s dotičnim gospođom odlučili su je malo uspavati i napraviti carski. 

christyy
    15. Rujan 2018. 19:54

Hahaha baby.nb1 bas si me nasmijala ovom slikom, hvala isssa sto si lijepo sve pokazala 😊 i ja cu roditi u petrovoj pa se nadam da ce i meni to uzivo pokazat.
    I da, bas ste lijepi i okrugli 😊

petrapp2605
    15. Rujan 2018. 19:54

Baby.nb1 divna bušica!

christyy
    15. Rujan 2018. 19:57

Petrapp ma malena je vec velika curka, lijepo papa i sigurno cete ubrzo doma.
    A ovo za 16. Put omg!!!😱 ta je cijeli zivot skoro trudna

Baby.nb1
    15. Rujan 2018. 20:07

Petrapp vidis kako ona papa, sad cete vi domeka. Pa ti ces memoare moc napisati o toj Petrovoj! 
    Dobro christty veli, pa ta je pod hormonima cijeli zivot, nije ni cudo da je bijesna 🙄
    Hvala! 😊

url=https://lilypie.com]

Isssa
    15. Rujan 2018. 20:08

Baby.nb1

Isssa jel to to? 😂😂
    Ledja normalno, prednji dio dvaput podvrnut i onda cicak prekrizit

E to je to 😀😀😀😀, vidjet ćeš gdje će ti doći pupak od bebe pa tako i savineš pelenu, cca 2 cm ispod pupka i garantirano nigdje neće proći ništa 👍

koskica
    15. Rujan 2018. 20:09

Rorry čestitam. Velika cura ☺️
     Issa hvala na fotki

Nina ❤
    15. Rujan 2018. 20:21

Rorry cestitke na princezi! 😘
    Petrapp bravo za vas dvije, jos malo i doma 🤗
    Baby krasna busica 😘
    Ja sam danas ostala u bolnici zbog povisenog tlaka i oticanja, grozno mi je zbog malca doma, bas se jadno osjecam... Beban je inace procijenjen na 3200, cini mi se malo previse s obzirom da je prije desetak dana bio na 2500 g. Vidjet cemo sljedecih dana kako ce biti i dal ce se tlak i edemi smanjiti, a nadam se da hoce jer mi se ne lezi tu do kraja... 😞

Baby.nb1
    15. Rujan 2018. 20:24

Nina a sta je, jel preklampsija ili su te preventivno ostavili? 

petrapp2605
    15. Rujan 2018. 20:27

Baby.nb1

Petrapp vidis kako ona papa, sad cete vi domeka. Pa ti ces memoare moc napisati o toj Petrovoj!
    Dobro christty veli, pa ta je pod hormonima cijeli zivot, nije ni cudo da je bijesna 🙄
    Hvala! 😊

Ja sam ti u Merkuru. Baš memoare, tu zna biti tak zabavno pa mi zato i vrijeme brzo prođe.
    Christyy a mislim da su rekli da ima 35 god, očito jedno za drugim ima, a ovo joj je prvi carski, očito je žena htjela vidjet kak je to... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.